Veckan som gått! =)

Vill bara dela med mig lite. Har haft en helt okej vecka faktist. Jag trodde det skulle bli ett helvete att komma till skolan denna veckan men det gick fort och jag fick en hel del gjort.
Biologi provet gick bättre än förväntat med tanke på att jag började plugga dagen innan! HURRA!
Igår hälsade jag på min sjukling L som ligger hemma med körtelfeber. Buhu, mysigt. Tog med mig lite godsaker och uppdaterade henne om allt som har hänt på senaste tiden. Vi åt våfflor med sylt och glass och skrattade rumporna av oss att jag nästan satte i halsen. Så typiskt mig.
Jag drömde även världens sjukaste dröm. Jag drömmer nästan aldrig nuförtiden, men i förrigår...
Jag drömde att jag var nånstans långt ute i skogen i en gammal nedlagd skola, i en brun och äcklig idrottshall med bruna fotbollar och slitet golv. Idrottshallen var minimal och i förrådet intill bodde min "pojkvän" som drog in mig i förrådet och kom med massa kärleksförklaringar. När jag sedan kommer ut från hans "förråd" så står alla tjejer som jag precis har spelat fotboll med och bara glor på mig. Detta var ett gäng tjejer som jag någon gång i mitt liv har bråkat med, och det är en stor skara kan jag tala om för er. Sedan när jag ska öppna dörren till idrottshallen skriker de: Nej, öppna inte!! AKTA DIG FÖR SKOGSGUBBEN! Men såklart tror jag inte på dessa backstabbers till tjejer och öppnar dörren ändå. Inget där. Jag öppnar igen. Och ner från taket hänger det en "skogsgubbe" med ett gevär som skjuter luft mot mig och skriker: DÄR ÄR BORDELLMAMMAN!Snabbt som fan stänger jag dörren, drar på mig hvitfeldtska tshirten över huvudet och springer omkring på skolan i löparbyxor, bh och tshirt över huvudet och alla skogsgubbar går runt på skolan och letar efter "bordellmamman". Sedan vaknar jag.

You got to lose to know how to win


Everytime that I look in the mirror
All these lines on my face gettin clearer
The past is gone
It went by like dust to dawn
Isnt that the way
Everybodys got their dues in life to pay

I know what nobody knows
Where it comes and where it goes
I know its everybodys sin
You got to lose to know how to win

Half my life is in books written pages
Live and learn from fools and from sages
You know its true
All the things come back to you

Sing with me, sing for the years
Sing for the laughter, sing for the tears
Sing with me, if its just for today
Maybe tomorrow the good lord will take you away


Who'da known, who'da known When you flash up on my phone I'd no longer feel alone No longer feel alone



1 lektion idag igen. Engelska. Jag älskar mina måndagar och onsdagar. Torsdagarna är helt genealiska, 4 timmars hål. Vad fan ska man göra när det är vinter? Visst, det är ok när det är varmt ute för då kan man lägga sig på nån gräsmatta i vasaparken och chilla eller ta en fika på nån uteservering, men nu på vintern när det bara är slaskigt ute vill man ju bara stanna inne i skolan och det är ju inte mycket bättre med tanke på att det nästan e lika kallt inne i byggnaden som utomhus. Hvitfeldtska är fint och känns som en riktig skola och inte bara nån lokal, men mysighetsfaktorn ligger verkligen på noll.
Nu ska jag fortsätta dricka mitt gröna te som smakar öl och läsa lite stresshantering! =)
KRAM


those 10 numbers have never been so special. Call me up day or night




Häääy pojkar och flickor. Hemkommen från skolan hann jag ta lite uttråkade bilder men hann aldrig lägga upp dem för att jag hann somna innan jag bestämde mig för att lägga upp dem. yepp yepp, det är så det ligger till.
Nu är jag iallafall vaken. Jag skippade biologilabben. I had my reasons, för det första för att jag var förkyld, för det andra för att vi skulle disikera fiskhjärna och för det tredje för att jag hade håltimma och hade ingen rolig människa närvarande.
Biologiprovet gick helt okej idag. Jag är glad att jag gick dit och gjorde det i vilket fall som hellst, jag har ju inte gjorde de andra två delproven. yepp yepp. Nu sitter jag och skriver lite engelska. Har snart läst klart hela Gilbert Grape boken, och jag måste säga att den är så jävla bra. Idag började jag gråta två gånger när jag låg och läste. Fyfan. Illa.
Nu ska jag välja en karaktär att skriva ommen kan inte bestämma mig för alla e intressanta på sitt sätt. Fan, nu ska jag ta mig samman.
PEACE OUT!


