because im addicted


Alla signaler tyder på en sak, men min hjärna säger en annan sak. Jag blir så otroligt osäker, trots att jag egentligen VET vad signalerna betyder.
Hur kommer det sig att man ibland träffar sånna människor som man bara dras till på direkten? Det är som människan som dras till jorden pga gravitationslagen...så kände jag när jag såg dig.
Denna personen fick mig att krypa in i mitt skal och ta 3 steg tillbaka istället för 3 steg fram. Kan dock inte släppa blicken, din blick är som en låga som brinner och brinner, och jag bara brinner upp innombords eftersom det finns en så enorm längtan, obeskrivlig. Den gör mig galen. Jag drar mig tillbaka och dricker några öl extra, bara för att våga mig fram till dig. Du hjälper mig ur mitt otroligt alkoholiserade tillstånd och tar hand om mig som en riktig gentleman. Återigen kan jag inte släppa din blick, och när jag väl har dig i min famn kan jag inte släppa dig. Jag känner mig som en påstridig turk som inte kan släppa en blond, svensk flicka i sina bästa år. Men du är inte blond, men otroligt vacker. Jag kramar dig gång på gång eftersom det är svårt att släppa taget, jag vill stanna kvar där, bara krama dig för all evighet eftersom den känslan är så underbar, som svindlande höjder.

Jag måste ta mig i kragen, sluta babbla skit, fokusera! Vafan är det med mig? Du är stark, du är ingen jävla svagis! Shit fy fan!


u should knooo better

I crashed a party with the Czar
Threw a Molotov cocktail in the bar
And you know my style's revolutionary
Even the Russians know better than to fuck with me

You try to ban me, you can't stand me

Cuz I'm an outlaw
Black president livin' in the White House
Mr. B he wrote a letter to me
The FBI know better than to fuck with me

Now you know me I'm a woman of peace
I don't never take nothin' don't belong to me
I throw down and say "Whatever's gonna be, gonna be"
The whole industry knows not to fuck with me


nöjd tjej

Samling på Götaplatsen 17/8

Marsch till Campus Johanneberg 17/8

Campus Johanneberg

Damsits 22/8





Eftersläpp 22/8


Bilder: CFFC, Chalmers film och foto committé


Jag är en riktigt nöjd tjej. Snart är halva nollningen över och det ska minsann firas i helgen med nollkalaset. Men först, en liten dugga imorgon. Duggaplugg för hela slanten. Nu ska här läsas om fartygstyper, sjöfartsförsäkringar, svensk handel, transport och allmänt om olika flöden. logistiska modeller osv........wish me lucky luck!!

Tavaritj en liten vodkaaaaaaa!

Livet är härligt!
Tavaritj, vårt liv är härligt!
Vi alla våra små bekymmer glömmer,
när vi har fått en tår på tanden,
SKÅL!

Ta dig en vodka!
Tavaritj, en liten vodka.
Glasen i botten vi tillsammans tömmer.
Det kommer mera efter hand.


Har inte haft tid att skriva alls!! Det har varit insamling av pengar med bössa på stan, pubrunda, kräftskiva och lite allt möjligt gött. Nollkåren är hur sköna som helst och jag har haft det riktigt roligt! Speciellt igår! Kräftskivan var sjösektionens förstå, så vi har iaf gjort ett avtryck i historian. Ett legendariskt avtryck! SÅ jävla gött att sjösektionen sitter och äter, dricker gott och sjunger snapsvisor tillsammans! Inte ofta man gör det!
Nu har man lärt känna mer än hälften av klassen och även en del sjökaptener och ingenjörer. Riktigt trevligt!
Ikväll tar jag det lugnt då vår sötaste tant ligger inne på stroakavdelningen på östra som vi var och hälsade på idag. Jag blir ledsen så fort jag tänker på det, hon har varit som en mormor för alla barn de senaste åren då jag själv varken har mormor eller farmor kvar vid liv.
Lite tråkigt är det ändå att man missar den hemliga aktiviteten, men äsh! Vad gör det?
Imorgon är det föreläsning och sedan blir det extrem duggaplugg. Logistikdelen är en aning mindre än vad sjöfartsdelen är inför duggan och jag får lite panik, tror dock inte det är dödsseriöst. ¨Längtar tills vi får gå loss lite igen på fredag och lördag. Duggarajj och nollkalaset it is! och bastubad i härydda! Trånar efter sötisen. Gaaah jag får ont i magen varje gång den människan ler. Raggeliragg ragg raggg ska det bli!
Nu ska jag läsa sjöboken och måla naglarna i någon mysig färg, något förslag? är så otroligt trött på svart. Jag tror jag ska satsa på grönt igen, love green motherfucking nails.
kyss och smek, kommer med mer nyheter i helgen..(beroende på hur bra jag mår då). Förhoppningsvis åker jag inte kundvagn och inte rullstol inne på akuten denna gången.

