transfiguration





Regnet bara öser på och jag sitter hemma och blir en aning galen. Jag vill ju ha sol!!! Kollade smhi.se och tydligen så ska det regna 10 dagar framöver vilket suger?
Sålänge får jag kolla på alla fina sommarbilder och njuta. Jag har trots allt haft en underbar sommar, den bästa!
Och jag önskar att vi stannade i alanya i en vecka till. Det hade vi kunnat göra om inte P&L hade varit inbokat veckan efter!! Tänk, en till gratis vecka i Alanya! Hur underbart är inte det på en skala.
Nu ska jag se vidare på sex and the city. är inne på sista säsongen nu. Sen blir det att se båda filmerna också. Riktigt SATC maraton har jag haft denna sommaren, under de regniga kvällarna såklart.
Igår var det också regnigt men jag trotsade vädret och träffade R på Henriksberg en sväng. Spelade biljard, kedjerökte och drack öl. Sedan träffade jag en gammal barndomsvän som var riktigt grym på salsa (vi begav oss upp till övervåningen för att ta del i salsakvällen). Och gissa om salsa var kul? Det har jag velat lära mig hur länge som helst. Efter lite träning blev jag uppbjuden på dansgolvet och dansade loss som ett amatör-proffs med min salsakung till kavaljer.
Hoppas ni har haft det bra mina vänner
kyss



sommaren snurrar fort


jag skrev ett otroligt fint inlägg men det raderades och nu orkar jag inte skriva om det. jag skrev från hjärtat. Jag hoppas att dessa bilder kan nå fram buskapet med mitt inlägg- jag är lycklig. Jag är glad.Hoppas att ni också är det. Puss på er

someone´s gotta do it

Födelsedagsfirandet i lördags ledde till en otroligt äcklig baksmälla. Alltså var jag "sjuk" då min släkt kom hit för att fira mig. Bra mådde jag inte på hela dagen och det var inte förräns 7-8 på kvällen jag blev "frisk" igen. Men det var otroligt mysigt, dock kunde jag inte dricka något eftersom jag mådde så dåligt. Skönt att man har en släkt som tar sånt med en nypa salt och erbjuder mig lite vodka shots för att lösa upp problemet aka. baksmällan.
Jag fick i vilket fall som helst väldigt fina presenter som bestod av kläder, parfym, skor, pengar, smycken och annat trams man får på födelsedagar.
Idag har jag bara tagit det lugnt, promenerat till Frölunda med mamma och shoppat lite fint på Monki och köpt mina dröm höst-skor. Förra hösten såg jag samma modell i Whyreds skyltfönster i stockholm, sen dess kunde jag inte släppa dem. Nu är de part of my shoe collection, märket råkar dock inte vara Whyred, men de är inte mindre fina för det.
En annan rolig nyhet är att jag har bestämt mig för att börja på Chalmers, Sjöfart och Logistik och tänker bli t.ex. skeppsklarerare,skeppsmäklare eller speditör! Så är det :D
Ganska oväntat med tanke på att jag aldrig har sett Chalmers som ett alternativ och sökte dit för skojs skull. Nu har jag tackat nej till reservplatserna för sjuksköterskeprogrammet i Gbg, borås och trollhättan och tackade ja till min plats på Chalmers, dit jag blev antagen direkt! WIiiiiie! :D
Så den 17e Augusti är det campus Lindholmen jag kommer befinna mig på. Tur det, då jag förknippar Chalmers på Johanneberg med bla Hvitfeldtska eftersom de ligger så nära. Nu får man komma bort från det stället och plugga vid havet med fin utsikt och fina lokaler.
Jag har redan fått information hem i brevlådan och i första läsperioden kommer jag läsa engelska för sjöfart och logistik, sjöfartsekonomi och grundläggande lasthantering A. Tycker att det låter sjukt spännande och jag är peppad till max!!!! :D
Hur många är det liksom? Att börja plugga direkt efter gymnasiet. Jag är en av några få. But someone´s gotta do it!
Hoppas allt är bra med er. Pusssssssssss

Födelsedagsfirande på hamngatan





Birthdaygal.


