perfection










Tänkte bara tala om för er att dessa flickorna klär sig i ren perfektion. Massor av inspiration. Ny årstid, ny garderob.  Hej hösten! Jag välkomnar dig med öppna armar. Skor införskaffade, 4 par för att vara exakt..3 höstskor och ett par för vintern. Jag gillart. Tänkte bara tala om det för er. Att det är viktigt med skor. Det är inte alls en besatthet. nej, det är bara viktigt med skor på fötterna. Bekväma sådanna också. Hoppas ni har skaffat bekväma skor!
puss på er

done with this shit


Har haft en helt fantastisk helg trots att det inte hänt så mycket. Både fredagen och lördagen spenderade jag i min säng med te och dator. I dag åkte jag dock till F för att jobba lite på arbetet. Nu är resorna bestämda och nu är det massa kalkyler som skall göras. Eftersom vi saknade ett program tog vi oss bort mot lindholmen med R´s bil och satt i datasalen på en jävla söndag och jobbade. Knas att vara i skolan på en söndag, men ändå var vi inte de enda som satt där.
Resten av dagen var helt fantastisk! Jag är så himla glad över hur saker o ting ser ut just nu! Har även köpt biljetter till ZZ top så den 22 oktober då mina tentor är avklarade ska vi fira ordentligt! Är så himla glad!
kram på er

like something for porno


Veckan har bestått av plugg..lasthantering o sjöfartsekonomi. Befraktningsspelet är igång! Nu ska vi planera resor och utföra en rapport! Sjukt roligt. Det har varit fint väder, massa sol och massa kajhäng på lindholmen.
Det har varit tjöt och sushidejt med honeybun, fikor, träffat de finaste, gått på flummig film med min fru. Jag har mått bra. Det har varit 5-minutersträffar på kajen. Det har varit kramar, pussar och mys.
Nu ska jag iväg o träffa ryssen och sen blir det middag och vinmys hos honeybun med lite skönt folk. Sånt uppskattas på en torsdag. Börjar 9.30 imon för konsultation och möte med klasskamrater ang. befraktningsspelet. Åh peppppp!! Jag älskar kurserna denna terminen! Och nu när jag äntligen förstår lasthanteringen så är det superroligt! =)
KRam på er kompisar! hoppas allt är bra med er!


u can´t say that we never tried


Åh vad jag ångrar att jag har festat så mycket som jag har gjort de senaste tiden..rättare sagt de senaste 5 veckorna. Jag mår crap nu för att jag har bytt dygnsrytm helt och hållet och sovet under konstiga tider och förhållanden. Nu sitter jag och lyssnar på Scorpions och gör engelskaövningar på nätet. Snart ska jag gå igenom några kompendier för sjöfartsekonomin. Sedan blir det läggdags. Ska nog upp imorgon och gå till vårdcentralen för att få något sorts läkemedel utskrivet. Min hosta har ju kommit och gått i flera månader. Enda sen studenten ungefär. Nu har jag även fått förkylningsblåsor i munnen och har fett ont i halsen. Huvudet dunkar som en jävla technolåt och jag kunde knappt höra vad föreläsaren sa idag på föreläsningen för att huvudet dunkade. Fett dåligt. Men har bara en lektion per dag hela veckan så det e ganska lugnt att pallra sig upp. Sedan får man ju komma hem igen och lägga sig i sängen och har mer tid för plugg och mys.
För övrigt går allt bra nu! Jag mår fett bra och är glad för det mesta. Vaknar inte upp och känner ångest och är nästan aldrig depp. Saker o ting rullar på och jag gillar läget :)

rag doll

Something in the way you move
Lets me get too close to you
I tremble when I look at your face
And I want all the world to see
Tonight the world belongs to me
Touch me with your animal grace
Put your hand on my heart
And the feel the need in me
Let me be the one
Lead me into temptation
And show me the right side of wrong

yepp

Jag behövde en hundradels sekund
Nu när jag tagit beslutet är jag lugn
Visioner i mitt huvud när du ler
Jag har hittat nånting vackert,
vännen, ser du vad jag ser?
Jag är nästan som du

Och du är som jag när du dansar
Har aldrig träffat nån som du
Du är som jag när vi dansar
Musik non stop till slut

LEvis curve id


Blev haffad på stan utanför Levi´s butik i kompassen och blev erbjuden att prova nya Levi´s curve ID som för övrigt var de skönaste jeansen jag provat!! Måste köpa dem snarast!
Nu kan ni gå in och rösta på mig så att jag kan vinna fina priser från Levi´s!
Klicka HÄR för att rösta
Klicka på Tummen under bilden för att gilla den.
Kramar på er kompisar