damsits med chalmers

Åh vilken intensiv fredag jag hade. Började skolan klockan 9 och hade studieinformation, inte sjöfart med Göran längre. Och fick veta allt jag behövde veta om programmet! Jag är så jäkla nöjd va! Sedan drog jag och F in till la stada för att leta klänning till henne. Vi skulle ju på finsits för chalmers alla damer.
Hittade nada så jag åkte hem och fixade mig och åkte in till chalmers johanneberg för att mötas upp av circus 10-15 sjötjejer som vi skulle förkröka med. Detta blev riktigt lyckat och vi kände oss runda om fötterna när vi skulle bege oss till damsitsen. Under middagen blev vi behandlade som princessor av nollningskommittens hunkar i bar överkropp..får inte glömma att berätta att de bar brandmans kläder och hade bar överkropp. mums
Maten var god och vinet flödade. Det blev dans på stolarna, massa hurrande, en hel jävla massa skålande, visor sjöngs på beställning av toastmaster tjejerna. Det var manlig striptease och massor av män i små tighta kalsonger. ännu mer mums
Det tråkiga hände efter middagen, vi skulle vidare till dansstället och det e regnigt ute, jag är svinpackad och vad gör jag? jo, jag flyger framlänges och stukar foten, min redan stukade fot. Sedan kan jag inte gå så L kör mig i en kundvagn hela vägen till kön. Åhhhh vilken ångest. ångest ångest ångest, men ändå sjukt rolig kväll
Nästa gång får jag nog ta det lite lugnt.















det lilla livet

Hur man gör, står skrivet ihimmelen, men du är så blind

 



att du inte längre ser att det här, är det vi kallar

livet


Growing pain


Nu har jag varit på Chalmers i två dagar, på Lindholmen för att vara specifik. Det har varit så himla mycket att ta in och jag har blivit trött som fan av all information. Men imorse hade vi äntligen vår första kurs, en introduktionskurs om sjöfart med historia, bakgrund osv och vi får veta mer om sjöfartsbranchen. Och det var verkligen jätte intressant, dock lite förvirrande med alla nya termer och ord men det är väl dags att börja vänja sig. Jag har även lärt känna massa nya människor under dessa två dagarna och vi har redan bildat vårt lilla "gäng". På fredag är det finsits för damer och därefter fest i kårhuset i Johanneberg, jag och tjejerna i min klass ska förhoppningsvis iväg på detta för att lära känna lite mer människor.
Nu ska jag iväg och läsa sjöboken och förbereda mig inför morgondagens föreläsning med Göran.
Kyssar

Way out west

Wu tang

Local Natives

Miike Snow



M.I.A



Teddybears klubbspelning

Rebecca & Fiona

Anna Ternheim

Talib Kwali m.fl

Håkan Hellström


Lykke Li

Chemical Brothers

Way out west var magiskt. Jag älskade varje minut, nästan. Berättar mer en annan dag, men nu måste jag sova. Ska upp tidigt tidigt för imorgon är det Chalmers som gäller. Berättar även mer om detta imorgon.. pusskram!


