GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Shit happens :D


Jag tror att denna bilden kommer betyda ganska mycket för mig år 2009. Jag ska sätta upp den vid min säng och när jag tror att det inte finns nått hopp ska jag titta på den och minnas alla underbara stunder från 2008.

BTW, tack till alla er som släpper loss med kommentarerna på min blogg haha.

SAMMANFATTNING AV 2008!

Sammanfattning av 2008

Januari månad

Januari var en bra månad. Det ända jag kommer ihåg från skolan var att vi hade drama och att jag älskade det. Jag började ta överdos av brun utan sol som ni kan se på första bilden och använda höga skor. Det var pain in my ass men jag stod ut.

Februari månad

Jag började använda min skinnjacka och den 8e februari åkte jag och M till London i ca 6 dagar. Vi var på icebar,åt massa engelskt, indiskt och  gick på phantom of the opera och ägnade oss åt massa shopping.



Och för att inte glömma bort det, titta på mitt hår! jag ser ut som stans trollunge! När vi kom tillbaka och när fula, äckliga februari började nå sitt slut, så snyggade jag till mig lite grann, sakta men säkert, med takt med solen!



Mars månad

Vi var ute i nordstan, sjöng och spelade och samlade in pengar till barn i bolivia. Skämmigt som satan men otroligt roligt!

Samma månad köpte jag mina älskade ray bans och efter ett tag köpte jag även mina chanel solglasögon.
Jag var även besatt av min svarta adidas jacka. Klädmässigt var detta en tråkig månad för mig.
Samma månad hände nått jätte fantastiskt. Ett nytt äventyr, bergodalbana och en underbar känsla.

April månad

Jag var väldigt inne på min korallrosa sjal, det var soligt och det blev en hel del fika. Sen var det hvitfeldtska dagen och skolan var jobbig som fan. På annat håll, försämrades saker. Däremot började vi grilla för första gången och Majsan var fortfarande in town.


Maj månad



Oså vare valborg i slottskogen med nära o kära.


Sen kom allas våra tyskar till sverige. Vi hänge en hel del i slottskogen och tog vara på solen, gick till liseberg och gick runt på stan.
Det var då jag lärde känna Erika och fick bättre kontakt med M.L.



Juni månad


Skolan började gå mot sitt slut och vi började träffas ute mer. Vädret stekte och känslorna flödade. Alla var på topp.
Anna och Lisa, början på ännu en underbar vänskap.


Min stil förrändrades ganska mycket. Jag hittade mig själv mer och jag var äntligen gladare än vad jag hade vart på otroligt länge. För första gången på hela året tog man ett dopp och min bästa kompis blev tillsammans med L.




Skolavslutningen började bra men avslutades inte riktigt som vi hade tänkt oss. Jag åkte hem stupfull och blev konfronterad av en arg mamma.


Det blev även en hel del utomhus fika och en hel tid gick åt att träffa M,M,S och E. Början på en underbar vänskap, eller borde man säga fortsättningen?

Började även bygga på brännan. Vilket gick väldigt bra. Började iofs redan i maj men i juni var den redan riktigt fin. Se vidare för att se årets resultat. Jag vet att ni inte kan motstå.

Juli månad

I början av juli månad såg brännan ut ungerfär såhär, här inkl olja!
Sedan gick det neråt eftersom det började regna en hel del. Då satt jag mest inne och läste, totalt blev det typ 5 böcker tror jag.


Några få dagar innan min födelsedag fick jag den här skönheten, en cutaway tanglewood halv-aukustisk gitarrr.
På självaste födelsedagen, den 25e gjorde jag inte mycket alls. Vi var ute och badade och på kvällen blev det god mat och fika med föreldrarna på altanen.


Augusti månad



Denna månad förde inte med sin världens bästa väder men vi gjorde det bästa av situationen och gick på bio, satt vid kanalen och fikade. Päronen köpte biljetter till Antalya och den 12e flög vi ner till Turkiet.




I en vecka tänkte jag inte på någon eller något. Det var en underbar vecka. En av de bästa på hela året.



