OH fuck U

Jag måste berätta att jag har haft en fantastisk dag. Vi hade vår skolas dag idag och det var massa aktivitetet på G. Super trevligt med musik, god mat och trevligt folk. Sedan blev det fika i Vasa och promenad i Haga med bästa R och L. Hittade faktist en underbar klocka på second hand också. Super nöjd, måste bara ta reda på hur man byter batteri, annars är den fin att titta på eller ha på armen ändå. Sedan gick vi mot masthugget och majorna. Vi la oss utanför sjöfartsmuseet till slut. Fint! Sedan kom jag hem och hade ändå en stor fet klump inuti mig. Jag är ledsen men jag vet inte för vad. Det är oförklarligt. Jag är ledsen nånstans, djupt, djupt, djupt inom mig. Det varken syns eller känns men jag vet att jag är sårad. Om någon ändå kunde förstå, tänka och och ändra situationen.. men jag tror det inte går. Nu ska jag lägga mig och gråta en skvätt, skriva dagbok och kanske läsa ett kapitell eller två. Godnatt, tack för en underbar dag! :) Jag var glad så länge det varade.


Crispy Strauters på scen för er som undrar. Sjukt bra!

Girls can be cruel



Fantastisk. Ni vet att jag älskar henne!

Friday, im in love

Detta är min inspiration inför valborgs klädval. Ja, jag älskar trasiga jeans shorts helt enkelt. Så jävla sexigt!

supernatural superserious

Jag har samlat på mig lite mer energi, C-vitamin, lite extra onödiga tårar och en hel del inspiration så jag tror att ni får en blogg bomb idag. Enjoy

Här kommer en fin bild på mig och L från exakt en vecka sen.



He´s just not that into you baby



Jag hatar skitsnack men älskar leggings så jävla mycket. Ju mer extravaganta destu bättre.
Pusssss

NEEEEEEJ!


Åh det är jobbigt. Men NEJ är ett nej!

Always All Ways (Apologies, Glances And Messed Up Chances)


Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft lite tid för mig själv, sovit ut o så. Det behövdes. Jag har varit supertrött på senaste tiden. Imorgon ska jag till skolan runt halv 9. Skönt. Sen blir det inte en enda lektion. Jag ska nämligen hålla hus i ryska cafét. Det blir nice.
Bilderna är på Natalia Vodianova för Britiska Vogue, Mars 2009. På tal om ryssland liksom. Jag har börjat gilla henne mer och mer. Tyckte inte hon var så himla speciell innan förutom att hon gifte sig jätte rikt med en lord och hade en tuff barndom där hon tex fick sälja frukt på gatorna med sin mamma för att kunna köpa mat eller betala hyran.

Electric feeeeeel!

Heeej GIIRLS!
Fyfan vilken galen helg. I fredags blev det slottskogen med mina flickor och så kom ett helt gäng med pojkar också. E´s brors kompisar. Det var bongo musik och grillning och massa fina människor. Underbart!
På lördagen var jag ute och gjorde lite shopping med mamma på morgonen och hämtade upp lite saker på posten. :D Massa fint fick jag hem! Det känns som det blir mer och mer shopping genom nätet, bättre och smidigare och det bästa- ovanliga och snygga kläder.
Åkte förbi bibblan och låna bok till engelskan som jag måste läsa klart tills på torsdag typ. Sedan satt jag ute på altanen och läste och solade och jag tror faktist att jag redan har fått lite färg. Sedan blev det duscha, packa och åka till L. Fixade allt i lägenheten men det gjordes under ett stressigt förhållande. Fick klart allt och sedan började folket komma in. Vi dansade, pratade, åt god mat men framför allt söp vi skallarna av oss ute på L´s balkong. Jobbigt nog var hennes granne tvungen att sitta ute med sin dejt och typ titta på oss. L var klädd som en 60 tals prinsessa med glitter överallt. Jag var 70tals junkie och J var 80tals discopärla, inget vi planerade, det bara blev så!
Nu sitter jag och håller på med lite kemi, snart kommer L och vi ska få klart på den här äckliga labbrapporten som jag inte orkar kämpa mig med längre.
Bilder kommer nån gång snart. Jag har massa bilder från flera tillfällen. Puss och kram, skummbananaananan!