Angel music baby!






Miranda Kerr

I wanna kiss you But if i do then i might miss babe. its complicated and stupid. got my sex ass squeezed by sexy cupid. now he wants to play a love game





Man antingen hatar eller älskar henne. Jag älskar henne för hennes musik, sångröst, hennes snygga låttexter, felfria stil och karisma. Jag menar, hur många mainstream sångerskor kan klara av att skriva egna låtar, spela piano, ha vacker röst, sy egna kläder och ordna otroligt originella scenframträdanden??? inte många. Lev med det. Gaga är här för att stanna.

T-lymfocyt. B-lymfocyt. T-hjälparcell. antikropp. antigen. vita blodkroppar. plasmaceller. minnesceller. specifika försvaret. benmärg. PUSSS


Bild: Le Smoking

Både igår och idag har jag gått runt som en jävla zombie. Igår gjorde jag det dels för jag var bakis, dels för att jag var sjuk så jag befann mig i min säng hela dagen. Ja, bokstavligt hela dagen. Idag vaknade jag runt 6 och sprang iväg till skolan för att ha min enda lektion för dagen- Engelska. Sen jag kom hem har jag återgått till mitt dagliga jobb- ligga i sängen. Men nu satt jag faktist och pluggade biologi. Har ju prov imon och det känns fett dåligt. Jag sitter dessutom och nyser och snorar ner sängen så det går ju inte direkt bra att plugga. Men jag ger inte upp. Jag ska fan i mig iväg till skolan imorgon och göra det där jävla fucking provet.
Hoppas allt är bra med er. Tackar er som var med och gjorde lördagskvällen riktigt trevlig =)
PEACE!

i must say that i worried for you.

Tjenis! Hade lite problem med internet så blogg.se fungerade inte igår kväll.
I vilket fall som hellst, kom precis hem från skolan och jag är sjukt stolt att jag kunde koncentrera mig på fysiklektionen, min enda lektion idag. Kom precis hem och åt en god lunch med coscos,kycklingfile, räkor, pesto,pumpafrön och paprika. MUMS!
Nu ska jag bara dega omkring, vila upp mig. Blir antagligen biologiplugg och ska även fixa stresshanteringen så jag har mindre att göra imorgon och på söndag.
PEACE!!

You could have it all if you want it yeah You could have it all if it matters to you


Jag älskar texten i Razorlights låt Golden Touch. Den stämmer in så himla väl på saker och ting i livet.

But then all they know is how to put you down
When you're there, their your friend
But then when you're not around
They say, 'Oh, she's changed'
You know what they mean
Well they mean, they're just jealous
Because they never do the things
They wish that they could do so well

The kind of girl, yeah she's never alone
You leave a thousand messages on her phone
But you know you never get through
You could have it all if you want it yeah
You could have it all if it matters to you

She smokes clouds every single night. Should be glad that she´s alive.





But the hottest bitch in heels right here


Åh vad jag är trött. Mitt huvud känns som en tickande bomb. Tråkigt nog hjälper inte värktabletter.
Pallrade iväg mig till skolan, blev dock väldigt kort dag. Slutade efter stresshanteringen, alltså kl 9.30. Hade mental träning och jag höll som vanligt på att somna. Som tur är gjorde jag inte det. Vi hade dessutom en ny lärare. Vilket kändes lite annorlunda.
Åkte sedan hem och la mig i säng. Låg och läste Gilbert Grape boken för engelskan och tittade på tv. Sedan sov jag mellan 11-15. Vad är problemet. Jag är konstant trött, alltså obeskrivligt trött. Det funkar inte, snart kollapsar jag. Och pga min trötthet har jag missat lite mer än vad jag vanligtvis gör i skolan. Nu har jag inte vart på engelskan på typ 1 vecka. Måste faktist ta och komma dit imorgon för att få lite mer saker avklarade.
Jag längtar till helgen, fast ändå inte. Vi har ju sista biologi delprovet innan slutprovet så det blir väl en del plugg.
Nu ska jag fortsätta läsa, vila och snart börjar Paradise Hotel. Jag hoppas att ni är bänkade framför teven.
Puss och kram skummbanan!

