She - hopes this lasts forever


Jag har fått fart på arbetet nu och jag kan stolt säga att jag snart är färdig med arbetet. Nu sitter jag och tänker tillbaka på sommaren. Jag saknar att vara brun och gå runt i shorts, linne och raybans och bara njuta.
Som tur är tog jag vara på sista sommarlovet ever.
Nu peppar studenten mig. Religionsarbete, pepp pepp pepp!

I will wrap you in my arms And you'll know you've been saved


Jag mår inte bra. Jag orkar inte för tillfället. Skolan känns jävligt meningslös just nu och jag vet inte vad jag ska prioritera. Får se om jag går till skolan imon. Jag vet inte hur jag vill göra med allt. För tillfället så har jag lagt ifrån mig  biologiboken och ska fortsätta på relgionsarbetet, frågan är ju om jag ens orkar skriva en enda mening. Jag var inte i skolan idag. Glömde dessutom sjukanmäla mig eftersom jag sov till 14.00. Jag var inte i skolan i fredags heller. Tisdag och onsdag var helt jävla fuckade skoldagar. Och jag vill bara vara hemma just nu. Jag kan inte förklara varför jag mår dåligt, men det är så jävla mycket som spelar in just nu. Jag vill bara krama mamma och pappa och prata.
I början av dagen mådde jag någorlunda bra men nu har jag legat och skakat, spytt och mått allmänt dåligt.
Matlusten har varit låg hela tiden och jag vet inte om jag orkar äta middag. Nu ska jag nog bara dricka te och ta det lugnt innan jag tar mig an religionen. Jag hatar mig själv för tillfället för att jag låtit det gå så långt att jag inte ens orkar gå till skolan. Jag hatar hösten, regnet och all skit som pågår just nu. Jag lever inte i nuet. I live in the past, the future and right here, right now is far gone.
Mitt liv går verkligen i vågor. Det är upp och ner. Det enda som gör mig glad just nu är att träffa roliga människor och supa till det ibland. Jag ska ta tag i mitt liv när mina föräldrar kommer tillbaka. Jag måste börja leva i nuet och kämpa. OCH.. JA!! jag skriver om mitt fucking deprimerande jävla liv. MEN.. tycker ni det är ett helvete att läsa, skit i det. Fan vad dåligt självförtroende jag har just nu. Jag måste stabiliseras. Och det måste göras snart. Jag orkar inte gå runt så här länge till...
Jaja, nu har jag fått ut allt jag har på hjärtat, PEACE!

You know that I want you And you know that I need you (‘Cause I’m a freak bitch, baby!) I want it bad


Okej jag är så jävla trött och helt jävla trög. Jag mår ganska pissigt, speciellt efter en kväll som gårdagens. Det blev nog några drinkar för många. Jag pallrade mig dock upp imorse och L hade sovit över, när hon gått sov jag vidare och sedan runt 14.00 började jag plugga. Det blev biologi. Sjukt tråkigt, men måste man så måste man. Imorgon ska jag nog stanna hemma för att vila upp mig. Det behövs. Var inte i skolan i fredags heller. Jag sover typ inget om nätterna och mår allmänt dåligt hela tiden. Men jag tror det kommer bli bättre snart.
Igår hade firade vi J´s 18-årsdag. Det var riktigt trevligt. Började med middag och förkrök och slutade med blvd. Just när vi kommer fram så säger vakten att de slutat med gästlistan, jag tjatar mig till gratis inträde ändå och vi går in och skakar rumporna av oss. Träffade en hel del gamla kompisar och bekanta så det var mycket trevligt. Åkte hem när det hade stängt och däckade efter 2 mins eftersom man hade dansat sig svettig, fötterna värkte av klackskorna och helt nykter var man inte heller.
Rolig kväll iallafall, nu planerar jag att ta ett uppehåll. Och jag lovar, jag ska hålla mitt löfte denna gången. Jag ska inte gå ut fram tills jullovet är det tänkt. Att gå ut och ta några öl/vin räknas inte. Men jag ska sluta vela omkring på avenyn varje helg, detta bådar inte gott. Jag känner mig som en riktig alkis. Snart hittar ni väl mig på brunnsparken, liggandes vid fontänen med en flaska öl i ena handen och en systemet påse i andra.

