Peace and Love, part 1

Okej, det lutar som fan åt att vi åker till P&L som jag kanske sagt innan. Tänkte i 2 månader framöver tipsa om bra band/artister jag har tänkt se live. Först ut är Johnossi.
Where do we go when we go from here
Feels like a circle around me while I wait for more
Know that I wanna know where I follow you
Don't wanna go down the street where you once came from
And I wanna know

What's the point of doing anything
If you'll never notice
I would sit and wait for you again

A line of boxes in an open field
There's a million empty and there's one for real
Do you want me to go search in each all of them
Or just lay on the grass and act and pretend????

That's what I wanna know

I can see your disco disco dick is sucking my heart out of my mind

Every day and night
Every day and night
I can see your disco disco dick is sucking my heart out of my mind
I'm outta time
I'm outta fuckin time
I'm a gasoline gut with a vaseline mind
Wanna disco?
Wanna see me disco?
Let me hear you depoliticise my rhyme.
One! Two! Three! Four!
You got what you been asking for.
You're so policy free and you're fantasy wheels and everything you think
and everything you feel is alright, alright, alright, alright, alright.

i dont wanna think anymore. i got my heart on the dancefloor.

Detta är fan inte klokt, jag är sjukt trött på att vara ledig hela dagarna eller bara ha 1 lektion. Det trodde jag aldrig att jag skulle säga, men det är riktigt frustrerande. Det enda man kan göra är att plugga och det är det sista man vill göra. Då sitter man hellre vid skolbänken och tjötar med söta flickor och kedjeröker i solen. Igår var jag ledig men åkte till skolan ändå, idag är jag ledig igen och är jävligt uttråkad och nervös. Jag sitter och pluggar biologi eftersom jag har sista provet imorgon innan han kan sätta ett jävla betyg på mig. Jag är så nervös och börjar tvivla eftersom jag är så jävla nära målet och kan inte tro mina egna ögon, det kan fan inte vara sant. Jag har 14 sidor kvar att ta mig igenom och det är ett helvete eftersom jag är inne på den jobbigaste delen just nu. För övrigt så är jag även frustrerad över vädret eftersom det duggar ap-mycket ute och jag vill ha sol. Dessutom är det valborg i helgen och man kan ju fan inte ha valborg med regn? eller?... Snart ska jag pallra mig till torget och träffa min kära mor. Jag behöver en paus.
Jag borde ha börjat plugga tidigare, istället för att spela Gaga låtar på gitarren hela gårkväll och i morse. Hur mobbad får man lov att vara.

Erlend Oye!!

Jag sitter inne på ansiktsboken och pratar med min fru för tillfället. Min fru som jag har övertalat att hänga med till Peace and Love.
Min fru och jag pratar om bra band vi vill se och om potentiella bokningar till festivalen. Vi kom fram till att de som fattas är The Virgins, Phoenix, Maskinen och SMK!
Men..Kings of Convenience kommer dit..och det gör även Hemmafest med Lång-Kalle och Erlend Oye. Vi vet vem Erlend Oye är (sångaren i Kings of Convenience), men vem fan är Lång-Kalle alltså???
Såhär står det på P&L´s hemsida ang. Lång-Kalle och Erlend;
Hemmafest med Lång-Kalle & Erlend
Electro, Dance
Vi är bjudna på fest i sommar. Festen vi är bjudna på är ett dansparty utan dess like. När Lång-Kalle & Erlend spelar är det svårt att hålla tyglarna på en fest, under deras framträdande på Göteborgs Filmfestivals invigningsfest stormade publiken scenen och vakterna höll på att få avbryta spelningen. Vi hoppas på ett minst lika bra drag på Peace & Love i sommar och skickar med detta ut inbjudningskorten! Som alla fester så brukar det hända något oväntat, så bli inte förvånad om Lång-Kalle och Erlend har med sig en skön hemlig gäst också... ...
Gäst? Tänker vi då..vem fan kan det vara?!?!
Och nu har jag youtubat fram lite material också.Erlend verkar vara buddy med Frej, alltså SMK Frej, maskinen Frej!! Vi får helt enkelt hoppas på att maskinen tar en sväng förbi Borlänge också, då de kommer att befinna sig på Kiruna Festivalen mellan 1-4 Juli.

