En diss

Lisa och jag delade ipod en stund på tåget hem och då spelades denna låten:

Först satt jag och diggade låten tills jag fick höra: " Can i please get a little bit of knowledge,sombody tell Roth that i don´t love college" HAHAA då fick jag flipp. Vilken jävla diss! Jaja, gillar iaf låten.  Den heter förresten The opposite of adults (kids)

What the fuck was i thinking

Hej mina kära vänner. I natt kom jag äntligen hem till götet och slapp höra stockholmskan, titta på fula brat-kids och åka tunnelbana. Stockholm var fantastiskt, Charlotte mötte upp oss på söder och vi gick raka vägen hem till henne med våra rullande resväskor, tog en te och gick sedan till ett libanesiskt ställe och åt en väldigt god meze som innehöll massa små kalla rätter. Super gott! Gick sedan och handlade frukost och gick hem och hade mys framför teven med tjöt och godis. Nästa dag begav vi oss ut till gamla stan där vi promenerade på de mysiga gatorna och shoppade varsinn riktigt snygg klocka i färgerna orange och gul. Senare på kvällen gick vi till en mysig bar som hette Nada där dj:n spelade rock och electro och vi hällde i oss några öl. Åkte sedan hem med tunnelbanan.
På tisdagen gick vi längst hela hornsgatan på söder och besökte alla second hand butiker där. Kom sedan ut på götgatan och fikade på ett supermysigt cafe med de finaste tavlorna av Jimi hendrix, rolling stones. Vädret var kanon eftersom det inte regnade nått men det var riktigt kallt, endast 2 grader. Sedan gick vi omkring i centrum, besökte bland annat t-shirt store och american apparel. Det gillade vi. Den kvällen lagade vi fantastiskt god middag med bulgur och kyckling sallad och blev kvar hemma eftersom vi var så trötta.
Nästa dag var vi åter igen ute på stan och orkade absolut ingenting eftersom det kändes som vi kunde hela stockholm utantill och hade sett vartenda jävla lilla affär där så vi träffade Lotten tidigt på stan och åkte hem, köpte take away sushi och kollade på mtv.
Sedan upptäckte vi att Name the Pet skulle Dj:a på ett ställe 2 stopp från oss så vi begav oss till Marie Laveau, en chillklubb med trevligt folk, billig öl, skön musik och Signe (bloggerskan) och Hannah (name the pet) som gästade dj båset. Jag och Lisa dansade bort all skit den kvällen och hade så jävla roligt. Har nog inte haft så kul på riktigt länge. Och det var för en gångs skull en BRA klubb, sköna indie kids, rökrum och bra musik. Kom hem runt 4 och vaknade 9. Sedan blev det stressigt med städning, snabb frukost och hejdå till Stockholm för både oss och Lotten som skulle till London. Så jag och Lisa vandrade omkring lite överallt. Kom till ett stort, trevligt och lugnt cafe där vi satt och läste och drack te. Senare begav vi oss till gamla stan där fick höra om en bra restaurang och när vi väl kom fram upptäckte vi att det inte bara var bra mat där utan restaurangen hade även en riktigt bra affärs ide och ett grymt koncept. Sedan promenerade vi till t-centralen, satt där i nån timme och skrattade och sedan tog vi 20.10 tåget till götet med x2000. Efter 3 timmar var vi hemma igen. KRAM på denna trippen alltså! :) Det behövdes så grovt!


Delayed Devotion


Ibland har vi så kul på lektionerna, speciellt när vi töntar oss i omklädningsrummet. Leker 4a åringar. Men men, nu är det lov! Och idag mår jag MYCKET bättre. Imorgon är det högskoleprov och jag e så oförberädd som man kan bli känns det som fastän jag gjorde det förra året och det gick bajsdåligt. Har inte jätte höga förväntningar kan jag säga.
På söndag bär det av mot Stockholm med Lisa, vi ska bo hos min kompis C som bor på söder. Ska bli riktigt kul. Så vi e där mellan söndag och torsdag kväll. Hoppas på lite party oxå!
Detta får driver mig fram och får mig att vilja koncentrera mig och göra bra ifrån mig imorgon. Fyfan, håll tummarna!
I början av dagen mådde jag fett dåligt så jag köpte en stor påse godis och åkte in till stan och köpte första Twilight boken. Mycket trevlig läsning under lovet. Det blir även biologi och religionskunskaps pluggande på tåget och några pluggstunder får vi ha i Sthlm med. C pluggar ju där uppe så  hon kommer antagligen oxå behöva göra det. Man kan ju inte bara ha kul hela tiden.
Nu sitter jag och lyssnar på Duffy och myser med te.
Go kväll kära vänner!