Baby, you´r my disease!



Sitter för tillfället och skriver på religionsarbetet, egentligen borde man kanske plugga på biologi men jag har så mycket att göra att jag inte vet vart jag ska börja så det får bli religionen. Sitter samtidigt och lyssnar på Rihannas nya album "R Rated". Det låter annorlunda, jämnfört med hennes äldre album. Det känns som varje album har en viss stil. Den här gången är det lite kaxigt, inte lika kaxigt som senaste albumet "Good girl done bad" men det har en viss styrka, sårbarhet och det visar en helt ny sida av henne. Jag gillar det.
Jag gillar hennes utveckling som artist eftersom hon började som en söt girl next door och körde på låtar som "Pon de replay", "if it´s loving that you want" och "S.O.S". Senare kom hon med "Umbrella" och "Hate that i love you" med Ne-Yo. 2008 släppte hon sitt lite kaxigare album och kom med låtar som "don´t stop the music", "disturbia" och favoriten "rehab" med Justin Timberlake. Jag gillar tjejen. Hon är målmedveten, stark och framgångsrik. Det gör ju henne inte sämre att hon e otroligt snygg och sexig också.
You go girl!


Don´t wanna hurt you, try not to mess with ya feelings


Tjena snyggingar. Idag var jag i skolan i 9 fucking timmar så jag e kind of exhausted. Nu ligger jag bara i sängen med laptopen in my lap och surfar info för religionsarbetet jag ska påbörja imorgon.
Gonatt. orkar inte skriva mer, tyvärr. Jag har haft en jävligt dålig/bra vecka! pusssssssss

your´so sincerely, your good friend- ME


What a day. I never though i would have to face this. But now i can say "Been there, done that". I can´t really tell you readers what the fuss is about but what i can say is that it was hard emotionally and mentally. Now it´s done and i feel so much better having it out of my chest. I wish i could make everything undone, but done is done.
Now a message for a good friend of mine: Now we have to face the truth and make the best out of the situation. U can always reach out to me, for a helping hand, advice or practiacally for anything. I will always be there for u no matter what. I hope my words helped you because i think you deserve to know. And you will face the truth, make the best out of it and i know you will be strong and make the best possible desition. Love is a strong word, but i really like you. My friend, maybe not forever but at least for now and until the day that something tears us apart.
your´so sincerely, your good friend- ME

Hazy Days Come Bring The Madness


Hellooo mina vänner. Vilken jobbig dag jag har haft... men först till nått annat. Det känns ju ganska tråkigt att ha en blogg om bara sin vardag osv, men... jag känner såhär: Jag har inte bloggen för att ha 10000 läsare om dagen, jag kräver inte 100 kommentarer om dagen och jag förväntar mig inte ens att folk ska läsa. Jag skriver för att jag tycker det är kul och för att ibland skriva av mig när jag behöver det. Sedan kan det även vara kul att titta tillbaka på bloggen när man är äldre. Jag ångrar det ganska mycket att jag tog bort min förra blogg som jag hade haft i över 1.5 år. Hade ju vart intressant att läsa nu. Men, jag vill ju inte tråka ut er som faktist läser (för jag har sett att jag har en hel del besökare varje dag) så jag gör mitt bästa med att uppatera så fort jag hinner och försöker hålla er updated. OCH tycker ni att det är tråkigt med mitt vardagliga babbel, skippa läsandet då. Läs nån annan crappy blogg!! Ett tips är ju http://blondinbella.se
Okej, ville bara få ut det. Nu till nått helt annat, nämligen till mina vardagliga klagomål. Jag hade en ganska jobbig skoldag idag. Det var Engelska C, Fysik B, Svenska och Historia på schemat. De första två lektionerna var dock ganska sega och detta påverkade min entusiasm och koncentration vilket ledde till att mina ögonlock föll ihop då och då. Om man ändå hade lektioner med mer tempo. Sånt behöver jag. Jag kan ju fan inte sitta still. Efter 4 jobbiga lektioner gick jag till stadsbiblioteket med M och letade böcker om judendom och islam för att kunna utföra mitt religionsarbete snarast. Sedan bar det av hem och jag fick vara hemmafru som vanligt och laga mat och ta hand om min katt som för övrigt kastar sig på mig och går runt och jamar nonstop. Jag tror han saknar mamma och pappa ganska mycket. Det brukar han göra när de är borta. Snart blir det Paradise Hotel och sen ska jag läsa en bra bok jag lånade idag, Mohammed Cohen, den arabiske juden. Ganska ballt att vara halv arab, halv jude och heta Mohammed i förnamn och ha ett typiskt judiskt efternamn som Cohen. Får se vad jag tycker om boken men jag har ganska höga förväntningar faktist.