i push a little more..im back where i started at


Oh thunder in my heart
These razors cutting sharp
And leaves me with an ever bleeding scar
So soft, so suddenly
So that I can not breathe
I'm drawn into a circle painted black
Oh I'm hanging high
Oh won't you let me down??
Back where I started at
You know I'm a little lost
And when it hurts the most
I'll push a little more

I'm hanging on a thread that's bound to drop
Like rain on open skies
Don't know the reason why
But I'll always choose the black in front of white
Oh I'm hanging high
Oh won't you let me down
Back where I started at
You know I'm a little lost


did i say enough, did i say too much..i don´t know!


"Jag brukar sitta och le för mig själv när jag tänker på det ironiska i att vi kysstes till Sans Soleil ("utan sol") när det hade varit över 30 grader och sol hela veckan."

Tror inte att jag har fått höra så fina ord tidigare...

"Du var min Rebecca Scheja för en kväll, och det kommer dröja innan man ser mig så lycklig igen"

Tråkigt att nått så nära kan vara så långt bort. Det var riktigt fina stunder och jag minns de som igår...Du gjorde min dag! TACK

I´ll be you´r commander!

Har precis kommit ut ur dushen och försöker för tillfället bestämma mig för vad jag ska ha på mig under kvällens festligheter! Men först ska jag spendera yttlerligare lite tid med mina päron och äta grillad middag.
Sedan blir det förkrök innan vi beger oss in till staden. Det blir förhoppningsvis Hamngatan men har även hört rykten om att det kan bli Parken!
Vi får väl se, jag går med på allt...nästan ;)

kissobajs


hårhistoria och hårframtid



Mitt hår har nu varit ljust sedan i slutet av juni! Har färgat det ännu en gång nu och försöker uppnå den perfekta bruna färgen men har för tillfället bara uppnått en orange nyans, men senare i höst ska jag nog färga om det lite mörkare, dock inte lika mörkt (svart) som det var innan, utan en mocca, eller cafe latte nyans som jag vill kalla det haha! Jag gillar det. Känns ganska sjukt att håret en gång har varit så pass mörkt. Nytt hår= nytt kapitel i mitt liv. Jag lägger det dystra och mörka bakom mig och går mot ljusare tider. Det är chalmers som gäller och jag är peppad till tusen!!! can´t wait! Ser fram emot den nya terminen med plugg, fester, nya intressanta människor och förhoppningsvis en (eller flera) ny(a) resa/or!
KISS

you´re looking amazzzzzzzzzzzzing



Why you're lookin' like that
I'm burning like fire
I wanna be higher
Just let me know
Why you're lookin' like that
You're driving me crazy
You're lookin' amazing




kram+kyss=kryss


Idag har vart en fin dag. Jag gillar när mamma är ledig och jag kan ta med henne på långa promenader då vi bland annat besöker frölunda torg och min favorit affär monki och strossar runt på konstiga ställen här i trakten. Idag fann vi en stor jävla fontän mitt ute i frölunda. Inget överdrivet fint ställe men en fin fontän var det iaf. Sen begav vi oss hem till våra trakter igen. Hemma blev det god pastasallad och en efterätt som bestod av hallon,blåbär och druvor.
På kvällen bestämde jag mig för att ta mig ut på en springtur (första detta året) som olyckligtvis blev en powerwalk då jag knappt kunde springa en kilometer. Tydligen så har jag stukat foten då den är en aning svullen. Så går det när man har 10 cm+ 3 cm platå på fötterna på sin födelsedag och kör onyktert i form av 2 flaskor mousserande,drinkar, öl, fishermanshots m.m. Ush, jag vill inte ens tänka tillbaka på vilken redig fylla jag hade, och redig baksmälla oxå för den delen..det är den delen jag inte vill tänka på.
Stukade fötter är sånna smällar man får ta. Jag tänker ändå köra på heels i veckan.
Hoppas allt är bra med er!
kram+kyss=kryss


RSS 2.0