The Youth is starting to change now

Heeej! Idag hade jag min sista lektion i 2an. Känns underbart eller rättare sagt dunderbart! :D Imorgon är det skolavslutning och jag kör som vanligt på vit klänning. Är det tradition så är det. Sedan ska jag självklart byta om till lite bekvämare kläder och då blir det grillning på saltholmen med folks.
Jag har nästan packat klart allt men en del återstår fortfarande. Oj måste ladda min tandborste :O


Bloggbomb! :D jag är glad så här får ni massa fina facts!


Jag var med i tidningen och dansade igår. Det var ganska trevligt. Nu har jag 4 kopior av min "dans" hemma som jag ska spara och visa mina barn. Wohoee!
Sen vill jag också berätta att jag ska till Universeum imorgon eftersom jag ska utbilda mig till gymnasieguide och ha praktik där i 2 veckor under hösten i samband med projektarbetet i 3an. AS KUL!
Och om 4 dagar åker jag. Nu är det bara tisdag, onsdag, torsdag och fredag kvar. Natten till lördag åker jag till Karlskrona och där tar vi färjan. Sedan blir det Polen och vidare till Ukraina. Jag saknar det faktist riktigt jävla mycket. Hoppas jag får träffa gamla kompisar jag inte har träffat på jätte länge och att vi får lite relaxation med sol och bad. Jag har ju hört att de har gjort om vissa stränder där och att der ser riktigt fint ut now days.

Beatbox



För snart en vecka sedan tog vår skola studenten. Det var riktigt fint och nästa år är det vår tur. Vi var såklart på plats för att delta i festligheterna. Jag var dock dagen-efter skabbilicious så det var inte sådär jätte kul.
Jag längtar nog inte ens tills studenten, det känns som skolan är bra som den är nu. Det finns struktur och man vet precis vad som kommer att hända under dagen när man kliver upp ur sängen, ibland kan man bli positivt och ibland negativt överraskad. Men tänk sedan, efter studenten. Då blir allt helt annorlunda. Jag trivs bra på vår skola precis som det är.


I´ll do it again


Hej, ville bara säga att: my countdown has officially begun. I´ll be going to the Ukraine in 1 week. Feels fucking awsome! Imorgon firas national dagen på picnicfestivalen med go mat och musik och nu ska jag sova. puss!

RSS 2.0