High heels have got me falling down on my knees

Jahapp. Vilken helg. I fredags kom jag bakis till skolan och nördade mig på fysiken. Senare på kvällen gick jag, M och D till Diamond Dogs där det blev några öl för många och vi åkte vidare till SKF för att dra till Underjorden. Svartklubb it is. Det var riktigt nice. Stämningen var skön som fan där inne och det spelades grym musik. Jag stack därifrån runt 2-3 och åkte hem. Upptäckte dock att jag hade L´s mobil så jag fick hoppa av på Järntorget och vänta. På väg till stan träffar jag en gammal kompis och min kompis lillasyster så det blir en hel del snack. På järntorget går jag tilll BK och utanför står ännu en gammal kompis till mig och vi går flabbandes in till BK och sitter och snackar skit om old school times. Lämnar telefonen till L och åker hem. På väg hem sätter sig en snygg men drogad kille bredvid mig och vi sitter och lyssnar på radio hela vägen. Kommer hem runt 5 och däckar i min säng.
Lördagen bestod av nya Twilight filmen, New Moon. Det var awesome! Men det kändes som alla snackade så jävla ironiskt i filmen. Eller så var det jag som var bakis och tyckte allt var superroligt! Vi satt längst fram så alla såg väl hur jag satt där och vek mig av skratt. Efter filmen blev det Viktoria med några tjejer och killar och sen stack vi vidare till Berså och jag dansade klackarna av mig. När jag gått av på min hållplats gick jag hem barfota för jag hade så satans jävla ont i fötterna. Skit kallt!
Nu är jag helt slut efter 3 kvällars festande.


But the demon and me were the best of friends from the start


What a night for a dance,you know I'm a dancing machine.With a fire in my bones and the sweet taste of kerosene.I get lost in the night so high I don't want to come down, to face the loss of the good things that I had found.

IT was perfect a dream came true. Just like i like it, she´s got nice tits!


Det var grymt igår! Helt jävla awesome! Lyssnade först på det sämsta förbandet i hela världshistorien- Parker Lewis, fast vi trodde då att vi skulle få höra Lewis Parker! HAHA!
Drack goda drinkar och väntade och väntade.. tillslut kom vårt eferlängtade band upp på scen. Vi hoppade oss igenom både nytt och gammalt material och kom sedan till Homecoming då quentin delafon, sångaren börjar dra upp alla på scen. Vi hakar självklart på. Och där står jag bredvid gitaristen och stöter till honom då och då. Händer upp i luften och alla sjunger med. Efter 5 intensiva minuter kommer vi ner igen och står längst fram och micken skickas ut till oss och vi sjunger med "streets of paris". Sångaren hoppar sedan ut i publiken och vi står och dansar kring honom som runt en midsommarstång. Sedan kramar han om mig och L står beredd med kameran i högsta hugg. Helt fcking amazing!!!! Spelningen avslutas med nya låten "Harlequin" och blir ett perfekt avslut. Sedan sitter jag och L utanför köket och bandet kommer ut och sångaren riktar sig mot oss och säger: "You were great guys! " Då ler jag inombords. Kvällen blev fulländad! Vi köper sedan varsinn t-shirt som vi för tillfället tycker e skit snygg men upptäcker snart att den inte var lika fin som vi ansåg då. Vi blir bara tvugna att ta kort med Quentin en sista gång och sedan går vi upp till entréplan där studentklubben är i full gång med flowerpower tema. Vi hamnar på dansgolvet bland chalmers och handels elever som står och försöker shaka loss till Flo Rida. Träffar på massa intressanta människor från både Spanien och Amsterdam men upptäcker att klockan nästan slagit 2 och vi ska upp och ha lektion dagen därpå så vi avlägsnar oss från Parken, teenagers, studenter och drinkar. 

sömnproblem!


