Alanya 2010

Nu är vi äntligen hemma. Kom hem igår runt 16.00 och landningen var sjukt lässkig. Jag har aldrig i mitt 18 åriga liv fått uppleva en så lässkig landning. Jag som dessutom reser en hel del. Vi flög omkring i cirklar då piloten inte kunde landa och när vi väl landat fick jag tårar i ögonen, jag var rädd för mitt liv och trodde vi skulle dö.
I vilket fall som helst, vi är hemma nu och alanya resan var helt jävla sjuk. Det går att skriva en hel bok om våran vecka. Vi kom fram sent, runt 2 på natten. Hotellets läge var inte det bästa men vi upptäckte snabbt att personalen var jätte trevlig och vi kunde prata om allt möjligt med dem. Vi hade iaf en liten lägenhet med sovrum, vardagsrum och kök + balkong.
Första natten låg jag sömnlös så jag bestämde mig för att sitta på  balkongen och kedjeröka hela natten vilket jag också gjorde.
Dagen efter missade vi bussen så fick gå till stranden. Vi bodde tyvärr nära östra stranden som räknades vara lite sämre än den berömda kleopatra stranden dit vi ville.. Vid stranden låg Kleopatra Hamam där vi badade turkiskt bad. Vilket innebar att man fick sitta i en bastu gjord av marmor och sedan ligga på marmorplattor och bli skrubbade av speciella hamam handskar. Därefter blev man tvättad med skumm. Hela processen avslutades med helkroppsmassage vilket var så jäkla skönt att jag nästan fick ont i magen.
På stranden träffade vi direkt some turkish boys som var lite väl påstridiga men trevliga. Vi låg på sanden och solade och nappade direkt åt oss lite färg.
På kvällen var det förkrök på vår balkong som gällde i form av vodka, frukt och musik. Olyckligtvis blev det lite för mycket av det goda och kvällen slutade helt katastrofalt.På clubben mådde vi awesome. Beställde in en 3-liters fishbowl,dansade på baren och svingade oss ner för strippstrången. Dagen efter låg vi på stranden och spydde. Äckligaste fyllan vi varit med om och vi trodde att vi aldrig skulle må bra igen.
Efter stranden åt vi på hotellets restaurang och jag kunde inte få i mig någon mat då jag fortfarande mådde dåligt vid 17.00-tiden. Så jag fick varva med dopp i poolen under måltiden.
På kvällen hade vi förkrök i form av vin istället och bjöd över några pojkar från Örebro till vårt crib. Sedan var det utgång i vanlig ordning och för första gången besökte vi The doors, ett ställe som jag tyckte liknade ett fjortis disco med svettiga killar som stod och humpade mot tjejerna som stod där i sina tajta klänningar. Så vi begav oss till Robin Hood igen.  
Baren var vårt ställe varje kväll och vi hade så jävla roligt där uppe. Vi slapp alla sliskiga turkar och fick dansa med massa andra tjejer hur mycket vi ville. HAHAGA
Varje dag solade vi på stranden, badade i poolen, krökade på balkongen och gick ut runt midnatt.
Vårt hotell var helt bananas. Det var som Paradise Hotell. Alla kände alla, alla visste allt om alla och det hände alltid nått knasigt. Kocken var gay men bjöd ut mig på dejt. Vår finska alkis Jussi hittade alltid på nya hyss. Vi lärde känna rockarna i rum 202. Stockholmarna i rum 201. Örebroarna i 404 och de norska tjejerna i 401.
Managern på hotellet var sjukt rolig men hade många gånger PMS.

Hejdå!