Vilken grym födelsedagsnatt! God mat, god efterrätt, fina vänner(!!!!), gott humör, rolig klubbvistelse. Ja allt var perfekt. Jag menar, vad kan gå fel när man dricker två flaskor skumpa, blir bjuden på drinkar av Dj Rogerio Lopez, dansar med Lopez vid hans bås och väljer låtar, träffar gamla bekanta, minglar, dansar, hittar ett trevligt ragg att föra djupa samtal med (vilket inte utesluter massa goda kyssar).
Ni får ursäkta den dräggiga bilden dock, putmun all the way.
Nu ska jag försöka friskna till  med en god macka och en alvedon. Mitt huvud värker och jag citerar Familjen- "det snurrrrrar i min skalle".
kisses // birthdaygal!

Framtiden



Jag har nu suttit i flera dagar och grubblat över min framtid. Jag har två val just nu. Två jävla val. Det borde väl inte vara så svårt egentligen. Men vet ni vad? Det känns jävligt bra för jag känner på mig att det kommer bli bra oavsett vart jag börjar plugga i höst. Men en sak är säker, jag måste börja plugga! Mitt 5e handsval är jag intagen på. Det är ett val jag gjorde för att fylla ut lite. Det var den minst tekniska linjen och detta är på en höskola som jag alltid har haft något emot. Jag har aldrig dragits till denna skolan. Men nu funderar jag på att stryka sjuksköterskeutbildningen och satsa på något helt annat, trots att det har varit en dröm för mig att få hjälpa människor.
Jag ska ta en risk, en chans. Nu satsar jag!

Tack hej, fuck dig. Låt mig gå. Ingen tår på min kind. Du förstår, så försvinn. Säg hejdå! Hälsa din mamma!


Sitter för tillfället i köket och lyssnar på musik. Jag vaknade av ett fruktansvärt regnväder. Jag trodde inte det skulle spricka upp och bli såhär soligt. Det blev istället fruktansvärt varmt och jag har därför suttit inne hela dagen. Igår var en utesittardag. Idag är en innesittardag. Snart ska jag bege mig in till la stada för att träffa upp lite folk. Hoppas på soft barhäng.
Pusshej leverpastej!



sol?


ursäkta mig, men vafan hände med solen? det är torsdag och jag ser ingen jävla sol!?

song of style



Nattliga bilder. Från när jag fick dagens soldos. Nu kollar jag på sex and the city igen. Är inne på säsong 3. Yepp..i like.

Extravanaanza!!

Fascinerande badoutfits. Otrolig inspiration. Helt fantastiska bilder. Jag smälter. Jag sitter för tillfället ute på altanen och jag satsar på leopardmönstrat från Panos Emporio. Mitt favorit badklädesmärke, som dessutom är svenskt. Här nedanför syns bland annat Chanel, som jag tyvärr inte har råd med. Men drömma kan man. Otroliga badkläder säger jag bara. Enjoy.










elektrisk chock


Över en elektrisk chock genom skelettet
Som slog sönder våra liv till ett fullständigt normalt
tillstånd där allt är trasigt
Som en elektrisk chock genom skelettet
Lätta fingrar genom tyget på de kläder du valde
för någon annans skull..........


Det är så vi rullar i sommar.


Sitter på altanen och blir chokladkaka. Ja, så är fallet. Jag har råkat få en sjuk bränna. Det var medvetet i Alanya men nu bygger jag upp den ännu mer. Ser dock en aning gul ut i webcameran.
Är ensam hemma och leker hemmafru gör jag oxå. Ganska kul. Frågan är vad det blir till middag ikväll. Färsk potatis, brocolli och kycklingspett? Eller kanske bara en hommous-macka? Jag har ingen aning. Det återstår bara att se. Det är bara fantasin som sätter mina gränser. För övrigt så dricker jag nu enbart iste gjort av grönt te och har slutat upp med chipsen. Jag är så otroligt trött på CHIPS, GRILLAT KÖTT och POMMES. Typ det äckligaste som finns för tillfället. Blev lite för mycket av sånt i Alanya och sedan för mkt pommes i Borlänge. USHHH!! Nu äter jag hälsosamt med grönsaker, bönor,brocolli, spenat,knäckebröd,avocado,lax, sallad, grönt te, keso, kyckling, pasta och pesto. MUMMA! Det är sån mat jag har saknat. Och riktig svensk husmanskost förståss.