Pretending we´re alright. Sunglasses cover up my brown eyes. Take me somewhere we can be alone


Igår satt jag hemma och ältade på allt som är värt att älta över och allt som inte är värt att älta över. Det var otroligt frustrerande så jag tog mig en promenad och rensade tankarna lite. Samtidigt som tankarna rensades och lungorna fylldes med skit så insåg jag..vafan gör jag hemma på en lördag? Det är fan inte okej, jag kommer ju ruttna om jag bara stannar hemma ikväll. Då kommer jag ju bli ledsnare än någonsinn. Tänka på allt. Så jag och M drog oss in till M´s bror och hans kompisar och spelade Buzz. Sedan åkte vi in till Henriksberg och drack öl och tittade på 3 medelbra band. Sjuk kväll. Men rolig. Nu är jag dock orolig.
Nä nu ska jag öva på svenska talet och göra engelska läxan. PÖSS!

You don't move slow Taking steps in my directions The sound resounds, echo Does it lesson your affection NO!

Lite lördagsmusik. Enjoy!
The XX- Crystalized
 
Kevin Rudolf feat Nas- NYC
 

DAGENS!

Favorit...
Låt: Kalla mig - vapnet, Needy Girl- Chromeo, Trying your luck- The Strokes, Acceptable in the 80´s- Calvin Harris, Miss you- Rolling stones, m.m
Sak att göra: Lyssna på musik i allmänhet, live eller genom högtalarna.
Sport: löpning
Dryck: grönt te
Kläder: kvinnligt men rockigt
Film: listan är lång
Bil: En vit eller orange Hummer H3
Serie: 2 1/2 Men, How i met your mother, O.C, Gossip Girl, The Hills, The city 

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Ja
Gråtit över en flicka? Ja
Ljugit för någon? Händer ytterst sällan.
Varit i slagsmål? När jag var yngre, var en riktig liten bråkstake. Dock inte med knytnävar och hela paketet.
Träffat någon från internet IRL? Ja.

Senaste...

Låt du hörde: The Temper Trap- Fader
Film du såg: You, Me & Dupree
Kram: Lisa
Puss: Kindpussar ges och tas emot på rullande band
Resa: Tyskland
Dröm: Drömde att Lisa hade en skit snygg Led Zeppelin Tshirt på sig i skolan och att jag blev avundsjuk och gick runt och snacka skit om henne. HAHAH
Person du träffade: Klassen? Lisa
Personen du pratade i telefon med: Mamma
Personen du fick sms av: Matteläraren
Gången du var utomhus: För 1 timme sen
Saken du köpte: Ett par militärgröna byxor, min fina dyrberg/kern klocka


