dynamite

Måste bara tala om för er att allt är perfekt..nästan! Krök hos mig igår och halloweenkalaset på chalmers. Grymma grejer! Söp mig full som en kastrull och kvällen blev dramatisk!
Men jag insåg vilken fin vän jag är! Fick höra det av minst 3 personer under kvällens gång och det boostar verkligen ens självkänsla!
Nu ska jag plugga lite lasthantering om farligt gods, ställa om klockan vilket jag inte hunnit göra än och mysa framför teven! Kram på er


23e oktober


Igår var fint! Du och jag! 23e oktober!

JÄÄÄÄÄÄÄÄVLA SKIT!

Nu har jag varit sjuk i snart 1 vecka och jag blir så besviken på mig själv att det inte går över!! Nu mår jag nästan sämre än vad jag gjorde förra veckan! Botten är nådd. Förr tänkte jag alltid, fan vad härligt att få stanna hemma i några dagar och slippa skolan! Men nu är det verkligen tvärt om! Jag vill ut härifrån, känner mig helt instängd eftersom jag inte har nån att prata med då alla är i skolan eller jobbar. Min hals gör fruktansvärt ont, eller rättare sagt mandlarna är svullna och halsen är svullen och det når ända upp till öronen! Allt gör fucking ont!
Jag kan inte äta, dricka, svälja och kan knappt prata! Detta är förjävligt. Imorse när jag skulle bege mig till skolan för att göra min första tenta fick jag damp då jag inte kunde äta frukost. Har under dagens gång ätit en halv banan, lite yoghurt, lite saft, lite morotsjuice, 2 tuggor spaghetti med köttfärssås och några skedar potatismos. Inget går för fan ner och jag är hungrig som ett as!!!


raj raj raj!

Imorgon har jag min första tenta på högskolan och jag är en aning nervös men samtidigt förväntansfull och ganska säker på mina kunskaper. Det är grundläggande lasthantering vi pratar om och jag hoppas verkligen att det ska gå bra! Har suttit hela igår och idag och räknat på trim, fria vätske ytor, deplacement, dödvikt, densitet, djupgående, färskvatten tillägg och så vidare. Super kul!
När båda tentorna är avklarade på torsdag hoppas jag på raj! Nu ska jag hoppa in i dushen och fräsha upp mig och sedan blir det några sista timmar av pluggande för att sedan hoppa i säng! Wish me luck!


never look back at all the things I´ve ever done, never look up

Got an attitude
Thinking that he's always right
Blowin smoke rings
Making me wanna fight

I never look back
At all the things I've ever done
I never look up
Seeing that he's on the run

It's a big thing
Everything the heart desires
And now I have to
Try to out do the fight

I caught a big break
Went to play on the road
I saw you laughing
Even though you know it's old


saknar




Sena kvällar, vodka och vattenmelon, mentolcigaretter och MOS clubbers guide, Robin hood, the doors och sliskiga turkar, vilda avslut i främmande stadsdelar, spyor och bakismat på stranden.
Det var livet det!

You got all you came for, baby


You were unnercingly delicate
And I had a weekness for etiquette
You laid a trail that led straight to your door
And I could resist but it was hard to ignore

Colour my heart

Many words that have been spoken
Cut me out like a paper doll
Made me into something different
Something I could not dissolve
So far over don't their words slow you...

its been a long time since i had some fun!

 
Min vän Lisa är up to date med alla program och tipsade mig om Rebecca & Fionas webshow så idag tog jag mig i kragen och kollade på första avsnittet....jag säger bara en sak; way better than glamourama, kenza och tyra show och allt annat skit som finns där ute i cyberspace.
Dessa IT-girls..NOTE: inte it, som i det..utan IT som i internet, teknik osv. Gud vad jag gillar dessa tjejer. Så förbaskat snygga att jag nästan vill bli lesbisk. Ärligt talat. De bara öser nonstop. Utan mellanrum. De djar, driver en blogg, har en egen klubb på marie laveau som jag och lajs besökte förra hösten, rebecca har världens coolaste dj pojkvän adrian lux och fiona en minst lika cool carly.
Dessa tjejer finns verkligen där för att man skall se upp till dem. De blandar trash med ytlighet. De handlar kläder på myrorna men lyckas ändå se glamourösa ut. Jag tror att folk är lite för rädda att se för uppklädda ut. Folk tror att man inte blir tagen på allvar i en allt för uppklädd uppstyrsel.Men dessa tjejer lyckas verkligen att sminka sig med lösögonfransar, grönt läppstift alt. rött, ha byggklossar till skor och trasor till kläder och se sådär vardagsfina ut. Helt casual. Sedan kan de även ha smutsiga hoodies och vara söndagsbakis men med kalasmycket smink och ändå se helt fab ut!
Dessutom vill jag säga att höga skor är det kvinnligaste en tjej kan äga, förutom hår, bröst och rumpa då så klart, därför har jag börjat använda klossar till skor även till vardags och vet ni? Jag känner mig så jävla mkt finare! Det pimpar upp min vardag! Regn, sol, dimma..jag skiter i vilket..ta mig till höga skyar!
Fan, inte för att detta ska bli ett allt för ytligt inlägg men det är ju för fan hur roligt som helst att klä upp sig, inspireras av andra, mixa/matcha och känna sig fin varje jävla dag, fastän det inte är någons jävla födelsedag! Alla kan! Du kan, jag kan! Om vi bara ansträngde oss lite hade fan hela jävla sverige mått bra och folk hade inte lidit av dåligt självförtroende, depressioner och ångest!
Och ja, visst man kan ta pauser. man kan skippa masken ibland, inget fel på att visa sitt sanna, naturliga, nakna jag emellanåt. Att man har en personlig stil och gillar att experimentera med kläder och smink betyder inte att man inte visar sitt sanna jag, tvärtom man visar sin kreativa sida och sin styrka, att man faktist vågar vara sig själv och bära de kläder man själv känner sig bekväm och fin i.  
Nu gäller det att get my act together eftersom jag trots allt har blivit jämnförd med Rebecca Scheja! ROCK ON! NU kör vi! Vill ut och ösa som fan snart! Känns som det var allt för länge sedan, har bara blivit massa pubhäng den senaste tiden!  