Tomorrow, will you bring me sorrow


Jag hade en riktigt jävla dålig dag. Gick runt och mådde halvdåligt i skolan. Kom hem och somnade. Sedan hade jag sån jävla huvudvärk/ feber och mådde allmänt dåligt och var ledsen för nån oklar anledning. Så jag satt hela dagen och lyssnade på
Jason mraz- a beautiful mess
keane - a bad day
Justin Nozuka - after tonight
Basement Jaxx- raindrops
Duffy- loving you
Duffy- tomorrow
Phoenix- if i ever feel better
Jason Mraz- live high
Lily Allen - 22
Kings of Convenience - i´d rather dance with you
Sedan grät jag några en skvätt och det kändes mycket bättre. Nu ska jag sova. Gonatt!

i know u


Varför e man så naiv ibland? Varför tror man att det man gör för stunden är bra. Varför tror man att det är ok ,när det egentligen inte alls är ok. Varför gör man saker som bara förstör. Vad händer? Hur löser man saker och ting. Varför kan allt ändras på en minut, en timme, en dag. Varför kan allt bli så annorlunda än vad man förvänade sig?
Det är många frågor jag vill ha svar på men som är svåra att prata om.

Life isn´t... whatever.

Sitter för tillfället och lyssnar på Michael Jackson och pluggar på historian, har ju prov på tisdag. Känns ovant att ha prov i detta ämnet eftersom man bara haft prov på typ siffror och logik de senaste 2 åren.
Men det känns helt okej, har pluggat ca 3-4 timmar idag. Min panna gör satans jävla ont och jag börjar få huvudvärk. Ska nog ta en promenad eller en matbit snart. Puss

Hot july ain´t good to me. Got pink, black and blue


Hej mina kära vänner. Igår var jag inbokad hos frissan för att få en fin chokladbrun färg i håret, men vad får jag inte om nästintill svart hår när jag går hem. Jag är inte ledsen så att jag vill gråta över det, skit samma det växer ut igen eller så färgar jag om det senare. Men ärligt talat så var inte detta vad jag förväntade mig. Blev chockad när jag tittade in i spegeln men senare när jag kom hem och fixade till det så insåg jag att det var skit snyggt. Känns lite ovant att ha så mörkt hår,väldigt radikalt. Btw, så ser jag ut som the grudge när jag inte har smink på mig. Scary shit!

Just like raindrops



And when will I meet my end? In a better time you could be my friend


Helo sunshines! Min dag har varit knasig, gick inte till skolan. Hade ändå bara 1 lektion. Så jag sov ut, tittade på scary movie 3, gossip girl, the beautiful life och Tv. Åt frukost, drack massa te, åt pasta och lax med spenat. Sedan sov jag en stund med historiaboken i handen. Nu fortsätter jag lata mig. Måste verkligen vila ut ordentligt i helgen så jag avstår från festandet och har slapp hemma kväll istället.
Imorgon ska jag till stan och fixa stuff, sedan har jag även tid hos frissan. Ska tona håret i nån rödbrun färg, får se om det blir så som jag vill. Tjoho!
Nu funderar jag på vad jag ska stoppa i mig. Eller ska jag svälta mig?

And we tore our dresses and stained our shirts. But it's nice today, oh the wait was so worth it

Well it kind of hurts when the kind of words you say. Kind of turn themselves into blades. But it's nice to say that we played in the dirt. Hey, what a beautiful mess this is. It's like picking up trash in dresses. And what a beautiful mess this is. It's like taking a guess when the only answer is yes...

Raindrops!


Hej mina kära vänner. Har ni någonsinn haft ångest? Det har jag just nu- över framtiden. Ska det verkligen vara såhär. Det känns förjävligt faktist. Jag kämpar med betygen, tycker att Moderaterna är dumma i huvudet som inför nytt system då vi har tagit studenten, stresspluggar, är orolig över högskole provet och sätter otroligt stor press på mig själv just nu. OCH det är inte klokt, det går inte att jobba och göra bra ifrån sig när man e stressad och när man pressar sig själv. Det funkar inte. I vilket fall så pratade jag sedan ut med mamma och jag lugnade sedan äntligen ner mig. Hon fick mig att inse att det får gå som det går och att jag på nått sätt kommer lösa det. Det kommer fixa sig, jag ska kämpa som ett as. Och kommer jag inte in dit jag vill nästa år så får jag väl börja ta lite strö kurser här och där eller börja jobba och söka tills jag kommer in. Göra högskoleprovet flera gånger.
Nej jag ska fixa detta!

Okt. 13, 2009

Dagarna går fort, imorgon är det redan onsdag och det betyder att vi är 1.5 vecka närmare lovet. Har suttit och.... inte gjort ett skit. Borde plugga på historian ordentligt men jag har bara läst igenom det ganska ytligt. Nu ska jag sova
.


