Morsdag!


Hej mina vänner.Ush och fy! Jag vaknade runt 9 och var helt svettig och mådde verkligen pyton. Ville få sova många fler timmar i natt men det gick visserligen inte. Jag kunde inte andas, min hals dödar mig. Och på tisdag kanske vi måste ha vårt engelska tal, fast med min röst? hur ska detta gå...
I vilket fall, DET ÄR MORS DAG IDAG! :D Så snart ska jag ta mig en långpromenad och köpa blommor till mammsen. Super! Två flugor i en smäll, kan passa på att få lite motion och bli lite brun. Nej, det där blev nästan 3 flugor.
Nu ska jag fixa frukost och sedan kila.
Puss och kram skumbanan!

Dianne Von F







Sommarväder hela helgen plus en bit in på veckan också. Jag har legat ute och läst Ett halvt ark papper och ätit aprikoser. Nu lagar jag och pappa en dunder go middag. Senare blir det antagligen film och kanske lite biologiplugg. Det ska bli artdugga på måndag, engelska tal på tisdag + tyska nationella upsatts, massa ryska inlämningar på onsdag och svenska bok på torsdag, på fredag är det kemi prov men jag behöver egentligen inte göra det.
Sedan ville jag bara fråga, Hur fantastiska var inte klänningarna från Dianne Von Furstenbergs vårkollektion. Ni vet, modejätten som Whitney i The City jobbar på. Aaah, vart enda en av plaggen är så fina att jag inte kan ta ögonen ifrån dem. Och en till sak jag tycker e underbar är accessoarerna, jag menar, kolla bara på de vackra hårbanden. Nån som vet vart man hittar ett liknande med blommor och fina ting som hänger ner?


Hope u like it




Ah, hur snygg är inte hon. Jag tycker inte Kate Moss stil e speciell på något sätt och jag fattar inte hysterin över hennes stil osv men däremot måste jag erkänna att hon e en riktigt duktig modell och kan verkligen röra sig snyggt. Kolla bara in bilderna för den nya kollektionen för Topshop. Jag gillar all metalic, paljetter och de stora smyckena. Puss nu ska jag sova snart :)

soon before the rapture


Hej kompisar! Idag var bättre än igår. Sug på det. Jag var ute o shoppa med mamma, köpte en hel del sommarkläder och fina underkläder. Underbart! Sen har jag vart hemma o ränsat i garderoben och tagit fram alla andra fina sommarkläder jag har men som jag har glömt att jag hade. Sen låg jag ute i solen och läste SOLO medans pappa klättra i stegen o måla baksidan av huset. Buh! Sen åt vi tacos och det var mys. En dag som denna piggade upp mig. Nu lyssnar jag på The rapture och dricker te. Yeah! :) Tror jag ska plugga lite naturkunskap med tanke på att jag kör ensam hemma kväll 5 dagar i rad. Sug på den! Det betyder att mitt batteri kommer vara fulladdat igen på måndag. Det är inte hälsosamt att ha en tyska hemma hos sig i en hel vecka och vara ute varje kväll tills ca kl 10 på kvällen varje vardag när man sedan behöver åka hem och plugga med. Och dessutom vara ute hela helgen med slottskogen, liseberg, vattenpipscafe, åter igen slottskogen och hela fadershittan. :) Och vi ska inte ens prata om att man oxå hade biologi prov (slutprov) två dagar efter att min tyska hade åkt hem. Äsh fan, skit samma! Vi kommer ha det så jävla kul i tyskland. Party it is! :) Jag längtar tills sommarlovet börjar.

Would I lie to you? the answer is no..




Listen to the song and learn to sing along..

Allt är bra ett tag. Jag har massa människor omkring mig som bryr sig. Sen blir det långhelg och jag sover ut och bara är hemma och bara är. Och då får jag en känsla att jag är så jävla boring och lonely. Vilket jag egentligen inte är. Är det verkligen OK att vara lite tråkig ibland och inte göra ett piss?