LEvis curve id


Blev haffad på stan utanför Levi´s butik i kompassen och blev erbjuden att prova nya Levi´s curve ID som för övrigt var de skönaste jeansen jag provat!! Måste köpa dem snarast!
Nu kan ni gå in och rösta på mig så att jag kan vinna fina priser från Levi´s!
Klicka HÄR för att rösta
Klicka på Tummen under bilden för att gilla den.
Kramar på er kompisar

And I love the way you can't say no to many long lines in a row


Imorgon är nollningen över! jag vill inte säga äntligen, men ärligt talat, det kommer bli så skönt att äntligen få sova ut!! Jag har blivit så grovt förkyld och är så fruktansvärt trött på alkohol att det inte finns!
Det är finalsits med finklänning, kavaj och maskerat ansikte! Kommer bli så fantastiskt roligt! Och glömde ju att nämna att Festu fixar nollfinalen, årets grymaste fest med 9 barer och 7 jävla dansgolv!! förstår ni hur stort det är? Jag ska röjja röven av mig!! Klänningen är fixad, masken fixad, smyckena fixade och partyhumöret finns där som vanligt.
Idag var det minnespub på Frasses med bildspel från dessa 4 veckorn som har varit helt otroliga! Det var skönt häng och jag stod för ca 30 % av tjejskaran. Så få tjejer var vi ikväll!
Men det var sjukt mysigt och jag gillar alla sjömänniskor jätte mkt!
Nu ska jag slå mig ner för lite teve häng och sen blir är det sovdags!

lördagens minst sagt galna Piratsits















I lördags var jag på min fjärde sittning, nämligen piratsittningen! Detta var nog en av de roligaste sittningarna jag vart på hittills, så himla kul av alla att bjuda på sig själva och klä ut sig. Bästa dräkten var ju lätt papegojan!
Sedan var det skumgasque som gällde.
Igår var det Nollrock och sjösektionen var första sektionen på scen. Vi stannade kvar ett par timmar men drog hem för lite krök hos mini. Sen åkte jag och F hem.



Cooler than a body on ice,Hotter than a rollin' dice,Wilder than a drunken fight,You're gonna burn tonight



Varför styr hjärnan mer än hjärtat ibland? Och om man vrider på det och låter hjärtat styra så blir allting så himla perfekt. Jag är så himla nöjd över gårdagen. Det var den bästa kvällen och natten på väldigt länge. Det var magiskt, ärligt talat.  Det känns kanske som en kliché, men ärligt talat jag svävade på moln. Och sedan blev allt ännu bättre, jag vet inte hur det hände för jag har verkligen inget minne av hur det hela påbörjades. Det var som om alla människor runt omkring oss inte existerade och att det bara var du, jag i en värld fylld av skumm och musik. Helt jävla fantastiskt.

Jag måste be om ursäkt för att bloggen har utvecklats till ett urdrag ur en kärleksroman, men jag känner att jag måste få ut allt detta och bloggen är det bästa sättet för mig. Kärlekslivet är aldrig en dans på rosor och när det är jobbigt skriver jag oftast inte om det i bloggen med egna ord utan beskriver tillvaron med musiktexter av musiker som kan förmedla sådant bättre än jag. Efter igår kväll känns allt helt jävla underbart, och jag har en känsla av att detta är BRA! Det är som att jag öppnat ögonen, lämnat allt gammalt drama bakom mig och börjat om på nytt.Fan vad jag älskar min skola och jag är så otroligt tacksam för de här 3 veckorna av nollning och aktiviteter. Visst, jag har festat röven av mig men allting har varit så jävla nyttigt och lärorikt och jag har lärt känna helt fantastiska människor som jag redan har klickat med och börjat ett helt nytt kapitel av mitt liv.
TACK för mig

im not a human if u say say im not



Fan vad bra allt är! Jag är så jäkla nöjd över livet. Sommaren är slut, hösten är på ingång. Kan dock inte säga något annat än att sommaren har varit helt perfekt. Nu är det dags att sätta ner fötterna på jorden dock.
Puss på det!

whispers and tears

If you found the words, would you really say them?
Or silent through the verse
Will mumble punctuation
Remembering the line, an empty metaphor
That you savored by yourself
You're never cured
If I forgot the lines, is it easy enough to fake it?
Or do you need a moment to rememorize
And model it like a curse half disguised?

Give me a little room
To get on with concentration
Just enough to know
What I'm missing in education
Borrowing all the hours that you gave to me
It's a wonder I could ever breathe
Under all your thoughts
You'll hear the final answer
Of all the things you were that have been paralleled
All the voices that were raised and finally fell

RSS 2.0