Lyckorus!

Läste precis min mejl.
Jag fick godkänt på biologiprovet. Nu har jag även skickat in PA!
Lyckorus!
Nu kan jag verkligen softa!


PROJEKtarbete.....CHECK!

 
Det tog sin lilla tid kan jag säga. Har suttit sedan klockan 16.00 och jobbat på skiten. Mitt energiförråd är helt tomt och jag mår dåligt av att se Word.
Jag är klar. finito.
Jag dygnar idag. Jag har varit uppe sedan klockan 11. Och jag kommer inte gå och och lägga mig förän runt 21.00. Fyfan vad illa. Jag mår dåligt.
Klockan är 01.18 och om mindre än 5 timmar är jag på Landvetter, sitter på ett flyg på väg till München för mellanlandning och sedan vidare till Ukraina.
Det har inte slagit mig ännu att jag ska bort från sverige. Har inte fattat det än för jag har haft så mycket annat att tänka på. Jag vet inte ens om jag har packat ner allt jag behöver ännu. Hoppas det!
Nu ska jag läsa igenom PA en sista gång innan det skickas in till handledaren och sedan urkund!
Wish me luck!
Hörs om 10 dagar, alltså tosdag den 8e April.
PUSS, er Stacy!

Das geht ab, wir feuern die ganze nacht!!!!


Tänkte tipsa om lite tysk party musik. Väcker många minnen från tyskland. Ladafesten? Dans på borden? Mousserande direkt ur flaskan..ja, det var vilt!

Leave your number on the locker and I'll give you a call


Nu har jag inte skrivit på ett tag och jag känner att jag behöver skriva av mig. Jag hade engelska prov igår, biologi prov idag. Imorgon ska vi simma i valhalla med klassen. På lördag är det middag hos M. På söndag ska projektarbetet in och på måndag morgon åker jag till ukraina. Mycket kul/jobbigt som händer. För övrigt så mår jag prima och är super glad. Just nu är jag bara så jävla trött efter en jobbig vecka.
Och juste! Idag var det 15 grader ute!!!! Helt sjukt! Jag tror att våren är här på riktigt. Snart är det student!!! Och jag kan inte sluta prova min balklänning för den e så jäkla FIN och jag känner mig verkligen som en prinsessa!
Allting e underbart helt enkelt. Nu sitter jag och lyssnar på Killers och äter marabou och tjockar mig. Hoppas inte det kommer synas på min kropp imorgon på simningen haha!
Nu ska jag packa en aning! Pusssssssss


And so it is, just like i said it would be. life goes easy on me, most of the time..






What the fuck was i thinking?



Åh vilken söndag, helt perfekt! Vaknade upp av solen, låg och drog mig i nån timme. Åt frukost och kollade på Scrubs. Sedan fick jag ryck, jag började städa hela mitt rum.Det är otroligt att jag börjar städa frivilligt när jag egentligen behöver plugga. Jag gör allt för att skjuta upp pluggandet. Det är så det går tll hos mig, jag skjuter upp allt. Jag säger det ännu en gång, jag är en riktig jävla prokastinerare. That´s what i do best. 
Garderoben städades. Bad pappa hjälpa mig ta bort min säng och byta ut den mot bäddsoffan. Fick omkring på tunga madrasser fram och tillbaka, flytta på sängarna, ta bort nattduksbord och montera klädstång. Mitt rum blev perfekt! Sovhörna, plugghörna, fashionhörna med klädstång och skor uppradade. Jag är jätte nöjd! Efter 3 timmars städande blev det engelskaplugg och sån skit. Sitter fortfarande och skriver engelska glosor, helt otroligt. Jag hatar engelska C.
Äsh, men jag är glad ändå.
-Anastasia

