Back in town and all new friends, they´re saying: how u´ve been? Fucked up and outta place i answer



Alltså, detta vädret gör mig galen. Jag tror att jag fortfarande är van vid att slänga på mig ett par snygga jeans shorts och ett linne, flipflops och ett enkelt linne. Som i paradiset. Där ingenting spelade någon roll. Nu spelar inte ens rocken någon roll heller. Jag är inte riktigt mig själv och har inte vart det på flera månader. Jag har varit trött, seg och frånvarande. Jag orkar inte mer, jag vill bara rocka loss totalt. Kanske får tillfälle att göra det på lördag då jag ska på finsittning. Får så vad jag bestämmer mig för klänning. Förmodigen så blir det en rosa gräddbakelse, högklackat och rosa accessoarer. Men vi får se. Det kanske blir lite mycket rosa?
Däremot hade jag inte sagt nej till att se ut som ovan. Slappt, skönt och rebelliskt. Precis som jag gillar det. Men just nu vet man inte om det kommer vara -5 eller 7 plusgrader så jag får vänta lite till tills jag går loss i min garderob.
Just nu sitter jag och pluggar meteorologi med hårinpackning i håret och en kopp grönt te bredvid mig. Skönt på en tisdagskväll. Imorgon är det två möten som gäller. Mycket grejer på gång, trots att jag inte har någon ork för något av det.
Hoppas ni har det bra :)
kram

Reaching for something in the dark



Saknar Thailand. Kan inte fatta att det är två veckor sen vi landade på Sverige kalla mark igen efter två helt underbara veckor i Phuket. Kollade på filmen The Beach med Di Caprio som utspelar sig i bla Bangkok och Maya beach som får mig att längta tillbaka. Mest till Phuket faktist, men man kan inte undangå att sakna shoppingparadiset Bangkok heller. Ta mig tillbaka. Dit där allt var så mycket lättare. Där det största problemet man hade var att välja mat under middagen eller en skvätt regn på kvällskvisten. Får försöka leva i detta ultra mega negativa land ett tag till. Iaf tills jag är klar med utbildningen och har kommit på vart jag ska ta vägen och vad jag ska göra av mitt liv. Kanske får för mig att göra en backpacker resa efter utbildningen. Återstår att se.

RSS 2.0