Im a hunter and your the fox



Åh, hur kan det gå på detta sätt. Måndagen var super tyckte jag! Men tisdagen.. ja, jag kan bara säga att den var katastrof.
För det första spillde jag massor på kemilabben på chalmers, jag snubbla i trapporna och det kunde bara inte gå värre... jag råkade pajja mina strumbyxor så det blev stans största hål. Jag visade nog mer hud än en playboybrud. Och ändå har jag tänkt ha mina sönderklippta leggings imon. Dessutom!!!! Visst skrev jag ett jätte fint inlägg igår om att det skulle vara varmt! Och vet ni vad? Det blev aldrig varmt, det var molnigt och tråkigt hela dagen!
Ville bara skriva av mig innan jag kan ta mig samman och plugga matte.
Jag har suttit och tittat på massa fina bloggar. Läser just nu en tysk blogg med en tjej som har super fin bohem still. Jag erkänner att jag ändå är en rockbrud. Men visst inspireras man!
Åh jag längtar till sommaren så mycket, iallafall tills solen kommer fram!
Puss på er!

And I take you out to shake it tonight


Hot lips I do like you
Yes every word is true
I really like you
You make me feel so cool
I wanna be you
To see what you is lik
To feel how it feels
To be kissed by love
And I tell them all about you
And I take you out to shake it tonight
I'm the best thing that could come with a girl
'Cause I'll shine on you
Darkness sheltered my act a poet of the night
I live in the pussle
And you're my missing piece
You make it it supreme
My evening's so complete
when we hit the streets to go downtown
And I tell them all about you
And I take you out to shake it tonight
I'm the best thing that could come with a girl
'Cause I'll shine on you
Hot lips
It's in your rhythm
You shake and I shake too
It's all in the rhythm
I love it when you move
The magic you spread 
 that glitters down on me
right now will make wonders to my world
And I tell them all about you
And I take you out to shake it tonight
I'm the best thing that could come with a girl
'Cause I'll shine on you I shine on you

Weather Girl


Åh det ser lovande ut denna veckan! Runt 10 plus grader hela veckan. Fram med glajjorna tjejer, som tur är köpte jag linser idag. Räcker i ett halvår framöver. Gött!!

OH YES I DO LIKE YOU, DON´T YOU KNOW IT`S TRUE!

Hej raringar.
Just nu sitter jag och dricker te och pluggar matte. Dagen har bestått mestadels av chalmers och fysikaliska leksaker. Måndagen började inte så som jag hade tänkt mig, jag hade satt på väckarklockan på 1 timme för sent. Och det dumma med det är att jag försov mig med 2 timmar förra måndagen, vad ska min biologi lärare tro om mig?
I vilket fall som hellst, vilken musikhelg! Det är musiken som har fått mig att ta mig förbi, minut för minut. Högskoleprovet pajjade allt för mig. Förstörde min helg.
The Coral

The Virgins

göteborgsduon -Pacific!

Gamla hederliga Death cab for cutie (Seth Cohen har inspirerat mig att börja lyssna på dem igen, påminner mig om gamla, goda tiden)

Som ni kanske märker själva har veckan mest bestått av indie och massa Röyksopp. AAH, jag ska se dem i Arvika i sommar! *smälter lite*



UPDATE: APRIL


Ed Hardy jeans

Adidas skor,

snyggt klippt linne, köpte faktist liknande leggings, fast jag måste säga att de inte visar lika mycket hud som detta linnet.

snygga skor från Yves Saint Lauren

totally heta jeans shorts, kolla bara målningarna.. önskar att jag hade en stadig hand så jag kunde måla sådär fint på jeanstyg

Hot lips


Kolla snygga kollektionen av Jeremy Scott. Jag skulle inte tacka nej till plaggen alltså.
Och skorna är hur balla som hellst och som den adidasfreak jag är, så sitter jag här och smälter lite grand.
I vilket fall som hellst så blev det inga skor med vingar utan en väska. En klassisk Vintage Airline som de heter.

chained to beauty

Nu ska jag slänga mina linser and go to bed. Nästa vecka kör jag på glasögon, iaf i början av veckan. Ärligt talat, fyfan vad jobbigt provet var! Och var det värt det? NEJ!Nu ska jag fixa mig en blåbärs smoothie och ta det lugnt, antingen så blir det tvn eller O.C!
Önskar att nån kunde komma med en pappkarton me sånna här puddingar. Mums, chanel cupcakes!
Jag har städat i mitt rum och dessutom flyttat på bord, hyllor och byrån. Nu är det helt nytt, helt fräsht och ack så fint!