Det var också nu jag började tycka om mig själv mer och mer. Men det var när jag kom tillbaka då helvetet började. Helvetet , alltså dramatiken.


Sedan var det M´s födelsedag , dagen efter att jag kom hem och vi var alla ute på styrsö. Jag, bränd som en pepparkaka.
Några dagar senare var det dags för skolan och jag var där tidigt med M och A som stöd. Jag var bestämd och skulle byta klass! Så var det bara.
Detta gick kalas och 2 timmar senare satt jag i ett helt annat klassrum än mina förra klasskamrater , med helt nya människor, som iofs inte var så nya.

Den 25e fyllde min kära pappa 50 år och vi firade på min farbrors restaurang med champagne och god mat. (SLUTA BLUNDA MED ENA ÖGAT o.O)


September månad
Den 8e september åkte jag och E iväg till Tyskland, rättare sagt Rotenburg an der Fulda. Detta för att besöka våra kära tyskar och vara med på vårt utbyte.





I Rotenburg festade vi, drack drinkar på skoltid ute på en gräsmatta, besökte 6 olika städer på 6 dagar och shoppade ett och annat. Träffade även Joakim där , ännu en början på fin vänskap .
Veckan var underbar, ännu en vecka utan tankar på nått eller någon. Underbart!



Väl hemma , back to reality. Sen började det ordentligt med skolarbete men vi försökte hålla oss roade genom att skapa knullkurvan som säkerligen fortfarande kan skådas på våning tre utanför biologi/fysik salarna.



Den 26e september var vi på liseberg, min tradition lever vidare. Självklart såg vi allas våran Håkan Hellström. Vi dansade, vi skrek, vi bråkade, vi skrattade och vi var arga så det nästan rykte från oss. Men men.. underbar kväll..


Oktober månad
Här började det gå neråt, man blev mer och mer skoltrött. Skolan började ta för mycket plats och vännerna började glida ifrån mer och mer.


Början på ÄNNU en underbar vänskap. Jag började umgås med Sushi i skolan.

Oktober månad

Sen kom M´s kusin till göteborg i ca 2 veckor och vi umgicks massor med honom. Tränade upp engelskan igen, känns som den blir allt sämre efter att ha börjat i en svensk klass.

Det var även Halloween fest hos J, där vi träffa en hel drös med söta töser!


November månad


November var en himla bra månad, dock så var jag lite depp vid vissa moment och det kanske märktes på mig. Dock så blev allt mycket bättre senare. Vi hade tjejmiddag hemma hos mig och julmys hemma hos E. Great!




December månad

Vi var überlyckliga för att skolan finally var slut så vi belönade oss med bio- vicky christina barcelona och sen var det skolavslutning.

Såhär ser jag ut nu och så här långt har jag kommit efter 1 år. Mycket har hänt. Jag har haft mina ups and downs. Då jag mådde som sämst tog jag mig upp till toppen igen och året har vart en enda stor berg och dalbana. Jag har träffat så mycket nya, trevliga människor som lyser upp min dag, VARJE DAG! Tack till alla som har bidragit till en mer välmående, roligare och starkare Anastasia. Jag kommer vara tacksam livet ut.
Det är ni som har gjort det möjligt för mig! Ni som har sänkt mig borde skämmas!
För att göra det klart för er så vill jag bara säga att året har varit underbar och varje månad har vart ännu en livserfarenhet. Varje månad, varje dag, varje timma och varje minut har gjort mig starkare. Hoppas nästa år blir minst lika bra. Stort tack <3

conforming to society is self suicide


Önskar att jag var såhär glad!

UPDATE!!!! STOR BILAGA!!!

Tjoho broes. Jag mår inte så bra. Anledning? Jag måste vara hemma med päronen på nyår. Alltså det märks värkligen klart och tydligt att min mamma inte litar på mig eftersom varje gång jag ska ut nån stans så måste jag svara i telefon varje gång hon eller pappa ringer. Alltså jag pallar inte att de ska hålla på mig på koppel. I vilket fall som hellst så kör hon på taktiken; du är med oss tills du är 18, sen får du bestämma själv. Men jag orkar ju inte, de har fan all kontroll över mig!
CONCLUSSION; jag ska va hemma på nyår! WATCH ME GET DRUNK ON CHAMPAGNE!