Everything´s magic


So hear this please
And watch as your heart speeds up endlessly
And look for the stars as the sun goes down
Each breath that you take has a thunderous sound
Everything, everything's magic
Just sit back and hold on, but hold on tight
Prepare for the best and the fastest ride
And reach out your hand, and I'll make you mine
Everything, everything's magic


if u wanna get next to me. just press play





Skön kväll med dessa sötisarna igår. Ja, vi e lite retarderade av oss, men lev med det! God mat, skratt, öl och umgänge på hög nivå. Trevligt tycker jag.
Jag har en jobbig vecka framför mig men ändå tar jag det lugnt denna lördag.
Onsdag: engelska prov
torsdag: biologi prov
fredag : packa
lördag : skriva klart projektarbetet
söndag: skicka in skiten, 3 dagar tidigare!! Skicka in högskoleansökan!
måndag: pappa kommer hem från island och jag och mamma åker till ukraina, tidigt tidigt!



I wanna sing, i wanna dance, make somee loooooooooooove!


Ja! Jag lever! Och jag överlever allt detta, det kan jag lova er. Det är nästan så att jag är glad. På ett sätt. Jag åker till Ukraina om 11 dagar! Wohoooe! Åker en vecka innan påsklovet och är borta i 10 dagar! Sedan är det några dagars vila och sedan är det back to school. Jag läntar lite, behöver komma bort. Fastän det inte är nån stor resa är det alltid nått. Synd att det inte blev nån permanent vacation denna gången.
En glad nyhet, jag har sökt till högskolan! Det blev sjuksköterskeprogrammet på Göteborgs Universitet, borås och trollhättan. Dietistprogrammet, hälsoprototion på GU och sjöfart/logistik på Chalmers! Jag är nöjd. Vet dock inte vad jag ska ta som forstahandsval. Sjuksköterskedrömmen har jag fortfarande, men jag är samtidigt väldigt intresserad av kost och hälsa så dietist är superkul det med. Sjöfart/logistik tog jag för att ha någon plan ....c,d,e? Ja, som en sista utväg helt enkelt. Var impulsiv och det lät roligt!
Nu får vi se vilken ordning jag sätter dem i. Sjuksköterskeprogrammet på GU blir nog prioritering nr 1.
Btw, nästa vecka är det biologi och engelskaprov för min del. Och hela denna veckan har jag suttit och pluggat historia, har även hunnit göra en ryska läxa som jag tänkt lämna in imorgon och läst fysik. Jag känner mig duktig trots allt!
Nu fixar vi detta!
KRAM!

Next time it's your turn to save me


Stop smoking those cigarettes, baby
Next time it's your turn to save me
Splash some water on your little face 'cause:
You're a mess, you're a mess, you're a mess!

And you sweetly retire as stars chase you away


Jag är ganska trött på en sak. Och det är sånt meningslöst snack om yta, alltså utseende. Jag är så trött på att höra; titta på hans fula hår, titta på hennes tjocka rumpa, kolla på den människans fula stil, se på den där tjockisen osv osv... JAG VET! Jag ser, jag är inte blind. Men det där är bara förutfattade meningar, jag hatar sånt. Visst, jag kanske ser en och annan konstigt klädd människa på stan men jag hatar meningslösa kommentarer. Jag vet att "karma is a bitch" för det senaste månaderna har varit förjävliga för mig. Jag tror att sånt kommer tillbaka till en. Det studsar tillbaka, det reflekteras, det sänds tillbaka.
Jag tror att det gäller att hålla tankarna för sig själv ibland. Jag menar, varför slösa så jävla mycket tid på att snacka skit om folk man inte ens känner. Dessutom är alla olika. Om du går förbi ett emo på stan tycker förmodigen emot att du ser ut som ett jävla freak och har fult hår och tjock rumpa och allt annat du inte tror att du har.
Jag gillar egentligen inte att snacka skit, men ibland blir jag så jävla trött på allt och vill inte ha moraliskt korrekt tänkande alls. Då snackar jag för fan skit. Men gör oss alla en tjänst, om ni ska snacka skit, gör det med stil. Ville bara få ut det. Har haft det på hjärnan hela dagen. Nu ska jag plugga historia.