Hejdå!

u can have whatever u like



Lejonet 23/7-23/8

Kärlek, kärlek, kärlek! Det är känslor rakt igenom. Visst hinner du med en del nöjen också, och det handlar en hel del om sex, men huvudsakligen är det ditt hjärtas val som står i centrum. Fina veckor för flört, förälskelse, stora beslut, passion – allt som hör kärleken till helt enkelt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3



Härligt horoskop. Jag tror jag gillare. Åh förvirrad. Åh jag orkar inte. Åh seriöst. Jätte oseriöst.
Fyfan. Ångest. Hejdå


Catch me if you can


Försök att hitta skönare. Adiam Dymott och Björn Dixgård. Adiam och en bit av Mando Diao. Catch me if you can. Fan vad jag gillar det.
Är lite bitter över att jag inte fick se Adiam på Arvika förra året men inte ska vi gnälla över det. Detta året får jag se henne i ett sammarbete med Rusiak och Nääk och Nimo på Peacan!
Puss

On top of the world....



Jag flippar snart. Jag har legat inne hela igår och hela idag. Jag mår piss. Mitt huvud snurrar och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har suttit inne och kollat på hela säsong 1 av Sex and the city och har inte ätit annat än grönsaker och frukt eftersom jag inte får i mig något annat och druckit massa te och vatten.
Men jag måste åka iväg med mamma och fixa lite stuff inför resan,växla pengar bla.
Jag tänker åka snygg men osminkad. Så är det.
Sitter och tittar på gamla bilder från Turkiet. Från 2008 närmare bestämt. Skön familjeresa men denna gången förväntar jag mig en grym avkopplings och party resa för faen!
Förra gången var vi i Kemer i Antalya som hade världens finaste strand (när den inte var fullsmockad med folk) med kullerstenar och vackra bergskedjor i bakfrunden. Vackrast var det på morgonen då vattnet var helt stilla, solens reflekterades på vattenytan och det enda man kunde se så långt ögat kunde nå var en enda liten fiskebåt.
Ja det var fint. Men nu vill jag uppleva den omtalade kleopatrastranden. Yes. vi får se vad den har att erbjuda!
Ha det bäst så länge. KISS

It´s been a long time since i´ve had some fun. We used to be the luminary ones


På lördag åker jag och min alldeles egna blonda prinsessa ner till turkiet. Alanya närmare bestämt. Där ska vi sola, bada, festa, röka, dricka, skratta, hoppa, skutta, busa, leka och ha det allmänt underbart i en hel vecka. Det ska bli så skönt att komma bort från verkligheten och bara njuta. Jag e så jävla trött på allt och alla. I turkiet kan man boosta sin självkänsla till 100 med turkarnas fina men ofta falska komplimanger. Sånna får man höra åt höger och vänster här i sverige med men dessa har man lärt sig att filtrera bort.
Nu ska jag fortsätta dega i min säng eftersom jag har gått och blivit sjuk. Har sjukt ont i halsen,hade feber imorse och extrem huvudvärk. Jag har inte ens gått utanför dörren idag..och det är sjukt fint väder ute. Men jag har noll ork.

i´ve been waiting patientlly for years, im more stable now than what i feeeel

Belong to your own secret society and live your own dream. Do it with enlightenment.

And remember to never give up. The key is to look out from the third eye and read between the lines. And dare to act out on all your desires.




festivalsommareeen 2010

Festival snart, peace n love som gäller. Lyssna på min p&l spotify lista här
Har även fått jobb på way out west vilket är awezuum. Lyssna på min WOW lista här
















Bilder: cottonstyle, L.A life , google

can i make it better with the lights turned off?

I det fina tunna ljuset
Står jag och väntar tyst
Sommaren är framför
Kvarteret nästan tömt
På människor och känslor
Ingen rörelse någonstans

Men den fina tunna linjen
Mellan våran värld och din
Skär igenom varje ljud
Genom varje utsträckt tanke
Varje ansats att förstå
Varje sång jag någonsin sjöng

Jag har längtat efter våld
Efter hämd och mer förnedring
Men den stora stora rädslan
Är inte här ikväll
Och det ekar mellan husen
Ingen rörelse någonstans
Bara fina tunna ljuset
Mellan våran värld och din




maybe im amaazeeeed!