Åh vad jag är trött. Kom hem och bara släppte ner väskorna på hallgolvet. Mina händer och ben skakade. Jag var varm och helt blöt av pissregnet som härjade.
Igår åkte mina föräldrar och jag hade svårt att somna. Jag la mig runt tolvtiden men kunde inte sova. Så jag somnade då och då och sov kanske totalt 1 timme. HELT SJUKT! När klockan var fem låg jag och inväntade på att alarmet skulle ringa. Sedan gick jag upp och jag var halvt död. Jag kunde knappt stå upp och jag skakade i hela kroppen. Sedan blev det stressigt med att fixa mackor att ta med till skolan. Hade ju nationella prov i svenska idag i 5 timmar men jag gick efter ungefär 3. Det gick ändå rätt bra med tanke på mitt tillstånd. Hjälpmedlet jag använde mig av var nämligen kaffe. En räddare i nöden måste jag säga. Nu har jag hittat en fördel med kaffe och jag har insett att jag gillar det, bara jag dricker det med mjölk och inte alltför ofta.
Efter provet hade vi extremt lång håltimma. Sedan traskade vi iväg till vår första Engelska C lektion som gick bra. Däremot måste jag påpeka att läraren har för bra självförtroende med tanke på att hennes engelska är lite sådär. Jag skulle kunna sitta och rätta henne under hela lektionen. Jag gillar inte fejkade engelska lärare. Jag föredrar infödda engelsmänn eller amerikaner med riktig dialekt och inte nån jävla fejl. Jag gillar äkta vara. Det är jag ju van vid efter engelska skolan.
Efter skolan var jag sådär vuxen av mig och handlade lite mat. Kom hem och lagade lasagne med köttfärs, spinat och mozarella. MUMS!
Nu ska jag göra ryska läxan och peppa med musik.
PEACE!


We think you're a joke ,shove your hope where it don't shine


We think you're a joke ,shove your hope where it don't shine
I pay for what's called eccentricity and my will to evolve
I hear them all say that I got heart but not everything that it takes
Taint my mind but not my soul
Tell you I got fire, I wont sell it for no payroll
Let 'em hold me down I know if I know another way
I can't look the other way
I know another way
I'll tell them so right to their face

You whisper at horses ears I always found it exciting I'm scared by spiders too I never managed to blame you






The Teenagers
På torsdag ska jag och L gå och titta på lite frech synthrock.Jag ser fram emot detta som ett litet as! Jag längtar att få sjunga med "I fucked my American cunt" och höra deras krassliga engelska med fransk brytning. De har spelat på både Popaganda och Accelerator i stockholm. De skulle även spela på Emmaboda men ställde in. Nu ska vi se dem på en mindre scen, nämligen Parken! Jag e peppad som fan! Ses vi där?

But I was so embarressed that I missed your party



Bilder: nån fransk tidning, kommer inte riktigt ihåg ( Elle, kanske Vogue?)

Rihanna. Snygg som få.

Paradise hotel

Jag är på toppen humör! Jag tror detta kommer bli en bra vecka så jag e riktigt pepp på att gå till skolan imon. Har iofs bara 1 lektion, fysik imon. Sedan ska vi jobba på historia arbetet, har ju redovisning på tisdag.
På onsdag börjar engelska C kursen. Och veckan därpå börjar stresshanteringen. Enligt min mammi så behöver jag stresshantering, borde verkligen ta det lite lugnt. Nu ska jag titta på svenska paradise hotel.