Till nått helt annat, jag köpte mitt kära gymkort idag. Friskis here i come after nyår. Och när jag väl e inne på det kan jag lika gärna berätta att jag träffa L och S idag. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra men det sluta med att vi gick runt typ halva göteborg och upptäckte att det inte är så stort egentligen. Gick typ mellan Linne, annedal,kapell, vasa, avenyn osv.. tillslut åkte vi tillbaka till linne och satte oss på cafe mums med utsikt på linne typ. Mysigt som satan. Åt lasagne eftersom jag knappt hade ätit frukost.
Super mysigt, älskar dessa människor. Nada problemas eller dramatik :)

I går, alltså söndag.. vad jag med V på ett berg på korsvägen , som hade utsikt över praktist taget hela göteborg. Mys. Blev sedan en sväng till espresso house och slutade med pizza. S-boy kom oxå förbi efter gymmet. Trevligt trevligt! Alltid kul med lite annat folk.

Under lördagen åkte jag och mammi in till kungsmässan och tänkte köpa nått fint men mammi stoppade mig från att göra många dåliga köp. TACK och lov!
Till slut hamnade vi på freeport och det blev ett par fornarina jeans och mc-boots. I love em <3 (visst, de var inga harley davidson men de funkar! hel nöjd)

Fredagen, alltså annan dag jul spenderade jag en stund med Simon ute på stan. Blev inte så mkt eftersom de var fruktansvärt mycket folk och jag mådde typ illa så vi åkte istället till frölunda torg och tog en runda där.

I tisdags kom Malin hem till mig och vi bytte som sagt julklappar, fotgraferade och bakade pizza. Gott!

Måndagen, nu går jag ännu längre tillbaka i tiden .. träffade jag W och E på espresso, blev mysig frukost med scones o hela paketet.Malin kom oxå förbi en snutt och vi gick sen vidare till Weekday, Åhlens city och Rockhouse( min favvo store).Super mysigt. Underbart att äntligen träffa E från spanien. Kom tillbaka snart!!




Audrina Patridge






Bilder : http://www.maxim.com
Jag älskar denna kvinna! MAMA mia vad het hon är. Inspiration ? hell yeah!


UTBROTT [HAT]!!! ENJOY på egen risk

ni är fucking pundare allihop! jag orkar inte med er jävla drama! kan inte bara vara , utan måste alltid fucka upp hela alltet. ni märker det inte ens själva. ni vet säkert inte ens vad det är jag snackar om men ni e looosers! Ni förstör det bara för er själva och ni har inte ens nån aning om det... ni ska få se, om några år kommer ni ångra er så hårt!!!!!!!!! Im gonna stay away from negativity from now on. Jag tänker sitta ner och le och mår jag inte bra tänker jag inte säga nått utan fortsätta le istället. Och gör ni något som jag inte gillar, så tänker jag le ännu mer.Medans ni går runt o gnäller o skryter o kämpar er. Get a life! nNi tror säkert att det är jag som skapar denna drama men det är fan ni , ni e fan inte normala! ibland vill jag bara att ni ska försvinna, helvetetes jävla horhus är det!


HJÄÄÄÄÄÄLP!

Vilka ska man välja! Hjälp mig!!! 1,2 eller 3? De ligger på samma prisklass men jag kan inte bestämma mig. Har hört att nr 1 , alltså min favorit- Skullcandy lowrider läcker som satan men samma med Koss porta pro. WeSC var bara en annan valmöjlighet. Jag vill ha nått stiligt, bra men nått som sticker ut lite. Då passar väl skullcandy´sen mest? Men då borde jag ta bort all skit musik på min Ipod, men först och främst laga plugin hålet för julklappspengarna.




Dessa är de jag egentligen vill ha när det kommer till skullcandy´sen men jag tror att de svarta är mer praktitska, färgmässigt! Passar till mer, fast sen kan det bli riktigt snyggt på sommaren då man är brun med de i silver!