Ready to rock it like rock n roll


Jag har haft en riktigt jobbig dag. Skola mellan 8-17.30. Jävligt jobbigt. Iofs bestod dagen av 3 håltimmor, men det är minst lika jobbigt att vara ledig och bara vandra omkring. Bästa lektionen måste ju ha varit stresshanteringen då vi bara satt och målade, lyssnade på avslappnande musik och jobbade med uppgifter. Man får inte glömma avslappningen på slutet heller. Det måste vara världens mest slappa kurs.
Ryskan var dock dagens katastrof. Min lärare är så jävla okänslig av sig. Jag tycker inte att det är OK att kritisera en elev under lektionstid. Alla är där för en anledning, för att lära sig och alla gör sitt bästa ( de flesta) så jag tycker inte att det är OK att kommentera en elevs arbete. Jag menar jag översatte en mening från svenska till ryska (så som jag anser var rätt) och vad får jag höra då? Jo, då säger den bitchen: Aaa, Anastasia har ju en tendens att försvenska meningarna. JA! JAG ÄR MEDVETEN OM ATT JAG DIREKTÖVERSÄTTER! MEN, det finns ju inte så mycket jag kan göra.Jag gör mitt bästa och jag har inte gått i skolan i ryssland som de flesta elever i klassen har. Jag har dock jävligt bra ryska för att ha bott nästan hela mit liv i sverige. Jag gör mitt bästa och ändå får jag skit för det. Alltså det hade vart ok om hon bara sa, nej det är fel! JAG TÅL FÖR FAN ETT NEJ!!!!!!!!! Jag blir ju inte direkt ledsen om hon säger att jag har fel, så dålig självkänsla har jag inte om hon nu tror det. Blir bara så jävla förbannad att jag varje jävla lektion ska få skit, hon ska alltid jävlas och köra med mig. Jag kommer ihåg lektionen innan lovet. Då ställer hon en fråga som handlar om historia, eftersom vi satt på en föreläsning om rysk historia. Och hon ställer en sån jävla omöjlig fråga. Hon vet att ingen kan svaret, inte minst jag! Ändå ställer hon den jävla frågan och när jag säger att jag inte vet svaret, säger hon : HUR KAN DU INTE VETA? Hon är helt jävla hjärlös och vill bara sätta dit oss hela tiden. Jag vill bara att kursen ska vara slut snart. Ville bara få ut mitt hat mot den kvinnan. Min morsa är trött på att höra det varje torsdag nu eftersom jag sätter mig i bilen varje torsdag och kommer med nya klagomål och då sitter jag och mamma och garvar åt läraren för att hon e så jävla störd i huvudet. Och varje gång säger mamma att hon ska ringa den kvinnan, men det blir aldrig av.
Ja, nu har ni nog fått nog av mina klagomål.
PEACE! Gläd er åt att ni inte har ryska med denna kvinnan. PUSSSS
Och för att ta upp nått positivt istället, vill jag påpeka att det är så vackert väder ute nuförtiden


im not gonna teach him how to dance with you

.
Glad musik. Älskar Back Kids.  Jag är glad. Fastän jag mådde sådär idag. 1 timmes promenad hjälpte. Jag blev klar med plugget. Nu ska jag gå och lägga mig, väldigt tidigt- i know! Men behöver sova ut.
PEACE OUT & GONATTTT!

Sweet dream or a beautiful nighmare. Somebody pinch me, it´s to good to be true!



Hej kompisar. Jag skippade skolan idag eftersom jag vaknade vit som ett spöke och jävligt fucking trött trots att jag hade soviit. Kaffe hjälpte inte så jag sa : FUCK IT! och stannade hemma. Satt istället och youtubade Beyonce och låg i sängen och kollade på How i met your mother. Nu har jag utrustat mig med ipod, pälsmössa och raybans och ska ut på en liten promenad för att rensa tankarna. Man måste ta vara på solen, nu när den e framme så sällan. Hoppas ni gör detsamma. PUSSSSSSSSSS!


MEgan fox!







Jag är nog inte en enda som har uppmärksammat dessa bilder på Megan Fox för hennes kampanj med Armani. Det finns inte ord som kan förklara hur snygg kvinnan är. Min favorit.



And when you're high you never ever want to come down, so down, so down, so down

TJÄ!
Vilken jävla lång cepe dag. Jag är dock glad. Jag och L skrattade mest bort den. Började dagen med väldigt oväntad massage på stresshanteringen. Så jävla skönt. Sedan var det håltimma och historia och seminarie i religionen. Fick sedan stå ut med Görans babbel på biologi lektionen. Fyfan säger jag bara. Jag tror han hatar mig, Lisa och Melissa. Inte för att jag bryr mig. Men ändå, man märker det på hans blickar som skriker "jag ser jätte snäll ut men jag e arg så det snart börjar ryka ur öronen på mig". I vilket fall som hellst hade jag en otroligt rolig dag. Har inte haft såhär bra dagar på länge, fastän den var lång och lektionerna var plågsamma.
Imorgon är svenskan inställd vilket innebär att vi börjar kl 13.00, men vi ska istället ha beachvolley och måste åka till frölunda smedja direkt och spela i ca 1 timme. Jag tänker dock dra så fort jag får möjligheten eftersom vi har engelska kl 14.20. Tar ju ett tag att åka tillbaka till skolan igen. På tal om engelska, nu måste jag läsa klart de 50 första sidorna i What´s eating Gilbert Grape. Komisk bok må jag säga. Hoppas jag inte somnar, jag är för trött för att läsa och för trött för att fokusera. Annars slukar jag ju böcker på nolltid.
Dessutom börjar paradise om 30 mins. Missa inte det!
PUSS & PEACE

Förresten:

Melissa, jag och Lisa??? Likt eller hur? (NOT)
ELLER kanske.....?