Dessutom finns dett människor jag stör mig så jävla mycket på just nu. Nej förresten. Det finns 1 jävla person jag stör mig på så jävla mycket på just nu. Jag vill bara ha en jävla förklaring, ett jävla svar...ett vad som hellst, tecken?
Vad fan har jag gjort att förtjäna detta. Jag bad inte om att bli behandlad om såhär och det minsta denna personen kan göra just nu är bara att fråga : HUR MÅR DU?
Det räcker för mig. Prata med mig, gör vad du vill, men gå inte runt och ignorera mig. Jag hatar dig så jävla mycket just nu. Jag har så jävla mycket ilska inom mig. Jag tror inte jag någonsinn har blivit såhär sårad eller förådd. Det finns så jävla mycket jag vill säga till dig. Jag vill bara peka på dig, få ut all skit som du ännu inte vet om dig själv och få dig att förstå. Men hittils har det vart ganska meningslöst.
Jag mår illa av att se ditt ansikte. Så jävla falsk är du!

This sweet love of mine

Hey you’re playing with my delirium
And the longer I wait the harder
I’m gonna fall
Stop playing with my delirium
'Coz I’m outta my head and outta my self control
Still here in this quiet room
Deep in delusion sending me over
Outside watch the world go by
Inside time stands still as I wonder..


Dancing with my stereo




Slitna jeans shorts. Jag gillar det skarpt! Har även kommit på att de e snyggt med slitna jeans kjolar. Hoppas bara på finare väder snart så man kan ha det igen. KRAM!

Don´t you know im so tired of it all?


Go natt! Dagen har vart super! Jag är glad! :)

I don´t care much for tomorrow!

I dont care what people say, think of me what you will ill be here, right or wrong! Stuck on haze, rock n roller. i dont care what people say. The world is spinning round, what can i do about. Turnt the TV on so that I dont think about it.


Ingen förstår, verkligen ingen! Och jag vill inte sitta och klaga. Jag vill dra ett streck över vissa personer, vissa händelser och vissa konversationer. Bara glömma. Vissa vill jag inte förlåta, vissa kan jag inte förlåta och andra tänker jag inte förlåta. Inte värt det.
Jag försöker jämnt vara positiv men ibland går det inte och vissa människor gör att man råkar visa sin negativa sida med. Den måste ju komma fram förr eller senare.

Just nu orkar jag inte bry mig mycket. Jag satsar på skolan. Inte många veckor kvar. Sen bilar jag ner till ukraina i ca 2 veckor med mina föreldrar. Äntligen! Kommer bort från dator, mobil, all skit, alla människor jag har tröttnat på och får känna på lite nostalgiiiiaa! :) Älskar att komma ner dit ibland faktist. Det är mer efterlängtat än vad jag trodde att det skulle bli.  Jag längtar efter att komma bort. Och sen komma bort från mina föräldrar i 5 dagar, arvika baby!

Sjukt bra musik, NOSTALGIIIIIIIII!




Här kommer lite goa låtar för en underbar söndagskväll som denna. Enjooooy!