Sköna låtar- topplistan just nu!


Här är några låtfavoriter just nu! Den ni måste bara hålla med om att den första låten med Lenny Kravitz är riktigt HET!
Den andra är en klassiker med ELO och den tredje e en gammal nostalgi låt, en udda duett med Charles and Eddie.
ENJOY!

God Jul!




GOD JUL på er alla. Borde ha skrivit detta inlägget igår men jag var för trött. Jag hade sån huvudverk och jag orkade helt enkelt inte sätta på datorn på kvällen.
Det gick lite vilt till må jag säga. Först så var vi hemma med familjen och öppnade presenter och hade det lite mysigt, sen gick vi vidare till kompisar till familjen, där jag drack typ 1 hel flaska champagne för mig själv och efter det mådde jag såå bra hahahhah!
Och det blev en hel del fina klammar måste jag säga. Pengar till gymkort, ytterligare pengar, ett silverhalsband , 1 skinnjacka och 1 dunjacka från hunkydory  och en adidas munktröja. Jätte fina presenter!
Det kanske kommer fler?

Audrina Patridge






My oh my! Hetaste The Hills kvinnan! Älskar Audrina Patridge stort. Älskar hennes stil och fina leende. Älskar att hon vågar le med sina fina tänder. 2a och 3e bilden är gorgeous. Får nästan lust att färga mitt hår lite mörkare igen men samtidigt så är jag jätte nöjd med det friska fina håret jag har just nu. Hon påminner nästan lite om mig själv . Hon gillar lite knasig musik ,har snygg kropp och fint hår och älskar att le. Jag har inte lika stora bröst dock, det var ju lite synd men men..




Making mama so proud..





I don't get far cause I'm not equipped,


I've had enough failed relationships
I don't get far cause I'm not equiped
I believe that the world should revolve around me
I dont see the point of a partnership
It wont be long till I start to trip
Yes sirr-e the world should revolve around me
There's only one me in the galaxy
I am an indangered species
This kind of flower don't grow on earth
Just lettin ya know for what it's worth
This kind of action can cause a philisophical questions
Not for nothin but what came first
The chicken nugget or the egg mcmuffin
I got talent and I got tits
I know I'll find another guy that wants to get with it
I'm not convinced that I'm a big fat whore
One mans pleasure is another mans chore

You got to give a little love

It's like a battlefield inside, but I feel fine now
You know, it can get better if you try and the less you try, the better it gets!




 

See you on the other side..

im just gonna go about my life and leave people that cause drama behind. some people change for the good and some change for the bad, everyone turns sometimes in their life.

Jag tror att saker och ting börjar clear up och jag inser hur fel jag har haft hela tiden. Jag vet att jag är smartare än vad jag har varit detta året och jag hoppas att jag kan få en fresh start efter nyår. Jag hoppas på nått nytt och hundra gånger bättre.
Jag har insett att jag inte har varit mig själv riktigt på senaste tiden. Jag har bland annat börjat lyssna på massa crap musik. Musik som var en stor del av mig har börjat fade away lite smått. Dessutom har jag inte kunnat uttrycka mig kreativt så mycket på senaste tiden. Jag har lagt ner gitarrspelandet och måla tavlor, som jag älskade jätte mycket har jag slutat med oxå. Efter nyår ska jag försöka hitta nånstans där jag kan börja ta gitarrlektioner igen, det är värkligen inte värt att sluta efter att ha fått en jättefin gitarr och ha spelat i typ 2 år.
Jag ska börja värdesätta saker och ting mer, fastän jag redan för länge sen insåg hur bra jag har det egentligen. Det är mest när jag reser då jag inser sånna här saker.
På psykologin för inte så länge sen så pratade vi om att det är omgivningen som gör de vi är idag och då tänkte jag, tänk så hade jag stannat i Ukraina, då hade jag ju inte vart den jag är idag. Pratade dessutom med mamma och pappa om detta igår och de berättade att jag antagligen skulle vara som min bästa kompis där nere, som jag alltid blir jämnförd med, vilket jag hatar!! Jag vill inte vara som henne.
Jag gillar att prata om sånnahär djupa saker men det känns som det finns väldigt få man kan göra det med. Jag gillar att titta tillbaka, drömma och tänka mig bort. Jag gillar även att prata på om känslor och ja, uttrycka mig fullt ut helt enkelt. Det är dock inte det ända jag gillar att göra, jag gillar att vara social och jag gillar att släppa loss. Jag gillar att vara impulsiv och hel galen ibland men det känns som jag inte har kunnat göra det på senaste tiden. Jag hoppas att mitt sanna jag kommer tillbaka snart!