Vi gillar Charlie´s angels versionen mest tror jag. Passar bäst in på våra hårfärger. Haha, jag tror att vi är beviset på att "Good things do come in threes"


No fear, and while you getting your cry on, im getting my fly on


Tjena sötisar!
Jag har haft en rollercoaster till dag. Det har varit upp och ner. Först var jag väldigt negativ till att vi skulle ha engelska. Jag satt och svärde konstant i 5-10 minuter. Sedan lugnade jag ner mig när jag fick mitt betyg i talet och speechanalysisen som jag hade skrivit innan lovet. Riktigt bra gick det! Woho! Så jag gick därifrån med ett leende på läpparna.
Sedan deppade jag mig dock igenom fysiken och historian. Presentationen i historian gick väl bra, jag kommer dock inte ihåg vad jag presenterade om eftersom jag hade skrivit presentationen på 10 minuter. B var iallafall nöjd och sa att vi hade jobbat bra.
Svenskan innehöll massa babbel men som faktist var intressant. Alltid kul med I´s långa moral lektioner.
Eftermiddagen var riktigt bra, fick vila ut ordentligt eftersom jag endast hade sovit 4 timmar i natt och istället knarkat kaffe på morgonen(vilket jag sällan gör). Sedan fick jag klart lite skolarbete också. Nu ska jag fortsätta med stresshanteringen, duscha och kolla på Paradise Hotel. Jag hoppas ni gör detsamma. Det får man bara inte missa.
Ha en fortsatt underbar måndag. PEACE

Love is when you want to kiss but get bit


Your heart's on fire but you're cold to the touch
I know you want it
But you love yourself too much
Your heart's on fire but your head is a rush
You best believe it
I ain't ever giving up

För er som inte redan visste det så älskar jag Jet. De är genialiska.
Puss.

Love me or hate me, that is the question!



Nu ska jag snart springa iväg. Träffa L i stan över en matbit eller så. Jag kände för att vara rock n roll idag eftersom jag e smått deppig. Jag vet fan inte vad det är med mig. Kan det vara pga vädret? Jag mår skit, ärligt talat! Jag har ingen livslust, inget att glädjas över, förutom musiken som peppar mig.
Jag hoppas det blir bättre snart för såhär kan jag fan inte gå runt och må. Imorgon bär det dock av till skolan och får äntligen träffa M & L och hänga med dem. Massa plugg. Det känns som jag är lite uppe i det blå och svävar. Jag vet inte vad exakt det är jag ska ta tag i. Ska läsa klart ryskan, göra en historiapresentation och göra stresshanteringsläxan. Fyfan! Wish me luck. Förhoppningsvis är jag snart back on track. Jag kanske e deppig pga att jag har så jävla mycket att göra men har skjutit upp allt som vanligt. Jävla prokastinerare.

Toothpaste kisses


Den här låten är så jävla fin. Jag blir glad.


Doesn't it feel much better when you've had a better day than yesterday?


Jag har fuckat upp min dygnsrytm helt och hållet så varje natt ligger jag uppe och kollar på konstiga program på teven. Det har blivit intervjuer med Lady Gaga, 2 live spelningar med Robbie Williams, 1 med MJ och senast igår såg jag nått live framträdande med Lady Sovereign. Och, låten var så jävla fantastisk. Där jag låg i min säng och tänkte på idiotism och hur knasigt livet kan vara.
Men jag tror inte att jag är den enda som känner så här då och då.

I've been waiting hours for this, I've made myself so sick, I wish to stay, and sleep today
I'm so human and it's ok for me to feel this way 
Yeah you me everyone
I got a little temper but I'm a funny one yeah and when the beat went on and it really ain't fucking hot enough
I need a bag of green to make you go away and this is another day of my life and so I say

Doesn't it feel much better when youve had a better day than yesterday?
Doesn't it feel much better when you've had a better day than yesterday?
Doesn't it feel much better when you've had a better day than yesterday?
Doesn't it feel much better when you've had a better day than yesterday?