 



Girls can be cruel





Den här tjejen får mig att vilja klä mig lite stiligare, lite coolare och med extra mkt högklackat. Dessutom hjälper det ju med att se en shopaholics bekännelser som grädde på moset! Biobesöket däremot var minst sagt roat. Det var knasigt. Jobbiga 14 åringar som satt och kasta popcorn, torra popcorn som tillslut blev blöta av saliv och kom direkt ur deras munnar. Det ledde till att vi sa till personalen och fick sitta typ 2 rader längre fram! Sjuka fjortisar.
Jag tänkte nästan skrika: du kan antingen sitta här och slösa popcorn eller så lägger du fan av!  eller typ hälla våra ouppätna popcorn över deras huvuden!
Jaja, bättre lycka nästa gång. På tal om lycka, imorgon är det högskoleprov och jag sitter och laddar upp genom att lyssna på Infusion. Grymt bra måste jag säga!
Vi hörs imon, jag lovar jag ska uppdatera lite oftare den här veckan. Anledningen till den minimala updaten denna veckan har vart kemiprov och maximal avkoppling. KRAM PÅ ER!

I hope you don't mind

Haha det är inte lätt när det är svårt, varför skriver jag gång på gång misstag. Typ som att högskoleprovet var denna helgen (alltså  i förrigår), att vi har prov på onsdag osv. Jag vet när allt är men för nån konstig anledning så bara åker det bort i skallen och jag skriver nått helt annat. Förlåt mig, ska inte förvirra er mer..ska åtminstone försöka! Hahha, nu ska jag fixa kaffe och sätta mig med engelska (snälla kan nån döda min lärare) och det sista kemiplugget! Imorgon är det slutprov och jag hoppas på det bästa! Kram på er


'Cause I can't get no sleep, there is nothing on the TV, nothing on the radio

Okej, jag har vart uppe i varv konstant denna veckan. De ända natten jag sov bra var under onsdag/torsdags natten. Söndag/måndag var hemsk och det blev inte bättre på måndagskvällen direkt.Det har inte funkat att sova direkt denna veckan. Bah, hemskt..och nu har jag gjort det värsta misstaget- druckit massa kaffe. Förstod inte först vad det var som hände med mig men mina händer började skaka. Jag lovar, det var som en handjordbävning. Och under dagen var jag helt arg på mig själv, arg på kemi provet som vi ska ha på onsdag- slutprov och arg på hela familjen. Men sedan efter koffeinkicken blev jag en helt annan person, jag blev faktist ganska pepp på att plugga. Nu är klockan 23.50 och jag har varit hur produktiv som hellst. HELT SJUKT! Jag har gjort klart mer övningsuppgifter än jag trodde att jag skulle bli klar med idag. Så ni fattar vinken? Kaffe är en livräddare när man har prov, för då kan man sitta upp hela natten och köra hårt med kemisk jämnvikt, syra bas jämnvikter, kolväten, metabolism eller vad det nu kan vara.
Är ni trötta på att höra alla dåliga naturkunskapliga fraser nu? Borde jag sluta ta upp allt som handlar om mina studier? Nah, jag måste ärligt få ut det här. I torsdags fick jag verkligen ut allt, det var PMS på hög nivå, eller jag vet faktist inte vad det var.. Vi satt och åt. Jag hade precis dansat ett pass och var superfräsh, men i vilket fall som hellst så sitter vi där och så försöker mamma trösta mig genom att säga att allt kommer fixa sig och att snart är det slut o lala, helt plötstligt börjar jag gråta för ingenting, visst är jag töntig? Alltså för lite sömn, mycket stress,hårt pluggande och obalans i vänskapsrelationer leder till en rejäl flod på en och samma gång.

But then all they know is how to put you down




I know a girl with the golden touch
She's got enough, she's got too much
But I know, you wouldn't mind
You could have it all if you wanted
You could have it all if it mattered so much
But then all they know is how to put you down
When you're there, they're your friend
But then when you're not around
They say, "Oh, she's changed"
We know what they mean
Well they mean, they're just jealous
Because they never do the things
That they wish that they could do so well

Always All Ways (Apologies, Glances And Messed Up Chances)

They say an end can be a start
Feels like I've been buried yet I'm still alive
It's like a bad day that never ends
I feel the chaos around me
A thing I don't try to deny
I'd better learn to accept that

There are things in my life that I can't control

Why do i want you, now that i cant have you?