You're the one I want and it's not just phase



You're a salty water ocean wave
You knock me down, you kiss my face
I know the storms will always come
But I still love to have you around
Heaven knows what will come next
So emotional, you're so complex
A rollercoaster built to crash
But I still love to have you around

we will never jump, because we don´t have the guts to follow trough...

Forget about the people from your past because there's a reason why they didn't make your future.

we cant take it to the end of the line..

little bit lonely and you're never coming around
little bit nervous that the best of all the years have gone by
little bit terrified and then I see the look in your eyes
little bit restless and I dream of something wild
little bit angry and I know I've got to get out and cry

And I need you now tonight
And I need you more than ever
And if you'll only hold me tight
We'll be holding on forever
And we'll only be making it right
Cause we'll never be wrong together

Once upon a time there was light in my life
But now there's only love in the dark

What hurts the most..

Humör: Helt okej.
Gjort: Varit i skolan, dagliga rutiner.
Planer: Göra svenskan och plugga psykologi.
Ser på: Datorskärmen
Lyssnar på: babbel
Läser: inget än men ska börja på vattenmelonen av Marian Keyes
Dricker: Julmust
Äter: Pepparkakor, snart blir det mat dock..
Bästa: Party på torsdag och förhoppningsvis fredag. Fysikprovet är över!
Sämsta: prov och föredrag denna veckan.
Väder: Torrt, började dugga  på vägen hem dock..


Här får ni några bilder på några fina ladies. I love Victoria´s secret. Så jävla fina är dem. Inspiration till 100.

Something has to change..

ÅH my vad segt! Imorgon är äntligen detta äckliga fysikprov avklarat! Jag vill få det gjort så fort som möjligt så vi kan ge in fysik A boken och sedan börja partaja. Men fysikprovet är inte det ända jag har på måndag, även svenska, tyska grejs, och psykologi prov. Ush säger jag bara. Har latat mig massor i helgen. Jag vill inte ha mer än G..eller klart jag vill men jag känner att jag inte kommer få det på denna kursen. Kollade även igenom gamla prov och där har jag fått mellan G och G+ på. Jag har läst massor ut två gossip girl böcker från torsdag natt till lördag natt. Haha! Nu måste jag bara låna resten av dem oxå!
Åh my, dessutom är jag partysugen att jag snart spricker. Eller det kanske jag redan har skrivit i ett tidigare inlägg. Inget party i helgen heller. Plugget dödar mig!
Ha det bäst!

I.got.my.mind.made.up.and.it's.getting.clear


Idag var en fin dag må jag säga. Det livades upp av trevliga människor, lucia firande och lektionerna var korta och riktigt underhållande. Dessutom åt jag supergod saftsås med mindre god risgrynsgröt! Aah, tillbringade dagen mestadels med M. Var meningen att vi skulle handla julklappar men jag fick inga köpt. Endast saker till mig själv. M köpte dock 1 julklapp.
Sedan åt vi på 14 kvadrat. Älskade thai mat alltså. Kom hem runt 4, åt massa lussebullar och drack massvis med te. Läste ut första gossip girl boken och pluggade fysik. Känns så himla skönt att provet är över på måndag. Längtar faktist tills måndag, jag vill bara få det gjort och bli av med det och koncentrera mig på andra saker. Dessutom är jag sugen på party!! Men det blir ju julfest på styrbord barbord på torsdag med gänget för att fira att skolan e slut för terminen helt enkelt!
Åh jag är så glad, borde inte vara det eftersom jag har en så jobbig vecka framför mig. Men ändå!! Jag har kännt mig så tom hela veckan, jag förväntade mig liksom inget under veckan, inget alls. Det är då det blir som bäst!! Så mitt tips är att ta dagarna som de kommer. Inga förväntningar=inga besvikelser.
Har inga nya bilder just nu men efter onsdagen ska ni uppdateras. Jag känner mig liksom inte på topp för att ta bilder på mig. Går mestadels runt i uggs och min feta vinterjacka. Det är ju minusgrader ute, svin kallt men den glada nyheten är att det snöar och vädret e så där frostigt och fint. I love it , att man kan gå runt i skolan eller på stan och känna snöflingorna på pannan.
Hihi  :D
U know u love me
xoxo Anastasia