Kalla mig bög

Hej mina kära vänner! Förra veckan gick fort. Det var födelsedag,prov, massa plugg och mycket tid ute i solen. Nu är det redan tisdag och imon har jag prov i fysik B. Ska bli spännande att se vad jag har lärt mig och hur mycket som har fastnat, jag tänker inte ta detta på stort allvar eftersom jag inte har ork till det just nu.
Just nu sitter jag och lyssnar på Kalla Mig på repeat och gissa vad?.. konstigt nog får jag nästan tårar av låten (den har vart min favoritlåt ett jävla bra tag nu). Jag har aldrig gråtit när jag hört låten  fastän den har världens sorgligaste text. Jag har alltid blivit glad av låten (konstigt  nog)

"Så simpel som jag är, kan jag inte förstå hur ska jag bära mig åt för allt blir fel .Och hur du ser på mig stämmer ganska bra med hur jag ser på mig, så kalla mig cp kalla, mig bög. Det kanske är fel men en bra metafor för den jag är, det jag är......"

För övrigt längtar jag till helgen eftersom denna veckan har hittils varit och kommer bli ännu mer kämpig. Jag orkar inte, jag vill att allt ska bli som vanligt igen!
Jag har verkligen slut på ord, ännu en gång fejkar jag på en mask i ansiktet och blir mitt gladaste jag. Det är jobbigt, idag orkade jag inte.. jag ville bara sova på mattelektionen och det ända som piggade upp var musik från L´s ipod.
Resten av dagen var jag uppe i varv och hade verkligen jätte skoj vilket inte var särskilt bra eftersom jag inte kunde konsentrera mig på fysikpluggandet när jag väl var hemma.Så jag tränade, plugga lite och kolla på tv.
Tack!

yeah, im waiting..

Day n nite. I toss and turn, I keep stressin’ my mind, mind. I look for peace, but see I don’t attain. What I need for keeps this silly game we play, play. Now look at this. Madness the magnet keeps attracting me, me. I try to run, but see I’m not that fast. I think I’m first but surely finish last, last. ‘Cause day n nite, the lonely stoner seems to free his mind at nite. He’s all alone through the day n nite.

Jag har sovit riktigt dåligt på senaste tiden, hoppas jag får sova ut i helgen, ska plugga och lata mig i solen! kram kram

It´s time for takeoff!

Hej hej! Igår vad underbart, L fyllde 18 år och det firades under våran 4 timmar långa håltimma. Vi satt på en gräsmatta bredvid näckrosdammen och drack cider, gossipade och hade det supertrevligt!



Nån som kan tänka sig att ge mig en sån här?


Chanel chanel, varför ska de göra så jädrans fina saker!!?!?!?!

The moons, birds and monsters!!

Hej kompisar! Vaknade rätt tidigt idag, runt 10 ( det är faktist lov) och tog mig en god frukost! Sedan fick jag skjuts till torget där jag köpte lite gojs till ett speciellt tillfälle höhö, sen blev det promenad hem. Doh jag var nära på att grillas till stans köttbit i solen. Sen kom jag hem och tog ett snack med pappsen om resan och hur det blir med arvika osv, men allt fixar sig minsann!
Nu ska jag sätta mig ner och göra lite biologi som jag har kämpat med de senaste 3 dagarna. Och slutligen läsa ännu en bok som jag påbörjat, ännu en gång - Marian Keys! Har jag sagt att jag älskar hennes böcker?
Läser nu "När Lucy Sullivan skulle gifta sig", otroligt seg bok i början men med en riktigt knasig vändning!!
Här kommer lite bilder när jag och familjen käka ute nån gång denna veckan..


     Mätt och belåten                  Dags att sova?

nobody move, nobody get hurt



Okej, förlåt att jag tjatar om O.C men jag älskar det så jävla mkt! Nu återstår bara Rachel Bilson, alltså Summer som är värd att titta på i serien och Seth så klart. Visst är hon snygg förresten, gillar hennes sminkade yet naturliga utseende.