Födelsedagsfirande hos fröken Madeleine
















jag blev full och gick runt i stilett för din skull


Jag saknar Alanya så mycket att jag får ont i magen. Det var så jävla fucking rolit om jag får uttrycka mig så. Det går inte att beskriva. Om 10 år åker vi tillbaka dit. 206, 201, 202,401, 404!!!
Alla ska dit. Vi får till och med med oss Jussi. Han måste åka med. Jag blev så fruktansvärt förälskad i stället. Finns inga ord, får nästan tårar och vill sätta mig på nästa plan och åka dit.
Jag träffade så otroligt många roliga och fina människor, vissa som man fortfarande har kontakt med. Det var helt fantastiskt helt enkelt.
Imorgon drar jag till Varberg och på lördag skjutsar mamma hem mig igen då jag måste mata katten osv. Så jag stannar i Götet och päronen åker tillbaka till Varberg. Och då ska Madde madde madde madde firas för tusan. YES!
Nu ska jag äta min ostmacka och dricka mitt te. Och halsa min hostmedicin. Och knapra på alvedon.
Tjohej

fred och kärlek











im in the corner, watching u kiss her. Why cant u see, im right over here.


ni får ursäkta mig för den dåliga uppdateringen men jag har varit i fucking turkland och borlänge på peace n love. men nu, äntligen är jag hemma efter två veckor av busigheter. Nu äntligen har jag sovit i över 15 timmar. Nu har jag dushat bort flera kilo smuts från min brunbrännda kropp. Jag har äntligen fått i mig en måltid som inte består av kött och pommes vilket jag hatar mest av allt så jag har övergått helt till fisk kind of..
Dessutom har min hals fortfarande inte blivit bra och jag har låtit som en missbrukare i cirkus 2 veckor nu. Att skrika och sjunga med under spelningarna på peace n love gynnade ju inte direkt halsens välmående. Så nu har jag checkat in på rehab aka Göteborg...och ska leva i mitt rum ett tag tills jag är friskare och kryare. Det är ju inte okej att jag vart förkyld konstant sen studenten och låtit som en kråka i över två veckor. Idag gick jag bestämt till apoteket och köpte slemlösande tabletter och flytande skit som jag ska halsa varje dag tills jag mår bättre.
För övrigt så var festivalen grymt bra, jay-z var otrolig live och jag stod och lipade i ca en kvart. Såg även Lily Allen, The Kooks, The Hives, Patti Smith, Nääk/Rusiak/Adiam/Nimo, Miike Snow, Adrian Lux, Kings of Convenience, Nationalteatern, Familjen, Vampire Weekend, Robyn, Europe, Johnossi och viktigast av allt......... Julian Casablancas. OCH fyfan vad snygg han var. Jag och Lisa rörde vid fucking Julian. Can´t believe it. Helt jävla otroligt. I vilket fall som hellst, det var många fina spelningar och jag hade det sjukt roligt. Speciellt på fyllan. Sista kvällen var dock en aning dramatisk om jag får uttrycka mig så. Men det ska vi inte ta upp igen. Första kvällen var också otroligt rolig då jag gick runt helt ensam och dansade med massa okända människor. Vi lärde även känna några killar som bodde i ett dödsbo 5 mins från campet som vi gick till och hade lite party. Sista kvällen skulle jag dygna men lyckades tyvärr inte med detta. Tidigare hade jag sagt till John: -Ikväll ska jag dygna och sen ska jag somna i min stol. Nej förresten jag ska ju dygna! HAHA
Jag var ju en aning förvirrad. I allafall jag skulle INTE somna i nån jävla stol utan jag skulle hålla mig vaken natten lång. Detta gick inte vägen och runt 4-5 tiden somnade jag i en stol nånstans. Helt otroligt att Madde hittade mig och tog hem mig till vårt camp. Detta har jag dock inget minne av, jag kommer inte ihåg hur jag somnade, hur jag tog mig hem, så jag var som ett stort frågetecken när jag vaknade några timmar senare.


RSS 2.0