you think i ain´t worth a dollar, but i feel like a millionaire

Hej sötnosar. Idag har varit en rätt så bra dag faktist. Jag har slutat med att ha för höga förväntningar på dagarna och då får jag ut mer utav det. Tänker inte så mkt, eller jo, jag tänker hela tiden.. på många saker. Men för tillfället försöker jag släppa allt ur tankarna.
Har haft rätt kul i skolan, jag såg ut som en mupp med uggs och mössa med rosett. Tomte. Nu har jag inget mer att skriva om. Säkert ingen som läser detta ändå..

Rotenburg an der fulda

Okej mina vänner. Jag tänker stort på det där med att åka till Rotenburg igen. Fyfan började tänka tillbaka på kannibalen som bodde där. Mina kära vänner letade ju upp hans hus mitt i natten. Fyfan, Tyskland, kannibal, korsvirkeshus..mitt i natten.. äckligt!!
"- Vi åkte hem till mig och drack kaffe i den inglasade vinterträdgården. Så tog han av sig kläderna och sa: Här är min kropp. Jag hoppas att jag kommer att smaka gott. Vi gick till slaktrummet som jag gjort i ordning på andra våningen. Vi hade sex. Efteråt skar jag av hans penis. - Vi försökte äta penisen rå, men det smakade inte bra. Jag delade den i två delar och stekte den. Sen åt vi. - Klockan tre på natten hade han blivit väldigt svag. Nu skulle det göras, tyckte han. Jag bar honom tillbaka till slaktrummet och lade honom på bordet. Vi knäppte våra händer och bad Gud förlåta oss våra synder. Sen skar jag halsen av honom. Armin Meiwes hade videokameran på stativ och filmade allt som hände under mardrömsnatten i det spöklika korsvirkeshuset i byn Wüstefeld vid den lilla staden Rotenburg i Hessen."

FYFAN!! det äckligaste jag läste på LÄNGE! Nu börjar man nästan tveka, ska man åka med eller inte?

Just wanted to get it off my chest

Ja mina vänner! Idag ska jag prata om min stora kärlek. Nämligen skinnjackor, typ det hetaste plagget i hela modehistorien.
Jag köpte min baby förra vintern och har använt den hela våren och hösten och kan liksom inte släppa taget. Nu är det dock vinter och jag kan inte ha den längre för att den är så jävla kort. Typ mini-jacka kort, så den får hänga i min feta garderob och värma sig tills det blir vår igen. För övrigt så har jag rustat upp med ännu en skinnjacka i grått skinn som jag hoppas jag kan inviga på våren också. Inte lika het men minst lika användbar. Man kan liksom inte få för många. Men visst måste ni hålla med om att det är så jävla hett, på både killar och tjejer? Känns som det är ett måste för min kille att ha skinnjacka. Själv föredrar jag den lite mer rockiga modellen alltså biker modellen men det är ju en smak sak. Dock gillar jag inte de plastiga fula skinnjackorna som säljs på många lågpriskedjor som ser ut som typ gummi.  haha plast och gummi i en och samma mening. Bra jämnförelse där va.