Indie boy Vs Bad boy


Sexigt eller vad? En sån här man skulle inte skada att ha. Han är ju nästan like lik Luke Pritchard i The Kooks..

Eller vad säger ni om Kevin Volchok i The O.C, mer åt bad boy hållet.. fan jag gillar båda stilarna.


Everything is at it!


Tjena boys and girls!
Långfredag idag dåva, har precis haft middag med familjen ute på altanen och grillat för andra gången i år! Mums!
Annars har jag suttit hemma och pluggat biologi och vart hemma och kollat på O.C och knarkat musik. Hela dagen har gått åt att lyssna på We are scientists på Spotify. Deras musik beskriver mitt humör mitt på pricken. Typ lite kaxigt, jag bryr mig inte jag är så mycket bättre än dig attityd över det hela. Inte bokstavligt men ni fattar vinken..


Boooookksss!

DAMN, boys and girls vad trött jag är! Idag var min första dag på sjukhemet och jag har fan as ont i fötterna. Men jag tyckte det var helt okej och absolut inte äckligt eller svårt som många tror.
Sitter med en kopp grönt te och ballerina minimuffins..( och jag kan fan inte stoppa mig, jag åt nyss nästan ett helt paket..alltså 6 st, de e fan sjukt). Jag är nästan lite lik Tara i boken jag läser nu, hon bara äter och äter och till slut blir hon förvånad att hon gått upp från storlek 36 till 42. Tur att jag inte går upp i vikt så lätt då.


Här är några av böckerna jag har läst på senaste tiden. Sophie Kinsella, en favorit och såklart.. Marian Keyes som jag tycker skriver fantastiskt roliga böcker. Läser just Sista Chansen av henne och det är faktist lite som en flyktväg, från vardagen.. att fastna med näsan i en bok.
Puss på er

You could have it all, my empire of dirt!



What have I become?
My sweetest friend
Everyone I know
Goes away in the end
You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will make you hurt I wear this crown of shit
Upon my liar's chair
Full of broken thoughts
I cannot repair
Beneath the stains of time
The feelings disappear
You are someone else
I am still right here

Beautiful liar, my reptile



Lady Gaga , aaah vad cool hon är!

i will try to keep you off my mind





Fall out of love only to fall back in


Today im wearing this.
Converse, leggings, oversize tshirt, vintage väska, trench och min vardagliga accessoar- raybans!

Mischa Barton




Jag vet inte om ni visste, men jag älskar Mischa Bartons utseende och stil. Hon är typ perfekt. Lite sådär Serena Van Der Woodsen från Gossip girl.. att hon bara kan slänga på sig vad som hellst och se gorgeous ut ändå. Jag älskar det, lite sådär spontan stil som hon inte planerat eller stylat för mkt.
 

And in time we all move on




Jag har vart sjuk de senaste dagarna, men trots allt har jag faktist fixat mig och klätt på mig och gått ut på promenader till näset. Solen har ju skinit.
Igår var jag ute i gick, senare när jag kom hem hade jag hittat min kock till farbror stående i köket.. och vet ni vad? Jag, pappa och farbror åt en underbar middag utomhus med grillad fisk. Jajjmen, det var premiär för grillningen i år. Underbart.
Och pga brist på sysselsättning så har jag suttit hemma och tittat på O.C, fotograferat och läst massor. Idag ska jag börja plugga lite biologi.

Uhn tisss!

Ja, så här går det när man får för lite sömn, stressar och är orolig. Jo.. man blir sjuk. Jag har jätte ont i halsen och har knappt kunnat sova i natt. Är snuvig, har ont i huvudet och har feber. Jag har även spytt och känner mig trött och hängig.. vi kan bara sammanfatta att jag har alla möjliga symptom som indikerar på virus eller förkylning.

Önskar att vädret kunde vara lite finare och förkylningen borta eftersom det är lov och jag vill ut!

Isabelli Fontana!



Isabelli Fontana för Vogue Brazil, i love it!

RSS 2.0