Hahaha, onödigt inlägg. Onödigt. Läs ej om ni stör er på mitt skrivande. KYSS



Det är lördag, jag är hemma.
Är ensam, känner mig dock inte så ensam trots allt.
Nästa vecka blir det mindre plugg tror jag.
Känns ju rätt nice må jag säga.
I två veckor kommer jag nog känna mig ganska ensam.
Äsh, jag klarar mig nog....
Nu ska jag sova. Good night.

Twilight!



Bilden säger väl allt. Jag kollade äntligen på twilight idag. Den var friggin amazing. Jag har inga ord. Jag trodde aldrig jag skulle bli som "dem", dessa galna tonårstjejer som blir helt  exhalterade av att se/läsa denna otroligt vackra kärleksberättelse. Men den var riktigt fin och boken är också utläst. Om exakt 1 vecka blir det New Moon på bio med tjejerna. Oj vad jag längtar!
Jag måste poängtera att jag INTE tycker att Edward Cullen är snygg. Jag fattar inte varför alla tjejer blir som galna av honom. Jag tycker att han låter sexigare och mer tilldragande i boken. Läser man boken, då vill man bara trycka honom tätt intill sig och slänga av alla hans kläder. Haha, ne nu ska jag inte avslöja för mycket

You can call me a slut. You can call me a liar .I got so many names now. I can't even deny it


Idag är jag hemma och har myskväll. Jag orkar absolut inte göra någonting. Är förfärligt trött och sömnig. Har dessutom huvudvärk och noll motivation till någonting. Skippade till och med Crispy Strauters spelningen och nu kommer säkert  Ruben bli sur på mig.
Sitter och tänker på vår myskväll hemma hos L i huvudstaden med Ben & Jerrys, facebook och the hills. Vi satt i kvinnans vardagsrum (vi kallar henne kvinna eftersom L hyr rum i hennes lägenhet). Det var ganska skabbigt eftersom kvinnan aldrig städade och var ganska ohygienisk. Det var smulor i hela köket, lampan blinkade på toan och man kunde ha disco medans man duschade där inne. Katten Jack var alldelles för kelig och jobbig och värst av allt var ju ändå att hon inte diskade av sina stekpannor och plåtar i ugnen ordentligt och det var fastbrända rester. Otroligt skabbigt! Vi klarade oss dock. Thank god för hämtmat och frukost tillagad utan kastrull/stekpanna.
Nu ska jag ta mig en tredje kopp te för kvällen. Har varit på kunskapsmässan i några timmar idag. Det var ganska tråkigt och oinspirerande. Jag tror jag vet vad jag vill i vilket fall som helst.
PEACE, Stacy!

She´s good for business


Hej mina vänner. Idag mår jag pretty damn good. Jag behöll min positiva inställning och det gick bra på religionsprovet. Jag är nöjd. Ryskan gick bra och jag har vart hemma och vilat. Nu har jag dock lite huvudvärk och vill sova. Imorgon ska jag på kunskapsmässan. Det blir nog roligt. Får se om jag hittar några bra alternativ till min sjuksköterske utbildning. PEACE, STACY!

Under my thumb, girl.


Idag lyssnar jag på en av mina favoritlåtar. Enjoy. Det behövs med tanke på att jag sitter och återigen pluggar på tråkig religionskunskap. Imorgon har jag dock prov så jag blir av med skiten. Detta ska firas med massa quality time with my self i helgen. Det blir varken utgång eller party utan jag ska bara tänka och spendera tiden på bästa möjliga sätt. Nu har jag suttit i totalt 4 timmar och pluggat på buddism, hinduism och judendom. Hur ska detta gå?
Morgonen började med att jag snoozade alldelles för länge och drömde fina drömmar under denna tid. För övrigt hade jag en ganska lugn dag med endast idrott. Så nu kan jag säga: Idrottsprov. Check!
Nu ska jag ta mig en dusch och plugga vidare.

