Bara ställ er upp!

Ett dansgolv färgat av ett ljus av regnbågens alla färger och ett täcke av krossat glas,
med händerna i luften och ett leende på läpparna,med en bas som dunkar i takt med våra hjärtan
och med denna låt som dränker alla andra ljud.
Jag vill dansa med dig nu.

Nov. 20, 2010 inspiration på hög nivå
















Beigea toner, rött, volanger, höga klackar, jeans, nitar, långa kjolar och fina huvudbonader. Det är vad jag inspireras av mest just nu. Synd att det inte är sommar och att man inte kan klä sig i lätta och luftiga tyger i hudnära nyanser. what a shame!
Får spara det tills i sommar/vår.


Bring the bass and life is good, i dont want to live in fear!


Ungefär såhär ser jag ut idag. skabbig som fan. Lyssnar på Uffie och ska strax laga lunch/middag som kommer att bestå av ost och svamprisotto i vin och sjömansbiff :)
FETTTT GOTT!

great onsdagskväll



Fet kväll igår! Började med en asp-aktivitet i skolan där vi drack bärs, käkade pizza, äkte kundvagn och babbla med nollk! Sedan kördes massa lekar igång och det var riktigt fett. Efter kapslingen (som var som någon sorts bear pong) blev man galet full och fick springa på dass. Därefter bar det in mot stan för att få Nivå på avenyn att skaka. Har två dagar senare fortfarande huvudvärk, träningsvärk i armarna efter att ha öst så mkt.
Imorgon är det dags för en helt naturlig sittning på frasses och jag hoppas det blir riktigt skoj. Dessutom kommer mamma hem från ukraina imorgon med massa presenter och godsaker. Längtar!

You're fading away


Things just ain't the same
And I'm ready for change
Go on, begone, bye bye, so long
Can't you see that you're
Fading, fading, fading, fa-a-a-a-away
Away, away, away, away
I opened up my eyes, and I finally realized
Today, today, it's too late
You're fading away


skinny love, I tell my love to wreck it all,Cut out all the ropes and let me fall












Uppskrapad armbåge+ enorm bula och huvudvärk = extremt lyckad kväll


Den där jävla alkoholen alltså! Igår började vi med after work runt 3 tiden ute på lindholmen. Jag och Liza delade på en kanna öl. Åkte därifrån till bellevue för att dra hem till J. Det blev en snabbis på systemet så klart vilket inte var tänkt från första början. Öl och falafel. Sedan åkte vi in till Frasses på lindholmen runt 9 tiden. Blev ett par öl där och en rååtankad stacy. 16 bussen körde mig och några andra in till stan och rätt som det är flyger jag 5-6 meter i bussen och hamnar i mitten av bussen och slår i huvudet. Ligger medvetslös i ..sekunder? minuter? ingen aning! Vaknar sedan till liv igen och inser hur jävla ont jag har och kan knappt ställa mig upp men som tur är får man hjälp av några H:are i rosa overaller! Vilken jävla tur.
Uppskrapad armbåge+ enorm bula och huvudvärk = extremt lyckad kväll..
Men jag börjar bli orolig över mig själv att jag dricker så fruktansvärt mycket. De tre senaste veckorna har jag druckit över 30 standardglas vilket för mig är sjuuukt mycket.
Jag börjar känna mig som en missbrukare och måste verkligen tagga ner. Blir så jävla besviken på mig själv.

Wear it out, its getting hot, crack a window, air it out


Baby you got me, and aint nowhere that I'd be
Than with your arms around me
Back and forth you rock me
So I surrender, to every word you whisper
Every door you enter, I will let you in


So when you feel like it's all pretend Just say one true thing like you mean it





Programmed rebels in a cruel, cruel world
We never get what we deserve

So when you feel like it's all pretend
Then you look into my eyes
Just say one true thing like you mean it
And, baby, just look into my eyes

And though I bet you think it's better on the inside, there with them
We're better off outside looking back in


Rehab helg!


Har haft en helt fantastisk helg!I torsdags var vi nere i puben efter skolan! Men alkoholintaget började redan på lunchen då vi bestämde oss för att dricka vin. Kom till föreläsningen en aning tipsy och fnittrade ovanligt mycket. Kände redan då att halsen hade börjat göra ont så på fredagen fick det bli ett besök hos doktorn på Sahlgrenska igen och fick punktera halsmonstret för 3e gången! Fick nytt penecilin som är mycket starkare denna gången. Det var dock  en redig läkare som utförde behandlingen på mig och det gjorde inte lika ont med tanke på hur bra och duktig hon var.
Senare på kvällen var det filmkväll med klasskamrater ute i Eriksberg i W´s fina lägenhet med terass och utsikt över hela göteborg. Riktigt nice! Sedan drog jag och L hem till mig för vi höll på att somna..kollade på R&F! Vet inte hur många gånger jag kollat på det..om och om igen! Vaknade på lördagsmorgonen och drog iväg till Sahlgrenska på återbesök på näs,öron och hals mottagningen! Därefter åkte vi till andra sidan stan hem till L och in till stan och tog en liten shopping runda. På kvällen åt vi nachotallrik och tittade på Sex and the city. Senare gjorde vi hårinpackning, ansiktsmask, färgade ögonbrynen och smörjde in oss med brun utan sol. Sedan somnade vi..eller kanske föll vi i matkoma.
Nu är det söndag och jag har pluggat logistik, städat i mitt rum och dammsugit huset, har degat och vart allmänt seg då penecilinet gör mig helt messed up.
Nu sitter jag och läser massa Paradise Hotel bloggar. T.ex. Greta Dorothé från förra årets program och Catja som jag gillade så mycket! En deltagare från detta årets program som har blogg är Julia och hennes blogg tänker jag definitivt följa! Ville ju att hon skulle vinna men stackarn blev backstabbed av sin partner och fick åka hem tidigare än väntat! Jävla svin! Lovar en sak men gör nått helt annat! Män kan vara sådanna svin..men det kanske ni redan visste!
Nu ska jag snart sova! Först ska jag babbla med mammi en stund då hon åker på en liten visit till Ukraina imorgon natt och sedan ska jag välja ut morgondagens outfit!
Gonattiiiiiii

vems lilla hjärta flyger?


Jävla fuck jag står inte ut med detta arbete längre! Vill bara att det ska bli december snart så vi kan ta oss ifrån skolan och åka på en riktig mys holiday i Berlin och total ösa! Som ni kanske märker uppdaterar jag numera med bilder! Har inte orkat det på ett tag.
Kram

Whooooppps


Sitter för tillfället och skriver om container shipping! Blir så frustrerad för att jag inte har någon motivation. Är ur trött i hela kroppen, tror jag håller på att bli sjuk igen! Jag som precis frisknat till efter årets sjukdom!

But I'm gonna love you like I've never been hurt before.I'm gonna love you like I'm indestructible


I'm going backwards through time at the speed of light
I'm yours, you're mine
Two satellites
Not alone
No, we're not alone

A freeze-frame of your eye in the strobelight
Sweat dripping down from your brow
Hold tight
Don't let go
Don't you let me go

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before
I'm gonna love you like I'm indestructible
Your love is ultimate
Not again it's taking over
This is hardcore
And I'm indestructible

Hands up in the air like we don't care
We're shooting deep into space
And the lasers split the dark
Cut right through the dark

It's just us we ignore the crowd dancing
Fall to the floor
Beats in my heart
Put your hands on my heart



RSS 2.0