Nu har snart ännu en vecka gått. Otroligt fort, veckorna bara svishar förbi en! Idag har jag träffat M och fixat lite saker. Det behövdes. Bara att hoppas på det bästa nu.
För att sammanfatta veckan så lägger jag in mitt horoskop.
Lejonet 23/7-23/8
Det handlar om stora känslor och stora beslut. Kanske väljer du att ta ditt kärleksliv till en ny nivå. Det kan också handla om att komma närmare en vän, eller om att förlåta någon som du varit osams med länge. Det dyker också upp en del frestande nöjen, kanske även en resa.

Verkar ha stämt ganska bra. Hängde runt med M idag som sagt, vi gick runt skit länge tills vi satte oss på Mc D. Satt där ett bra tag, det behöves verkligen. Sedan gick vi vidare till stan och satte oss på Gustav, sen träffa vi även M och L. Sen kom det massa människor som började prata med oss. Goa, sociala o glada. Det gillar vi förståss. Hängde runt i nordstan och köpte godis på 4-gott. Sedan blev jag tvungen att åka hem. Samvetet dinglade mellan verkligheten liksom. Kände att jag behövde åka hem och jobba på kemin. Det blev croissant och en drink med pappsen med ett underhållande samtal och lite städ på mitt rum.
Nu sitter jag med pennan i högsta hugg och så har jag tagit fram min enorma whiteboard! Love studietekniken alltså!

well i cant remeber to forget you because moved me like no other....


I get short term memory loss whenever im around you
I fell in love on the first day and ive been blind ever since then yeah
and all my friends keep reminding me, everybody keep reminding me
Well I cant remeber to forget you because you moved me,
moved me like no other....
and your a lie and a cheat yeah, i dont know if you ever loved me
I get short term memory loss when ever im around you
I keep falling of the train yeah,
I keep forgetting how u hurt me, oh you hurt me, you still hurt me
well i cant remeber to forget you because  moved me like no other....

Cuzz im comming after u when i let him go!



Giselle Bundchen

I saw something else in your eyes


Carolina Gynning

HEJKOMOCHHJÄLPMIG!


Bild: http://ericagrimaldi.devote.se/
Btw köpte jag en ny tygpåse idag. Den finaste nånsinn faktist. En med det bästaste bandet ever! The rolling stones så klart. Och jag hade livräddning i skolan idag och jag blev utkastad från mattelektionen och jag har ont i benen efter gårdagens träning, huvudvärk och slutprov i kemi nästa vecka som jag måste plugga till. HEJKOMOCHHJÄLPMIG!

Is there any sun for me?


Jag hoppas de menar allvar nu för jag börjar bli trött på detta skit väder. Det skulle regna idag men det duggade bara lite. Skönt tycker jag.Morgondagens väder ser dock lovande ut. Hoppas det håller sig. Jag tycker nästan att det börjar bli dags for a permanent stay för mina solglajjor i väskan eller på hjässan! Jag tänker precis som Rachel Bilson, Bob Dylan och Gossip Girl gängen köra på Ray Bans. Framåt sommaren blir det dock ray ban kopior, man vill ju inte ha sönder dem på beachen, eller hur? Förhoppningsvis ett par i ljusblått! På tal om ljusblått har jag målat naglarna sådär isblåa. Tänkte köra på nått nytt! Det blev underbart fint.



Leighton Meester for Reebok!




Leighton Meester, från gossip girl i Reebok. Skönt att stjärnor även kan vara lite sportiga ibland. Jag tycker faktist det kan vara ganska glamouröst att ha sportskor och "sportigare" stil. Bara man gör det rätt. Dock så är jag besatt av adidas ränder, inget jag kan ändra på. Därför är inte Reebok något för mig, fastän jag har ett par skor från märket.

Erin Lucas from the city



Ursäkta mig alla missnöjda läsare. Men jag skriver det jag vill skriva om,punkt slut. Visst musik och mode är två av mina stora intressen men jag skulle inte påstå att detta är nån musikblogg, därför tänker jag inte tipsa om "ny, bra musik". Iaf inte nu, jag skriver för att skriva av mig och jag har bestämt mig för att skriva om musik jag tycker har vart super bra under just denna veckan, musik som jag tagit mig förbi vardagen med. Musik är nått som ändras väldigt ofta hos mig, beroende på humör. Jag älskar musik, men det betyder inte att jag lyssnar på ny musik hela tiden. Så sluta klaga! Och kommentera istället det som är positivt med bloggen.

Take only what u need from me!



Denna veckas musik:

Juvelen- summer-spring
Metronomy- heartbreaker
Crystal castles - crimewave
Glasvegas- geraldine
Jason Mraz- coyotes
Daft Punk- something about us
Friendly fires- white diamonds
Depeche mode- i feel you
Mgmt- weekend wars
sonny J- handsfree
The killers- joy ride


Bra band just nu: Crystal castles, digitalism, the teenagers och kings of leon


The OC!!!