En till sak jag ville nämna var: jag har tänkt lite.. Det är dags för förändring. Jag kan inte ha dessa tankegångar! Det funkar bara inte. Så idag har jag varit mig själv- en glädjespridare.Jag har tänkt glada tankar och studsat omkring och utstrålat positiv energi. Jag tror vi går mot ljusare tider trots det dystra höstvädret som härjar utanför mitt fönster. Visa lite optimism trots ALLT!.

Upplyftande musik i min trista jävla fucking vardag. Suck on that.

The Teenagers- homecoming

Jag blev så jäkla glad igår. Äntligen nått som kan lyfta upp min trista vardag. Nästa torsdag spelar The Teenagers på Parken. Och det blir vildt. Imorgon spelar norska Casiokids också där, missade tyvärr dem i Arvika eftersom det krockade med Santogold. I söndags spelade Phoenix på Brewhouse. Hann inte köpa biljetter så det blev inget med det.

Casiokids- Fot i hose

Santogold- The creator

Phoenix - everything is everything

Jag längtar efter glada miner, äkta skratt och minnesvärda minuter.


Back in school idag. Kändes inte överdrivet bra. Och pga min nedsatta kapaciet gällande allting så kunde jag inte direkt fokusera förutom på svenskan. Det blev ganska intensivt med tanke på att vi hade nationella prov, det muntliga och alla var personliga och öppnade verkligen upp sig. När jag läste igenom mitt tal igår kväll fick jag tårar i ögonen, något jag inte kunde rå för. Det var bara så otroligt vackert. Och det präglades lite av hur jag mår just nu. Hade jag mått en aning bättre hade det nog inte blivit lika fint som det blev. Jag är riktigt nöjd. För övrigt så hade jag en seg dag och gled fram trots min tråkiga inställning till allt. Imorgon kanske blir en bättre dag?
KRAM, STACY!

I'm on the pursuit of happiness. I know everything that shines ain't always gold. I'll be fine ,once I get it I'll be good

Sitter och pluggar religion och lyssnar på:

Kid Cudi - Persuit of happyness ( ft. Ratatat & MGMT)

Brother Ali- Self Taught

Beyonce- sweet dreams EMA performance


Enjoy as much as i do!

22.14, Söndag den 8 november 2009!



Lite bilder från sista dagen i sthlm, utanför lottens lägenhet.Jag ser ut som en liten dvärg på bilderna, tänk inte på det när ni läser detta och kollar på bilderna. HAHA.Jag och lisa var trötta och slitna efter en kväll med dans och sprit, lång promenad hem i onyktert tillstånd och ytterst lite sömn. På tal om sömn, så ska jag gå och dejta min kudde och läsa igenom svenska talet och sedan dyka in i Twilight boken igen. Jag har varit för trött för att läsa klart den.
PUSSHEJJ!

Color my life with the chaos of trouble




Idag kollade jag på denna otroligt söta film- 500 days of summer. Den gjorde mig på riktigt bra humör faktist. Musiken var också väldigt fin och hela filmen var gjord på ett annorlunda sätt. Och den hade faktist en mening, ett syfte som var riktigt bra. Att ta varje chans man får och att inget är menat, allt händer av en slump.
Jag älskar sånt, allt ska inte vara som i en jävla saga och dans på rosor. Det ska vara oväntat, turbulent och skakigt, men man lär sig av sina misstag. Man ska inte sitta och grubbla över sina fel och istället ta varje tillfälle som en stor chans. Man får ju trots allt bara 1 liv, och man ska gå ut och göra nått vettigt av det. Nå sina mål, förverkliga sina drömmar osv.. Jag hatar alla dessa cheesy romantiska komedier med ett gott slut. Visst, det kan vara roligt när man e rejält jävla uttråkad. Men ärligt, visst är det mer lärorikt med filmer som denna?

Här kommer två bra låtar ur filmen också:



Emotionally disturbed.