There's a beautiful mess inside and it's everywhere

Äntligen är det fredag. Har saknat den där specifika fredagskänslan. Kommer ihåg hur man brukade komma hem heltrött efter en vecka i skolan och bara käka massa godis, titta på tv och ta en blund i en timme eller två. Nu hinner man inte med det. Sorgligt faktist.
Just nu sitter jag och kollar på nån B-film. Med hon där blonda bruden från High school musical filmerna. Försöker väl antagligen bevisa att hon kan göra annat men man fattar med en gång när man läser att filmen var gjord av Blond girl productions hahaha. Hon ska föreställa en icke-populär medelklass tjej som får skolans hetaste kille typ.
Sitter o dricker grönt-mint te och äter mitt älsklingsgodis- violpistoler. Mumma!
Håller även på att skriva en artikel för skoltidningen som handlar om elevrådet. Kommer bli toppen! Måste få tag på Malin snart och se om de andra medlemmarna har mejlat tillbaka till henne. Har fått tag på 3 utav 7 i elevrådet. Maah!


För övrigt så har jag varit hos tandläkaren idag.För guds skull, det var ett hål där :( Tråkigt värre men vad ska man göra? Själva tanken på att jag hade ett hål var inte så farligt, det farliga var att jag var så himla svårbedövad och min tandläkare fick ta tag i sprutan typ 5-6 gånger tills min kind dog typ. Sen efteråt kunde jag inte uttala R så det blev lite bäbis språk. Kom hem och sov lite och sen tittade jag som sagt på film. Sen blev det middag och vi åt cepe god lamm med klyftpotatis och sallad. Skit gott! Nu har jag ont i halsen, tror att det kan ha vart på grund av bedövningen lite. Får ta en alvedon innan jag lägger mig och dricka massa te så jag inte blir sjuk imorgon.

Time heals all scars..

Don't know what I'd do
if I didn't have you with me
Don't think I could make it
Through a single day without you

ÅH bajs! Fel fel fel! Varför förstör jag alltid allt.. ibland känner jag mig så jävla dålig!!!! Blev inget inlägg igår, fokuserade på matten som bara den. Vi ska inte prata om hur det gick, det är gjort nu..bara o glömma det nu..
Jag ser nästan inte fram emot imorgon.. känns som allt påverkar mig så jävla mycket. Jag orkar bara inte med vissa stunder. Varför kan inte allt bara lösa sig. Varför kan inte pusselbitarna bara falla på plats? Det hade ju vart toppen, då hade alla kunnat vara glada. Jag vet inte hur jag ska ta saker och ting. Ibland har jag mina doubts men det faller alltid tillbaka och blir bra i typ... 1 dag och sen går det neråt igen och jag känner mig lika ledsen. Vad ska jag göra? Jag kan inte bara skita i det och låtsas som jag inte bryr mig. Jag blir ju så himla tom då..
Äsh tillbaka till min filosofi: det löser sig alltid!





What do u have to say about this shit?


Heta kvinna! Visst e Lindsay sjukt het på denna bild från Harpers Bazaar´s decembernummer. I love it. Blir riktigt sugen att slå klackarna i taket imon. Jo, så får det bli också. Och då blir man änna en 180 cm lång. Inte illa plinkat.
I vilket fall som hellst så hade jag en karusella dag. Det gick upp och ner och jag hade precis inga förväntningar alls och då blev man ju inte besviken heller för att det inte gick som man ville. Men det är ju bara början av veckan, det kommer bättre tider. Jag hade en fin helg och nu måste jag ta tag i verkligheten. På utvecklingssamtalet gick det bättre än väntat. Det känndes som en lättnad att prata ut med lärarna. Allt kommer fixa sig. Det gör det alltid. Ni har säkert lärt er från att läsa bloggen att jag kan vara lite sur och jobbig men att jag ändå tänker positivt. Här får jag bara utlopp för all skit. Vill ni inte läsa denna skit. Then dont!
Det kommer fixa sig. Jag ber till Gud att jag sätter Matten på torsdag, även fast jag inte tror sådär mkt på gud. Happ, ska väll gå och lösa några fler tal. Hoppas ni hade en fin dag!

RSS 2.0