The way I'm feeling yeah, it got me feeling really bad





I'm not crazy
I'm sure I ain't done nothing wrong, no
I'm just waiting
'Cause I heard that this feeling
won't last that long

Never ever have I ever felt so low
When you gonna take me out of this black hole?
Never ever have I ever felt so sad
The way I'm feeling yeah, it got me feeling really bad

Never ever have I had to find
I've had to dig away to find my own peace of mind
I've Never ever had my conscience to fight
The way I'm feeling, yeah, I just don't feel right

I'll keep searching
Deep within my soul
For all the answers
Don't wanna hurt no more

I need peace, got to feel at ease
Need to be.
Free from pain - going insane
My heart aches

Sometimes vocabulary runs through my head
The alphabet runs right from A to Zed
Conversations, hesitations in my mind
You got my conscience asking questions that I can't find



My telephone, my my te-te-telephone!


Detta måste vara det coolaste jag sett på länge. Gaga, u rock my world!

yeppp


Jag tror att det finns hopp trots allt. Efter denna helg mår jag mkt bättre. No ångest, iaf inte för stunden.
Nu ska jag på 50årsfest.
See you later, aligator!

Stone cold sober








119 miles an hour,
I'm in a whole other dimension,
Dancing doubles on the floor,
You think I'm crazy, a little bit hazy,
But I'm stone cold sober

If I had you here, I'd clip your wings



Now this applies both equally to you and I
The only thing we share
Is the same sky
These empty metaphors
They're all in vain
Like can't you see the grass is greener where it rains

It´s understood that you´r all too good. This shit is crazy





Igår var en bra dag. Jag var gladare än vad jag vart på väldigt länge. Måndagen var oxå en bra dag. Idag var en mindre bra dag, antagligen för att solen hade gått och gömt sig.
Var på stan före och efter skolan. Köpte lite fint som behövdes. Nu sitter jag med huvudvärk, andra dagen i rad och försöker peppa mig själv. Men samtidigt kommer de pessimistiska tankarna tillbaka och jag tänker: Vad fan ska jag ta mig till?
Jag måste till skolan i veckan och snacka med X. Dels för att jag vill ha besked, dels för att jag vill gnälla på honom och dels för att jag kommer att må dåligt om jag inte gör nått åt min situation. Denna veckan fokuserar jag på projektarbetet. Sedan matten. Jag mår dåligt av detta, fyfan vad skolan kan dra ner ens humör. Jag vet verkligen inte hur min framtid ser ut och det är ovissheten som gör mig så jävla deppig!




Schemat!


Har jag inte världens slappaste schema? Suddigt, jag vet. Men skit i det, det ända man lägger märke till är att det ser jävligt tomt ut.

KÄMPA SA JAG JU!





Jag tror det hette lycka..
Nu sitter jag och pluggar biologi, går igenom ALLA jävla instuderingsfrågor och jag vet inte om jag ska ge upp, om jag ska känna mig som en loser för att allt går så dåligt i skolan just nu eller om jag ska intala mig själv att jag klarar detta. Frågan är ju: Klarar jag verkligen detta? Det känns som jag intalat mig det så många gånger förr och det har bara gått åt skogen. Nu sitter jag i vilket fall som helst, åter igen med biologin och tycker synd om mig själv. Mest för att jag valt detta äckel program where i don´t even belong. Hade jag fått spola tillbaka ca 3 år och fått välja om hade jag valt samhäll utan tvekan.
Jaja, måste sluta klaga. Det är bara att fortsätta kämpa. Förresten, jag åker till Ukraina den 29 mars!!!!!!!!Och är borta till den 8e April. Lägg det på minnet! Jag har något som är närmare studenten att längta till. Tills dess är det bara att kämpa kämpa kämpa! 

Yeah i like you, and i feel so bohemian like you!