Jag har haft en så otroligt knasig lördag eftersom jag var så jävla emotionally disturbed. Jag fattar ingenting. Jag är helt jävla lost. Kan nån hjälpa mig?
Jag har ingen ork till någonting , varken mitt tal i svenskan, idrottsprovet, historia arbetet, religions provet eller ryska översättningarna. JAG ORKAR INTE! För första gången i mitt liv så är jag skoltrött. Innan har jag bara varit omotiverad, nu är jag bara trött. Jag har helt enkelt inga krafter. Det känns som jag har fått min dos av det roliga nu. Sommaren tog slut och det var utomlandsresa, arvika och party. Sedan kom hösten och det blev både tyskland och stockholm och nu är det över. Schluuut! Vafan ska man göra nu? Det känns som jag behöver ha något som motiverar mig. Något att längta till. Jag behöver något som driver mig fram. Just nu har jag ingen bränsle, ingen drivkfraft. Det finns iofs något som borde driva mig och det är såklart studenten, men egentligen så längtar jag inte alls till den dagen. Jag vill leva i nuet och inte tänka på framtiden. Helst av allt vill jag bara somna och vakna om en vecka då jag förhoppningsvis känner mig en aning bättre. Eller så behöver jag något/någon som gör mig glad igen. Jag har vankat omkring i detta jävla tillstånd i veckor nu och inte fattat ett skit. Nu ska jag sluta klaga eftersom jag känner mig så jävla desperat och dum eftersom det finns människor i världen som har det 100 gånger sämre än mig. Dessutom är detta bara ett tillstånd, inget permanent (förhoppningsvis).
Mina mål för veckan:
-lämna in idrottsarbetet.
-plugga på idrottshäftet
-plugga religionskunskap
-göra klart svenskatalet och göra riktigt bra ifrån mig
-översätta ryskan
-jobba på historialektionerna fastän läraren är borta hela veckan
-fokusera på fysiklektionerna
-fixa till mig ordentligt och INTE gå till skolan i mjukiströja och leggings.
-lyssna på mindre glädjedödande musik
-börja äta mer till frukost/middag



Fuck hugs, fuck kisses.


Varför känns det som om min positiva attityd inte alltid uppskattas. Jag kan stå och skratta och skoja och försöka hur länge som helst utan att ens få fram en enda jävla reaktion och där står jag ändå och förlöjligar mig själv och skrattar på min egen bekostnad, endast för att förgylla vissa människors trista vardag. Men vafan är det för mening om jag ändå inte får nån jävla respons? Jag gillar människor som faktist kan skratta med och vara lite öppna om saker och ting. Vi kan faktist pigga upp en trist vardag med lite skratt, leenden och fåniga skämt. Kalla mig barnslig, men jag gillar att skratta åt dumheter. Just nu är jag bara jävligt fucking förbannad och borde gå och lägga mig innan jag börjar gråta och skrika att livet är en pest, istället för fest. PEACE

All night long i dream of the day and when it comes around it is taken away!


Nu sitter jag och kollar på EMA på mtv. Jay Z spelade empire state of mind och frugan körde på sweet dreams. Jag tycker att de borde få barn snart, kommer få världens gulligaste bäbisar. För övrigt håller jag tummarna för att kings of leon ska få pris. Nu har jag säkert druckit en liter te, borde inte det vara farligt? Eller, alltså ..jag fick höra att grönt te kan vara giftigt typ. Ingen får ta ifrån mig mitt enda "nyttiga" beroende. För övrigt så har jag slutat med cigg( endast fest) , godis (finns undantag) och chipsen är sen länge bortglömda.

TIDSPLAN? Hell no!


Vadå tidsplan? Jag sitter och skriver klart projektplaneringen för mitt arbete. Men vadå tidplan? I don´t do that stuff. Jag planerar ju för helvete aldrig mina arbeten på detta viset. Å ena sidan är detta ganska dåligt eftersom jag då inte får nån struktur i det hela, å andra sidan så är det bra för att jag chillar på det men får det gjort till slut när det blir tajt med tid. Men så ska det inte gå denna gången, hoppas jag. Ska försöka göra en någorlunda bra planering. Kan nån pusha mig lite så att jag faktist gör detta i tid och jobbar på det kontinuerligt?