Enjoy och avundas av att vi har träffat Rebecca och Fiona 2 gånger och öst med dem!


should i stay here at the zoo?

Winter’s cityside
Crystal bits of snowflakes
All around my head and in the wind
I had no illusions
That I’d ever find a glimpse
Of summer’s heatwaves in your eyes
You did what you did to me
Now it’s history I see
Here’s my comeback on the road again
Things will happen while they can
I will wait here for my man tonight
It’s easy when you’re big in Japan.....

Neon on my naked skin, passing silhouettes
Of strange illuminated mannequins
Shall I stay here at the zoo
Or should I go and change my point of view
For other ugly scenes
You did what you did to me
Now it’s history I see
Here’s my comeback on the road again

Well she walked up to my quarterlight,And she bent down real slow,A fearful pressure paralysed me




Piercat tragus tillsammans med lisa! YEPP! Nöjd som satan. Nu blir det plugg- sjöfartsekonomi. Stannar hemma denna helgen. Satsar på intäkter istället för utgifter. haha! Studieskadad? Lite kanske! :)

sjøna sjø

I wasn't shopping for a doll
To say the least, I thought I've seen them all
But then you took me by surprise
I'm dreaming bout those dreamy eyes
I never knew, I never knew

Varje dag som går är mer fantastisk än den föregående! Jag tror inte jag har varit så här glad på flera månader. Visst, jag har varit glad och mått bra..men allt har gått i perioder. De senaste 7 veckorna har jag verkligen mått bra KONSTANT! Jag har aldrig vaknat upp med ångest, jag har inte tänkt på det förflutna, aldrig grubblat över människor som har sårat mig, skitit i alla misstag som jag någonsinn begått och bara levt livet precis så som man ska leva det! Jag har träffat dramafria människor som lever i nuet och tar en dag i taget. Vi har gjort varje dag minnesvärd med middagar, spontanhäng, vinmys, pubrundor, nollning, sittningar, krök, ullaredbesök, bastubesök, fikor, lunch vid kajen, ett x antal liter öl och massa annat skoj.
Jag har träffat två sjukt roliga tjejer som jag hänger med konstant i klassen. Jag har träffat en söt pojke som har förgyllt min vardag. Jag har fått kontakter på skolan och jag har lärt mig massor om sjöfarten!
Förlåt att jag pratar om hur bra jag har det men det är inte ofta man får uppleva ett sådant välbehag i kroppen.
Nu är det dags för sömn! Imorgon är ännu en spännande dag med pubrunda och asp-bowling! Förhoppningsvis är jag en del av nästa års sjønollK!
Återkommer om mer detaljer! :)
kramar

Här kommer ett inlägg om mat

Mat och dryck är det bästa som finns..så därför tänkte jag ha ett inlägg om rolig och god mat jag ätit den senaste tiden.
Det har blivit mycket goda sushiluncher, salladsbuffeer, thai, penispasta, hemlagad pizza. När det kommer till dryck så har det mest blivit öl och cider. Ush vad jag hatar öl och cider just nu..mest öl. Men ändå dricker jag det fortfarande i stora mängder.
Juste, kanelbullens dag idag! Jag har lyckats trycka i mig en enorm, nybakad kanelbulle. Sjukt gott!
Nu ska jag äta pannkakor och dricka te, och skriva engelskan!
Ha det bäst!

Filippas penisfödelsedagsmiddag tillagad av joel

En bråkdel av all öl vi drack under nollningen!

Hemlagad pizza

the day after you stole my heart everything I touched told me it would be better shared with you.


Har haft en riktigt skön långhelg! Det blev 3 pubar i torsdags och perfekt antal öl som ledde till många oväntade skrattattacker. Hasch bärs. Lindholmens Port artur var sjukt mysigt. Det var jag och J och massa sjöfolk..typ veteraner. Åh jag e så glad att jag får umgås med äldre människor. ... Uppskattas!
Kom hem på fredag morgon, bytte om och drog iväg till stan för att träffa två finfina vänner. R och R. Länge sen.
Det blev fika o promenad på stan, hälsade även på lisa på burger king.
Sedan bar det av hemmåt med skönt middagshäng med päronen. På lördagen träffade jag L&J. Kollade på film.  Bruno. Åt pizza. Calzone. och tjötade.
Idag, söndag. Ångestframkallande dag. 2 veckor kvar tills tenta veckan börjar. Jag dör lite. Tror jag ska satsa på bibblan plugg ett tag. Effektivast.
Påminnelse till mig själv: ta med kameran, ta mer bilder!
Dampar på mig själv att jag slutade ta bilder när nollningen tog slut. Har inget bildmaterial för tillfället tyvärr så jag snor random bilder på nätet...tyvärr!

We'll walk in fields of gold


So she took her love
For to gaze awhile
Will you stay with me, will you be my love
See the west wind move like a lover so
Feel his body rise when I kiss his mouth
I never made promises lightly
And there have been some that I've broken
But I swear in the days still left
We'll walk in fields of gold



RSS 2.0