När kände ni att ni utstrålade ren lycka och glädje sist? När utstrålade ni positiv engergi sist? När kände ni er som en nyss utslagen vårblomma sist? När mådde ni så fantastiskt jävla bra att ni trodde ni klarade av vad som helst, även om det hade vart att sväva på moln?
Ja, det känns ju som många tycker att det var ett tag sen. Jag kommer inte riktigt ihåg när jag kände så. Det känns som jag inte har någon bensin kvar i tanken, igen butangas i min tändare, ingen mat i min mage. Och det är ju förjävligt, för då kan man varken köra, röka eller fungera. Jag fungerar, men jävligt dåligt just nu. Jag vill ta mig igenom denna helvetes månaden så smidigt som möjligt så jag gasar fastän jag inte har nån bensin kvar.
Det jävligaste är att jag är så satans jävla positiv hela tiden. I skolan ler jag, glädjer mig åt småsaker, "ser livet från den ljusa sidan" och peppar folk, men egentligen känner jag att jag inte orkar, vill bara skita i allt och ge upp. Fast jag är ju inte den som ger upp, jag kämpar som in i helvete. Im a figher, så är det bara.
Jag är bara så otroligt trött på vårt 2 meter höga snöberg utanför muren, alla negativa kärringar och gubbar till lärare, all jävla betygstress, alla jobbiga människor. Blä. Jag ser inget slut på detta. Men jag hoppas att det blir bättre snart, när våren kommer. Lite optimistisk är man ändå, väntan på våren är jobbig men jag tror att vårvädret kommer göra susen, vi kommer bli piggare, gladare och mer spontana och roliga.
Kämpa pojkar och flickor, om exakt 3 månader har vi tagit studenten och står säkert och dansar på vår studentfest och super oss redlöst fulla!
2 juni är målet!

I couldn´t even realize, that my life had turned to zero size.

I couldn´t even realize, that my life had turned to zero size.
I couldn´t even realize, that my life had turned to zero size.
I couldn´t even realize, that my life had turned to zero size.
I couldn´t even realize, that my life had turned to zero size.
I couldn´t even realize, that my life had turned to zero size.




Fattar ni hur mycket jag längtar tills våren? Men vi tar en sak i taget, först och främst längtar jag tills nästa vecka.
Då är manuset för projektarbetet inlämnat, projektarbetsdagarna över, ryska provet över, det jobbiga i engelskan e klart, biologi provet över, då vet jag matte betyget, då har jag haft mötet med Göran och mötet med Bodil!
Men idag har jag projektarbetet, engelska, ryska plugg och promenad på schemat. Ni förstår att det är mycket alltså!
PEACE!! 

Her whole world's come undone From looking straight at the sun What did her daddy do? What did he put you through?


The lightin' and the thunder,knew that someone had to stop the pain. Run away, run away from the pain


Come and save me tonight, Come and save me tonight, Come and save me tonight







Haft en ganska go dag idag. Började 8.00 och slutade 9.30 som vanligt men gick sedan till stadsbiblioteket för att jobba på projektarbetet och stresshanteringen. Fick en del gjort men kunde ha gjort så mycket mer. Jag och L satt och kollade på balklänningar på nätet, kollade gossip på facebook och tog fjantade oss framför webcamen. Ja, ganska lyckad dag ändå!
Stressen har lagt sig lite och jag börjar känna lite hopp inom mig faktist. Jag tror att allt löser sig. Men kan inte uttala mig mer om det än, iallafall inte förräns på torsdag, då får jag veta mer och kommer förhoppningsvis 1 steg närmare målet. Hoppas hoppas hoppas hoppas, åh vad mycket jag vill det här. Jag hoppas så mycket att jag nästan spricker, fixar det sig inte på torsdag kommer jag falla ihop igen. HOPPAS!!
Jag hoppas så mycket att jag nästan börjar gråta, jag har för fan kämpat som fan med detta och misslyckas jag igen vet jag inte vad jag ska ta mig till. Då är jag tillbaka på ruta 1 igen och det vill jag ju inte.
Hoppas, ännu en gång!
Hoppas ni har haft en bra dag! ( Fan vad jag överkonsumera ordet hoppas, tror att det räcker för idag)






RSS 2.0