April 27, 2010

Fredag



måndag


Kan det möjligtvis vara så att jag känner lycka för första gången på länge?
Jag klarade matte D! Jag är klar, finito! Godkänd! Förstår ni hur länge jag har kämpat mig med den här jävla helvetes kursen? I ett helv jävla år!!! Nej, mer... sedan början av vårterminen förra året. Alltså 1,5 år!
Idag gick jag på mötet för att träffa J, matteläraren. Jag såg direkt att hon log för sig själv och när hon ger mig provet skriker jag ut:
-Skojar du med mig????
-Nej det gör jag inte. Grattis! Jag vet hur mycket du har kämpat med detta.
-Ja, jag vet. Äntligen! Tack så jättte mycket!!!!
Nu är jag glad. I helgen festar jag med gott samvete. PUSSSSSSSS

P.s. som ni kanske ser har jag gjort lite minor changes i bloggen. Ska försöka uppdatera med fler bilder framöver.


Everybody talk about their past Like today's mistake is gonna be the last


You gotta secret but everybody does
And the whole damn courtroom wanna be the judge
You don't wanna be distracted
And take our minds off our own malpractice
Everybody talk about their past
Like today's mistake is gonna be the last

We wanna see behind your mask
Like we ain't got our backyard of trash
Well this one drink and drive
And that one there, cheats on his wife
Broken promises, deadbeat dads
Overdoses, and one night stands
Let's all make a mess
And try to project some kind of perfection
And let me sing you a song
Cause I ain't the first thing you ever did wrong
Come on

I gotta keep every single step


Vilken skön måndag. Mötet gick bra, fysiken gick helt okej. Jag mår bra och jag har köpt en very beautiful studentklänning. Så jävla vacker att jag smälter lite. Jag orkar inte ta det där med studentklänning seriöst så jag och mamma gick in på H&m på frölunda torg och det första vita jag såg var en vit klänning från The garden collection, en vacker liten skapelse..så det fick bli den! Inga om och inga men. Det blev den med en gång.
Nu sitter jag och lyssnar på atmosphere som vanligt och borde egentligen plugga biologi, men jag är så jävla nervös inför imorgon. Jag kommer flippa, bli besviken och börja gråta. Jävla skit. Act cool. Allt löser sig, förhoppningsvis.
Hoppas ni har haft en grym måndag. Kyss!

never expect to have a monogamous relationship ’cause you will be fucked over, so badly it might be hard to recover




Det är lördag och solen skiner ute. Jag sitter på altanhelvetet och skriver.Från mig till er. Jag märker att ni är runt 10-15 stycken per dag som läser. Ni är få, men ni finns där. Jag vill inte spamma folk på facebook om att de ska läsa min blogg, dels för att jag inte söker efter uppmärksamhet och dels för att jag känner att vill behålla min intima lilla skara av läsare. Den största orsaken måste ändå vara att jag inte vill att min mor ska läsa skiten, hon får inte veta mina interna konflikter.
Igår la jag beslag på hennes facebook account. Det var hilarious. Circa 5 vänner och alla aktiviteter som poppar upp på framsidan är mina. Dessutom verkar hon ha nått jävla problem med att jag har över 400 vänner på facebook och tror att jag sitter och pratar med exakt varenda liten jävel. Nej mamma, så är inte fallet. Jag pratar endast med de jag anser är värda att döda min tid på. Alltså personer man faktist har något att prata med om och personer som faktist har något att komma med.
Problem!
Nästa vecka lär bli en helvetes vecka, iallafall de fyra första dagarna.
Måndag: Möte ang. engelskan (term paper..som jag inte börjat skriva på)
två timmar senare har jag fysikprov!!!!!
Tisdag: plugga biologi
onsdag: plugga biologi
torsdag: biologi prov
första ryska lektionen på jävligt länge (jag har ju vart bortrest + skolkat en hel del)
och till det roliga..............
fredag: hvitfeldtska dagen med (förhoppningsvis) massa skoj..kortegen?
lördag: slottskogen med vänner.. kom dit för fan! alltså om det är fint väder, annars lär vi inte ses där.
Hoppas ni har en grym lördag och inte super för mycket ikväll. Själv har jag en vit helg, rehabilitering på G. Sitter i solen istället och kör på detox.
LATERRRRRRRRRR!

STUDENTen snart!! :D


JAAA! Studentmössan är i min ägo. Nu ligger den på mitt nattduksbord och är allmänt vacker. Nej, fantastisk. Vilken vacker skapelse...jag ryser. Konstigt nog fick jag två stycken överdrag till mössan. Måste ha dubbelbeställt. Jaja whatever.
41 dagar kvar tills studenten
35 dagar kvar tills balen
SJUKTTTTTTTTTTTTT!


allvarligt talat jag är trött på det här. du beter dig som ett barn, är ute varje dag på stan