Hej kära vänner. Har suttit uppe sen 8 på morgonen och tittat på the O.C till och från. Jag kom på varför jag älskade den serien så mkt. Jag gillar ju Marissa, eller Misha Barton över huvudtaget. Men även musiken, killarna, intrigerna, bråken och kärleken.
Åh jag smälter snart. För övrigt har kvällen bestått av mkt familjetid, många skratt, god mat och städande på mitt rum.
Hoppas ni har haft en underbar lördagskväll. Imorgon ska jag minsann dela med mig av lite musik. You know what i mean!

Everything is more beautiful because we are doomed

Jag hittade den här bloggen för inte så länge sedan och jag gillar den starkt. Skön brud med skön stil. Jag menar, titta bara. Orkesterjackan säger allt. Det är nästan så att jag börjar  längta tills ett par nya glasögon,lite tjockare bågar. Vi får se. Kanske i sommar?


Bilder:pungdask.blogg.se


I like your pants around your feet,and I like the dirt that's on your knees




fool me once, fool me twice

Uppenbarligen så är jag förvirrad. Klart att höskoleprovet är den 28 mars! Tack till den som påminnde mig! Jag har lite för många bollar i luften
Uppsatsskrivningen gick bra idag, hoppas jag iallafall. Great!
Nu ska jag sätta mig med näsan i fysikböckerna. Ha det bra, kexchoklad! PUSSSS :)

Halvsöt? njaaa

Ja, idag har jag hunnit plugga fysik. Anteckningar på kapitel 2 är klara. Glad!
Imorgon har jag 5 timmars svenska skrivning. Det lär ju bli kul,jag klarar mig nog med mat!
Nu sitter jag på pappas dator och degar. Ska dra o läsa en gooo bok, vattenmelonen av marian keyes. Har ni märkt att jag faktit LÄSER böcker. Otroligt nog.
Jaja, det kanske ökar mina chanser till att bli lite mer smart. Omg, på tal om det. Högskoleprovet är på lördag. Jag dör lite. Ha det bra mina vänner och önska mig lycka till imon.
KRAAM' ( här får ni en halvsöt bild från 2005 på en inte så söt Stacy)

smells like sunshine


Är det inte underbart när man möts av detta när man klickar in på smhi.se för att kolla morgondagens väder. Jag får ett leende på läpparna och känner; JAA, äntligen, den efterlängtade våren är här. Fastän det regnar och e molnigt så har solen börjat titta fram och skinnjackorna har åkt på.
Alla söta ungdomar har ploppat fram på skolgården som svampar och ansikterna är inte längre sura utan fyllda med välbehag.
Förra veckan var fin.Det var lite jobbigt med naturkunskaps inlämning och plugget. Men när det var över så blev det party och fina tjejer. Det blev köpt arvikabiljett och det blev 8 maj firande på min farbrors restaurang. Vi brukar fira 8 maj i vår familj, eftersom det är den internationella kvinnodagen. Fint tycker jag. Köpte blommor till mig och mammi och vi åt supergod mat med familjen;auberginrullad ost, entrecote med klyftpotatis och tzatsiki. Mums!!!!!!
Älska grekmat alltså. Inte så konstigt, jag har ju trots allt grekiska rötter i mig. :)

Music makes me loose control


Denna veckas musiklista:
I are droid- sevenfold
kings of leon- 17
nickelback- something in your mouth
nickelback- just to get high
kevin rudolf- she can get it
guns n roses- catcher in the rye
John ME- love is my drug
casiokids- fot i hose
red jumpsuit apparatus- face down
mando diao- high heels
mando diao- blue lining white trenchcoat
Ja, mina kära vänner. För att hålla er ännu mer uppdaterade och för att musik är ett av mina största intressen så har jag tänkt att lägga upp en liten lista varje söndag på veckans mest lyssnade musik eller ny musik som jag gillar.
Hoppas ni gillar det fastän veckans lista inte är särskilt igenomtänkt utan mer spontan.
KRAAM!

Don´t make me go blue for u


Hej babes, äntligen kan jag börja ta fina bilder på mornarna. Det är ju ljust ute nu.
Är sjukligt trött, har ont i hela kroppen  och har inte vart på topp idag. Tränade efter skolan med S och M. Träffade även på R där. Sen blev det hem o dega. Jag är seg. Jag längtar till helgen. Hoppas ni har haft en fin dag.
Imorgon är en ny och förhoppningsvis bättre dag.
PUSSSSSss

DON`T TAKE ME FOR GRANTED


Natasha Poly för ryska Vogue. I like it, mucho!