Enough With The Fashion, Let's Go Get Drunk




Hey girls! Visst har Chloe snygga kläder? Jag älskar de hudnära tonerna,  kavajerna och sjukt snygga skorna. To die for.
Hur har helgen varit? Min helg har varit sjukt avslappnande, jag har läst min engelska bok, shoppat, vart ute i solen när den har vart framme och kollat på Tv vilket jag inte gjort på ett bra tag kan jag säga.
Idag har jag uppdaterat mig med lite Gossip Girl och 90210. Sjukt bra. Jag tycker att 90210 bara blir bättre medans Gossip Girl bara går neråt. Tråkigt
Vi hade målare hemma idag som målade utsidan av huset. Äntligen. Dock lite jobbigt när man sitter och försöker ha en lugn stund för sig själv och upptäcker att en gestalt står utanför ditt fönster och målar på. HAHA!
En annan sak jag vill ta upp, hoppas ni inte misstycker att jag har börjat uppdater mycket, modemässigt. Since i said in the begining that it wasn´t going to become a fashion blog. Not that i concider this a fashionblog.. but still. Jag vill ha en skön mix av allt. Av allt som gör den jag är idag. Min progress när det gäller smak, känslor, tankar och annat som många kan tycka sig är ytligt men som egentligen är helt normalt.
Om 1.5 vecka har jag matte D nationella prov, därför ska jag plugga sönder mig denna veckan. Och om 1 vecka kommer min tysk Viktoria hit. :) Wiie, hoppas verkligen på att vädret förbättras på en vecka eftersom jag ser på smhi.se att vädret kommer bli ja...inte det bästa denna veckan. Runt 12 grader och en del regn på för och eftermiddagarna.
Jaja, det löser sig. Nu ska jag förbereda stuff inför morgondagen, duscha och förhoppningsvis sova. I need my beautysleep, hade stora, mörka ringar under ögonen de veckorna jag inte fick tillräckligt med sömn. Ser dock ut som jag kan skippa min concealer ett tag nu.
Puss på er alla som läser!

She like hip hop and rock n roll


Let me tell you bout a girl I know, She like hip hop and rock n roll She walk slow down the avenue, I ain't met her but I'll get her when I do. Let me tell you bout a girl I love, She stay at home cuz she hate the club. Baby butt, pretty little features I ain't met her but I'll get her when I see her....

Coachella festival!

Nu är det bara 2 månader kvar till Arvika. Jag blev superexited när jag kollade på bilder från Coachella festivalen i Californien. Jag blev även jätte avundsjuk på festivalens lineup av artister. Den innehöll bland andra : Crystal Castles,Franz Ferdinand,Paul McCartney,The Ting Tings,We Are Scientists,White Lies,Glasvegas,James Morrison,MSTRKRFT,Paolo Nutini,The Chemical Brothers (DJ Set),The Killers,Yeah Yeah Yeah's,Sebastien Tellier,Lykke Li och Friendly Fires. Och dessa var bara några av favoriterna.En hel del kändisar besökte även festivalen och jag inspirerades av deras störtsköna outfits. Se och njut



biler: celebitchy.com

Im your pusher! Im the ultimate high, im the rush.. you´ve been waiting for it your whole life!




Trött som fan, nu ska jag se på lite TV och jag har bestämt mig för att gå till biblioteket och plugga hela veckan efter skolan. JAG MÅSTE,MÅSTE,MÅSTE! hur mobbat det än låter! Puss


Vårmodefrosssaaaa!








Stor modefrossa. Det är vår mode på G. Mycket orkesterinspirerat ala Balmain, hudnära toner, luftiga material, ljus denim, volangkjolar, guld och åtsittande kjolar och klänningar.
Snyggt tycker jag. Allt är från 2009/2010 spring/summer kollektioner.
Enjoy!

Sucess has always been easy for you

Åh vad glad jag blir när jag faktist får kommentarer, jag vill ju inte att folk ska skriva bara för att skriva utan mena det de skriver med.Så jag blir riktigt glad när jag får kommentarer eftersom de kommer sällan men när de väl kommer så är de riktigt fina.
Min valborg var fantastisk och grisfesten var hur lyckad som hellst. Jag var inte särskilt peppad i början av dagen och kom till skolan och bara satt på trappen och surade. Framåt dagen blev det bättre eftersom jag fick i mig mat och struntade i allt det dåliga. Då blev det bättre än bäst. Vi dansade, jag skrek, vi sjöng och vi drack massor av öl. Great, och folk åt massor av gris, vilket jag skippade. Smakade en bit bara. Gräjt!
För övrigt så har jag bara njutit av solen och läst engelskaboken utomhus. Sen har jag gjort en hel del shopping också! Ny väska it is. Och lite mer adidas och nike för min del. Puss på det och det fina vädret.



RSS 2.0