Visst är det okej att sitta hemma och lyssna på sentimental musik, mysa med katten och tycka synd om sig själv? Ja men klart som fan att det är. Men inte länge till, jag måste göra nått åt saken. Kan inte hålla på såhär hela sommaren. Vi åker in till stan och trotsar regnet. Yes, så är det!

hulebäcks student!



c
cred till camilla för bilderna

U know that i love you boy, hot like mexico rejoice. at this point i got to choose, got nothing to lose.


Gagas senaste produktion. Alejandro, en av mina favoritlåtar på The Fame monster skivan. Men vilken besvikelse alltså. 40-tal inspirerad med nazi-tyskland känsla och soldat killar som dansar i klackskor. Intensivt gaga sex och i vanlig ordning bär hon Alexander McQueen. Jag såg fram emot denna dagen, då videon skulle släppas men det var förgäves. Videon var ganska kass. Det går inte att jämnföra med Telephone, Paparazzi eller Bad Romance. nej nej nej!

one week of danger
















Bildbomb på G. Jag har haft allt för mkt för mig så jag har inte haft tid att ladda upp bilder. Men här kommer de. Jag har umgåtts med superfina människor, alkoholiserat mig, mysit och chillat.
Röda sten, picnicfestivalen, studentfest, bal, mottagningar, andra lång dagen,

Medina


Picnic festivalen var mysig som alltid. Lite sämre band detta året dock. Ett band som jag fastnade för var dock Medina. Lyssnar igenom deras låtar just nu och jag gillar det.
Ni som inte var och picnicade igår borde ta och lyssna på dem, om ni inte redan gjort det dvs.

every rose has it´s thorn.

Det jag sa till dig för flera månader sedan betyder ingenting nu,
mina ord är idag riktade mot mig.
Orden kom inte ut rätt och du förtjänar dem inte nånstans.
Du är samma gamla person full med massa trams.
Jag skiter i vilket, du gör som du vill,
men nu kliver jag långsamt ut ur ditt liv.
Det skulle jag ha gjort för länge sen,
men precis som Håkan var jag full och dum.
Nu har jag växt, samlat styrka och mod.
Jag har insett ett och annat och har blivit en bättre person.

You liked me better from the outside looking in, was the the end.

I admit that I
realized to late
I was scared and I didn't think straight
but you're a fucking liar
I don't belive anything you say
you can't force your love on someone
and then just walk away, you can't walk away

COld hard bitch and a kiss on the lips and he was on his knees.


Jag är fortfarande i extas. Jag lever på alla studentminnen för tillfället. Har varit på studentmottagningar och kollar på julias, lisas och julias bal. De var för övrigt hur snygga som helst! Bildbomb kommer senare!
Jag mår så jävla bra och jag känner bara för att lägga all skit bakom mig och börja leva på nytt. Bye bye hvitfeldtska, hej livet!
Igår sökte jag till funk på way out west och idag köpte vi biljetter till peace n löve. Måste fixa bussbiljett oxå. Därefter måste jag göra klart lite ryska- inlämningar jag har kvar och gå på en sista ryska lektion på måndag. Imorgon fyller min sötboll Ruben 19 år och vi ska grilla vid röda sten, blir även häng på andra lång då det är andra lång dagen! Sedan får vi se vart vi hamnar. På söndag är det picnic festivalen som jag har sett fram emot så! Förra året dansade vi loss som fan och jag och julia hamnade i GP! Detta året ska det bli lika fucking bra!
Nu ska jag dock sova för jag är galet trött men helt high on life för allt är så jävla bra!


STUUUUUUUUUDEENTEEN!


Studenten...åh vilken underbar dag. Finns inga ord i hela världen som kan förklara hur bra denna dagen var! Champagnefrukost hos K, bussresa till stan med sång, student lunch, rektorns snack i aulan, utspring, flakfärd, bad i poseidon, mottagning med nära och kära, dans på trädgårn. Åh så bra det var!
Trots all skit som hände så e jag jävligt nöjd med kvällen. Jag dansade så mycket att jag inte kunde gå, jag vinglade hem när jag klivit ur taxin. fyfaaan!!

RSS 2.0