WTFWTFWTFWTF I DONT HAVE ANYTHING BETTER TO SAY

TJAA! Klar med naturarbetet nu! Lägger upp en lite halvnördig bild bara för det. Enjoy!
För övrigt så måste jag säga att denna dagen sög och att jag var på dåligt humör. Nu är den över, imorgon är en ny dag. Tralala!


Shoes shoes shoes, can i get enough?







Bilder : Brandos.se
Hej kompisar. Jag har läst engelskan, halva ryskan, gjort klart svenska talet, är snart klar med naturen. YES! Sen när allt är klart har vi inget mer denna veckan. Nästa vecka är det dock fysik prov. Mindre bra. Jag tog en rejäl paus från pluggandet och åktetill optikern igen, för 88e gången. Det blev nya linser igen, denna gång har jag två olika linser i vardera öga. Det suger, för jag känner ingen skillnad. Sedan tog jag ännu en paus och gick igenom skoutbudet på brandos.se. Sjukt fina skor. Här är de jag tyckte var värda o ta en titt på . Vissa är mer senvinter/kylig vår skor och många är riktigt fina sommar skor. Jag gillar safari trenden med brunt läder, det klassiska svarta men även färgglatt.
Enjoy! Mina favoriter är de första från Marc´o Polo , de gråa sandalerna från Bronx och de rosa Dr Martens skorna.
Vilka tycker ni är snyggast?


Yeah, it feels like sunday

Jahopp, har försökt plugga lite idag. Jobbat lite på svenska talet, ryskan och ska strax läsa engelskan, sen blir det förhoppningsvis lite fysik och sen chillkväll. Blä, söndagar e så sega. Varför kan de inte vara som lördagar?
Btw, glömde jag att nämna att jag köpte nya skor igår med? Adidas blev det, har velat ha ett par länge nu så jag kände att det var dags.
Just nu sitter jag och kollar på Top model, säsong 11. Buuh, jag missade både 10an och 11an detta  skolåret eftersom jag har haft så mycket plugg för mig. U know how it is. Nu handlar det om lite catching up time.
Jaja, hoppas ni har haft en fin helg.

TJENISTJENISTJENISTJENIS


Igår var fint. Äntligen, denna veckan har varit hektisk och snart är den slut. Slutade 10.30 igår pga att vi inte hade någon fysik. Underbart säger jag bara. Det som är mindre bra är att jag måste plugga på fysiken lite smått nu i helgen, typ imorgon.
Men iaf, jag käka i bamba, sen träffade jag Erik och vi gick ner till Avenyn eftersom det var så fint väder. Solen sken för första gången på länge. Alla söta elever ploppade fram som små svampar. Sedan träffade vi Malin och gick tillbaka till skolan för att träffa William. Sen gick vi och köpte lite godis på 4 gott och sen bar det av mot stan. Det blev pizza hut och jag både jag och Wille hade ätit 4 bitar var, sedan utmanade jag honom att äta 3 till. Vi åt två var, sen dog vi lite. Mätta och belåtna stack vi till weekday och monki och jag köpte brallor, leggings och en klänning. Wiiie.
Sen vandrade vi runt på topshop, beyond retro och tillslut träffade vi andra M. Sen bar det av mot Askim hem till Erik. Vi kollade på film och åt 1.3 kg godis sammanlagt och massa popcorn. Gott var det. Kollade på Kopps. Roligaste filmen  alltså.
Idag var jag i stan med mamma igen. Det blev lite saker igen, mascara, bronspuder, en tshirt och ett par leggings. Behövdes faktist.
Sedan har jag bara varit hemma. Jag sov bort typ halva dagen. Skulle egentligen plugga men jag somnade framför tvn istället. Jaja, jag hade väl inte fått tillräckligt med sömn denna veckan så det behövdes.
Imorgon bär det av till ikea tror jag. Ska väl köpa det där bordet till arbetsrummet och då kan jag äntligen ta arbetsrummets bord till mitt rum. Oså åker mitt långa bord, eller rättare sagt min köksskiva till bord in till förrådet som så småning om ska bli ett uppehållsrum. Suck, undrar när det kommer hända!
Jaja, jag håller på att planera ihop lite nya saker för mitt rum. Mina päron e så sega. Nya hyllor, ny byrå, nytt bord. Fick ny matta för nån vecka sen. Den e schnüuuuggg,svart/vit randig. Me like
Jaja, ni får se hur det blir en annan gång. Ska ta före och efter bilder.
PUSSSSAR!

RSS 2.0