Jag är så jävla trött på en viss sorts människor i denna stund. TÖNTAR. Nej jag syftar inte på natur-elever som går runt och kramar sina böcker som om de vore deras käraste ägodel. Nej nej nej..
Jag syftar inte heller på N.e.r.d killarna, utan jag menar människor som beter sig allmänt töntigt, barnsligt och omorget. Det är vad töntigt är för mig.
Under den senaste tiden så har jag fått ta emot så jävla många onödiga kommentarer, öga mot öga. Det är fan inte okej. Det är inte nått jag stör mig på egentligen, men när alla små kommentarer samlas till en stor kommentar så börjar det fan bubbla inom en och precis som islands vulkaner kan det börja spruta lava i form av t.ex. mänskliga tårar.
Det händer inte bara öga mot öga, det händer på msn, det snackas skit till andra. Ja, ni fattar grejen... Jag bryr mig inte egentligen för jag vet att det ofta handlar om avundsjuka och en dålig självbild. Men vafan, ha lite fucking respekt! Var lite mer öppna,glada och tillmötesgående. Sluta klanka ner på folk för att ni mår dåligt. Jag fattar inte grejen. Skaffa ett liv, jävla töntar.
'


Oh look at her she's looking as good as dinner And she's looking back at me as if maybe I'm a winner





Idag har Atmosphere varit mitt nikotin, min alkohol och min drog. Peppade mig en hel del kan jag säga. Nu är det läggdags snart!

Frustratio


Mitt kärleksliv alltså, vilken katastrof. Jag vet inte om jag känner för att ha pojkvän eller om jag vill ha något annat. Men vad skulle det vara isåfall? Jag vill inte ligga omkring med vem som helst, hur som helst, för det anser jag vara meningslöst sex. Jag tror att det ultimata är någon som visar intresse men som även är en aning mystisk? Jag måste vara totalt jävla blåst! Gillar jag killar som ser mig som ett objekt, som ignorerar mig, som ringer när de själva vill? Jag tror jag är ovan att behandlas väl av killar vilket gör att jag blir osäker. Då frågesätter jag och tvivalar på allt.
Jag citerar Lisa från dagens fysiklektion, då vi satt och diskuterade killar. "Jag önskar att det kunde komma in en kille genom dörren precis just nu, som var perfekt för dig på alla sätt och vis .Som visste vad du vill ha och hur du vill ha det"
Gaah, jag blir frustrerad. Jag vet att jag behöver något. Frågan är vad. Det ska iallafall innnehålla en hel del testosteron. Jag får damp

We want this and we want it that way

Everything's just gone to hell
So I guess that I might as well
Feel the way I want to feel

From the Hollywood hills down to Ecuador
Everyone’s the same when they hit the floor
We feel the way we want to feel

Times like this, we just lost
Times like this ,you need you'r rock and roll


youth is happy because it has the ability to see beauty...


Jag försöker hålla mig på topp, men framtiden skrämmer skiten ur mig. Så fort jag tänker på matteprovet börjar jag kallsvettas och må dåligt. Jag vill inte äta, inte dricka, inte röka..jag vill bara klara det här jävla fucking provet. Känner mig riktigt misslyckad, men vafan ska man göra.. jag har no luck in maths, men jag är iallafall lucky number 7 inombords. Jag vet att jag är lycklig trots allt. Skit samma, nu har jag ansträngt till 100 procent och gett järnet. Nu är det banne mig slut på det. Det går att leva livet trots 2 (förhoppningsvis bara 1) IG.
Nu ska jag fortsätta plugga och sedan måste jag gå ut och få min dagliga dos av frisk luft och motion.
LATERRRRRRRR!

Got the world spinnin' 'round inside my palm


I want you, do you want me too?

I have one question; can i help you?

Now watch me what i do

Now thank you for coming through my drive-thru

When you're haunted by the demons that'll never let you rest

Not shy in front of crowds but shy in front of just one guest

Not dumb enough to win at their game

But not smart enough to dumb it down and take it away

It's black & white like space at night

If you wanna be like us you better work every night

One question; what's your impression

Now with a walk like mine, i'm a big presence

So make your move real slow, my mind's a weapon

I said just move in slow ,no second guessing

I find your approach so adolescent

I may look young but your game is prepubescent

So watch my feet i'm known for my quick steppin'

You wanna keep up gotta show me somethin'