We´ve got nothing to lose..cuz we´ve got nothing to gain.



Kommer inte ihåg vart jag hittade bilderna, men de var så jävla snygga. Typ fabulous men ändå så jävla hardcore! That´s the way i like it, typ lite bad. Måste ta reda på vart jag hittade dem.



Can i have it like that? U got it like that!


Idag har varit en helt okej måndag, ingen gillar ju måndagar. Men den var bra. Inget att klaga på. Sitter för tillfället och jobbar på en ny design för bloggen. Jag ska göra det riktigt fint snart kan jag lova er. Nu ska jag läsa historia. Puss boys n girls! :)

För mycket av livets goda



För en gångs skull sitter jag hemma på en lördag och gör absolut ingenting, eller jo det gör jag visst. Jag har varit bakis och latat mig så det har inte blivit något av mitt pluggande. Så det är ungefär nu som jag faktist satte igång. Jag sitter och skriver om realismen i ryssland. Jag e ganska efter med allt i skolan så jag ska se till att få så mycket som möjligt klart nu i helgen. Jag tänkte vara lite hemmafruig av mig idag så jag bakade bullar, städade mitt rum och var allmännt slapp av mig. Igår var jag dock uppklädd från topp till tå i mina nya high heel stövlar och drack ljuvliga flytande drickor på Queen och Modesty. Nu har jag dock fått för mycket av det goda och ska avstå från party ett tag, kanske till lovet, kanske längre. Vi får se, från och med nu är det skolan som ligger i fokus och träning, och mat, och jag ska kanske ta mig an gitarrspelandet- skapa ljuvlig musik. Få igång rösten igen som en gång var ganska så bra (enligt de som faktist hört mig spela och sjunga) och ja, sluta slarva med allt helt enkelt!!!
Mys på kompisar, PEACE

It´s too strong, it won´t fit.


Idag ska jag ut med trevliga söta vänner. Förkrök- okänt ställe. Dans- okänt ställe. Vi får se var fötterna tar oss. Idag hade jag bara 1 lektion om man ens kan kalla det för lektion, rektorn var inne och snackade om klassens stämmnig. Fattade ingenting!
Nu sitter jag och väntar på pizza och sen ska jag klä på mig och dra mig åt masthuggshållet.

Trevligheter...eller inte?


Känns bara som jag sårar människor just nu, jag försöker och gör verkligen mitt bästa att låta bli men ibland måste man bara följa sitt hjärta. Och jag är själv väldigt förvirrad just nu och vill bara ta en paus och tänka över allt....
Och det känns som det har blivit många missförstånd och misstolkningar och komplikationer på senaste och jag orkar bara inte med sånt just nu. Jag vill bara komma ifrån lite. I helgen ska jag göra annat. Trevligt!

NO start, no end!

Första skoldagen sen universeum, gick ganska bra och vi fick biologiprovet uppskjutet. Sedan stannade vi kvar på biologistugan och labbade i två timmar. Now i get what OSMOS är för nått! Hihih, bra vah!
För övrigt mådde jag otroligt bra och kände mig riktigt utsövd och pigg. Kom till skolan med ett leende på läpparna men det blev itne riktigt som man hade tänkt sig att äntligen komma tillbaka igen! Nu sitter jag och pluggar på religion eftersom vi ska ha seminarie imon och så har jag även gjort historia läxan. Känns som jag verkligen har tagit tag i skolarbetet. Det glädjer mig verkligen, för det är ju trots allt sista året. Aja ska sova nu, PEACE



Oh what did i know

Okej, väldigt händelserik kväll igår. Började med födelsedagsfirande, sedan chez, sedan hamnade vi på BLVD och kom hem runt 3. Frös asscracket av mig. Men det var sjukt roligt faktist.
La mig halv 4 och vaknade halv 12. Sedan har man bara gått runt och inte gjort ett skit så jag bestämde mig för att läsa min svenska bok som borde ha vart klar för länge sen men jag somnade tyvärr med den i handen. Så nu vaknade jag. 2-3 timmar senare och sitter och läser historia. Ush fy, tillbaka till de vanliga söndagarna igen, samma gamla söndagskänsla. Men Universeum är avklarat och det känns så gött att halva projektarbetet är klart! Fyfan vad stolt jag känner mig!


I don't care what nobody says, We're gonna have a baby

Jaaa! 1 jävla dag kvar. Vilken upplevelse det har varit. Jag har lärt mig enormt mycket. Kan skriva en lista på minst 10 saker jag lärt mig. Känner mig riktigt säker på hela avdelningen vilket är underbart.
Jag är jävligt trött dock, hemsk huvudvärk och trött i hela kroppen. Ska dra och sova, men först stor kopp te, tända ljus och plugga in mig på de 2 sista guidningarna imon.
PEACE

RSS 2.0