BACKSEAT LOVE, BACKSEAT LOVE, BACKSEAT LOVE, BACKSEAT LOVE

Tja bro´s n hoes! jag sitter här med projektplanen och jag har knappt skrivit 15 meningar. Jag orkar helt enkelt inte. Idag har varit en ganska lugn dag och fastän det duggade lite på väg till skolan hoppade jag glatt upp ur sängen och traskade iväg till skolan. OCH jag hade inte ens ätit frukost. Jag är ganska nöjd med allt. Eller egentligen inte, men jag orkar inte tänka på nåt. Jag bara stänger av. Prova det ni. Nu ska jag gå och läsa. Imorgon ska vi på studiebesök till synagogan med Religionen. Skoj vah!
Köpte förresten äntligen nya linser så jag slipper gå runt och känna mig halvt blind. Nu blir det Twilight boken, gonatt!


And they mix my emotions with tequila

Yao! Idag har vart en rätt ok tisdag, jag blev pigg som ett ass ca 2 timmar efter att jag hade vaknat och var väldigt uppmärksam under historia lektionen. Jag var tilloch med på min vakt under ?!fysik?! lektionen igår vilket jag inte brukar vara. Kan det vara min nya nyttiga livsstil eller är det nått annat? Nu ska jag gå och läsa första twilight boken som jag började läsa under lovet. Jag är fast, nu fattar jag varför alla gjort så jävla big deal av boken och filmen. Jag brukar vara ganska efter att nappa på dessa film/bok trender men nu fattar jag ju VARFÖR folk nappar. Den e ju så sjukt trollbindande att jag inte kan ta min blick från de vackert skrivna raderna. Känns som ögonen fastnar, man vill bara veta mer, ta sig igenom, komma längre in och veta vad som ska hända härnäst. Det blir nästan så att man föreställer sig att man själv är Bella (huvudkaraktären) och har denna otroligt vackra vampyren framför sig (Edward) som hypnotiserar en med sin vackra hy, sin genomträngande blick och sin lugnande röst. Jag vet, det är galet. Ibland är böckernas värld den enda värld man kan komma till när man vill komma bort, bortsett från om man tex tar droger, lika bra det antar jag. Det behövs, alla behöver vi komma bort ibland. På olika sätt! Oftast hjälper alkohol.

Blame it on the a-a-a-a-alcohol baby!

Jag kan inte riktigt förklara vad det är, men det senaste året har jag varit med om en hel jävla del. Listan kommer bli otroligt lång om jag nu faktist tar tag i att skriva en sådan. Till nått helt annat, jag vet inte vilket tillstånd jag befinner mig i just nu. Alla känslor bara rusar omkring inom mig och jag vet inte vad jag ska tänka, tro eller tycka längre. Samtidigt så vet jag att jag inte ska vara så jävla naiv och positiv gällande allt eftersom sånt bara leder till besvikelse när man misslyckas. Men samtidigt vill jag inte heller vara helt jävla pessimistisk av mig. Därför ska jag ha hopp, tro och kärlek inom mig, men inte tro, hoppas och älska för mycket. En annan sak jag har kommit fram till på senaste tiden är att jag har växt som person riktigt mycket. Det går inte ens att jämnföra den jag var för ca 2.5 år sedan och jag fattar det inte själv, men jag är faktist förändrad. Jag vill inte gå in på detaljerna men jag mår ju så jävla mycket bättre nu än vad jag gjorde innan. Visst, man har ju sina dagar då man känner sig äcklig och ful, men det har väl alla? Idag, då jag faktist borde känna såhär, känner jag ingenting. Jag tycker att jag duger bra som jag är fastän jag är bakis, trött och osminkad. Äsh, nu har jag pladdrat på tillräckligt. PEACE


TRASHERRRRRRRRR


HOHOHOOH nu e jag hemma från festandet. Det blev lite konstigt men ändå kul till en början. :)
JAg har vrickat foten (ramla i trappan) och är fortfarande halvt full! Dessutom var jag utklädd till sailor pinup vilket var otroligt hotttttttt ELLER?
Nu ska jag bara relaxera och försöka få bort fyllan innan jag kan gå och lägga mig!
KYSSISAR!

RSS 2.0