Look at all the leaders

Hanging in the playground

Always beating up the weaker ones

The answer to the question

That i don't understand

Is a word that i have never heard

You think happiness is watching tv all night long

You dig the job of dealing you're the people in this song

Well i am here to change your goal

I regret everything i've done

You wonder ;how do i inspire

Got the world spinnin' 'round inside my palm

Don't hate me, you know they got you wired

You better short circuit be your own program

'cause we all wanna dance just wanna dance

Dance we wanna dance just wanna dance 

I want so bad to dance with you

Don't waste your time with one or two

The time is right the, summer night

You fall in love at every light


Fail fail fail fail fail fail fail


Jag har gett upp hoppet lite. På onsdag ska jag göra prövning för 5540:e gången i matte D och jag känner att jag inte orkar längre. Jag har verkligen ingen kraft att lägga ut på det här och det gör så ont inom mig att jag vill gråta, men samtidigt så vill jag vara stark och inte förlora hoppet. Ju närmare vi kommer studenten, destu mer vill jag gräva ner mig under jorden.
Just nu orkar jag inte och jag vill bara ta studenten med två jävla IG:n men däremot bespara mig på ohälsa,ångest och stress. Jag är en fighter egentligen men just nu har jag fått nog, jag har kämpat tillräckligt! Därför går jag runt och chillar. Jag skiter i att plugga matte och tar varje dag som den kommer. Jag orkar inte stressa och må dåligt.
Jag vill anmäla mig till komvux redan nu. Jävla fail på allting. Jävla matte och fysik. Gå och dö!

If you wanna be like us you better work every night


Yes! Hade sjukt roligt igår. Nu får jag ångest, måste plugga!


dreamteam


Hur bra? Det måste vara drömmen. Min homeboy Pharell Williams, Santogold och Julian Casablancas från The Strokes = Dreamteam!
Perfekt bakismusik.



are u looked up in a world that´s been planned out for you?


She...
She screams in silence
A sullen riot penetrating through her mind
Waiting for a sign
To smash the silence with the brick of self-control

Are you locked up in a world
That's been planned out for you?
Are you feeling like a social tool without a use?
Scream at me until my ears bleed
I'm taking heed just for you

She's figured out
All her doubts were someone else's point of view
Waking up this time
To smash the silence with the brick of self-control


No one's around, but the map says "you are here"


I hear it in your silence, when you don't speak
What was funny then, isn't funny anymore
I can hear it in your voice, there's always a catch
We're going nowhere, and we're going there fast.

Anything to watch while we are waiting for this Apocalypse.
What more is there to do?
It's nice to be important, but so close to being despised
It's more important to be nice, I guess, than being wise.

I'll take your shoppin', I'll take you dancing too
I'll take you out, all the things you want to do
I'll give you diamonds, and I'll give you space
So be with anyone you want, it's alright with me.

Our time is over
Don't you know that if a time-warp was open
I'd stay right in my place
That war is over.

I hear it in your silence, when you don't speak
There is a quiet crying rage, burning inside you so deep
I'll give you anything, but I'll give you problems
So be with anyone you want, it's alright with me.

I hear it in your voice, can see it in your lips
There's always a catch... I guess that's alright with me
No one's around, but the map says "you are here"
Now I can hear loneliness screaming in my ear.




i dont do funny business. not interested in fakers


Jag är lättad och glad över saker att saker och ting har blivit som de blivit. Det är inte rättvist att krysta fram något som inte finns där.
För övrigt så hade jag en mysig dag med mina bitches och stod ute i vårsolen och rökte och babblade om allt och inget. Slutade tidigt och utförde lite viktiga ärenden. Annars har jag bara suttit ute på altanen och sugit åt mig solstrålarna. Det är precis i början av våren, precis efter att snön har smält och blommorna börjat titta fram som man uppskattar solen som mest. På sommaren blir solen ofta en vardagsföretelse och man ligger ute och pressar eller åker och badar med vännerna utan att riktigt uppskatta solen. Men på våren är solen så jävla efterlängtad, så himla behövd. Man är desperat efter lite värme, lite d-vitamin. nu har jag fått dagens dos.
Nu ska jag plugga.
LATER!

Im sick of all the running around, we´re doing in this town. I thought i had a brain but i don´t seem to have one.



Bra dag? eller vafan man ska kalla det. Tänker på ett och annat. Kan inte sluta tänka. Engelskapresentation...check!
Sovit middag och känner mig som en isolerad grävling. Ska för övrigt ta en promenad snart, är ju tänkt att jag ska ut och springa i vår men jag fortsätter köra på promenader känner jag.
Imorgon blir det mer sol. Uppskattas.
Peace!

living after midnight, rocking til the dawn, loving til the morning


Jävla skit. Jag har suttit uppe hela kvällen och svarat på alla frågorna till engelskan. När jag är klar och ska skriva ut skiten upptäcker jag att man endast skulle svara på 2 av dem. Hur dum får man vara?
I vilket fall som helst så känns livet ganska gött trots en del komplikationer. Jag orkar inte tänka på morgondagen och njuter av varje sekund som går. Jag vill inte planera, jag vill inte veta vad ödet has in store for me. Jag vill inte make any final decisions och jag tänker inte krysta fram något. Jag vill bara vara, så sluta pusha.
Imorgon är det engelska presentation och jag hoppas och ber till gud att det går bra.

Do not make me think of her, the way she touched your fragile skin. it haunts me inside



RSS 2.0