Sorry, I cannot hear you, I'm kinda busy.

Lady Gaga ft Beyonce - Telephone

Beyonce ft Lady Gaga- Video Phone


Watch me on your video phone! What? U want me naked?


Hej det är lördag och jag har skit tråkigt. Ska nog ta och kolla på film så jag slipper tänka. Puss

DR martens for sale!

Tjenis kompisar. Jag har ett litet problem som jag försöker göra mig av med. Jag köpte nämligen ett par Dr Martens, klassiska svarta 8-håls i storlek 39 i september. Använde de 2 gånger men insåg snabbt att de var för små. Så har du storlek 38-39 och är intresserad av ett par eller känner någon som är det, släng då iväg en kommentar. Inköpspriset låg på ca 1200, men jag kan tänka mig att sälja dem för halva priset eftersom jag vill göra mig av med de så fort som möjligt. Så tveka inte, släng iväg en kommentar. Annars lägger jag ut dem på tradera.

Lets make history

Musikdjungeln är full av olika genrer, men den genren jag alltig går tillbaka till är självklart rocken. Jag gillar allt möjligt men jag faller alltid tillbaka till skön jävla rock. Det är den musiken som ligger mig närmast hjärtat. Därför tänkte jag presentera 3 sköna och sjukt sexiga låtar jag gillar fruktansvärt mycket.

Kid Rock- So hott

Jet- She´s a genious

Led Zeppelin- Since i´ve been loving you

The rolling stones- Satisfaction

Måste påpeka att det var 9 år sedan jag började lyssna på The Stones. Det var iaf då jag hörde talas om de för första gången. Jag kommer ihåg att det var den 25 juli, år 2000, alltså min födelsedag och jag hade fått Britney Spears album Oops I did it again som precis hade kommit ut då. Helt nöjda dansade jag och mina tjejkompisar igenom alla låtar på skivan och jag fastnade verkligen för I can´t get no satisfaction. Fick sedan reda på av min kära far att det inte alls var någon låt som var skriven för Britney utan att det var en gammal låt Richards och Jagger hade skrivit för en jävla massa år sedan för deras band. Efter några dagar tog jag dubbel skivan vi hade hemma och började lyssna. År 2007 var året då en dröm gick i uppfyllelse, inte bara för mig, utan även för min pappa då vi stod på Ullevi och dansade medans Jagger sprang omkring på scenen som en galning. Jag minns det som igår. Sjukt bra jävla spelning.



8 Januari 2010!

Tjenis kompisar. Dagen har varit helt okej. Det blev kort dag i skolan med endast fysik. Träffade sedan Madde och fikade, sen kom D dit. Åkte hem och städade lite. Sedan åkte jag och mammi på en sväng och kom hem med lite nya grejer, bla en ny laptop. Så nu har jag äntligen en splittrans ny Sony Vaio. Ska dock ta itu med det imorgon. Sedan blev det promenad och hemmamys. Jag har vart opepp på utgång, antagligen pga att jag fick stå och frysa asset av mig i väntan på vagnen. Jag väntar på varmare tider eller tills jag värmt upp mig lite hemma. Sa jag är hemma och lyssnar på glad musik. Bland annat Jet, Lady Gaga, The Temper Trap, Vampire Weekend, Kings of Convenience, Beyonce och Paloma Faith.


I wanna xxx you like I'm never gonna see you again







You're like the kiss of death, like the hand of faith
I can tell you're trouble but I still wanna taste



Jan 7th



Kollade klart på Season 2 av The City idag. Åh jag älskar det, helt ärligt, Whitney måste vara den sötaste tjejen i hela jävla New York!!!! Så himla fin på både ut och insidan. Jag menar, hon hanterar vissa situationer väldigt väl. Hade jag varit henne hade jag flippat vid vissa moment.
Kolla på The City kära vänner! Helt jävla bra är det!




a moment, a love a dream, aloud .a kiss, a cry our rights, our wrongs. a moment, a love


Finaste låten. Jag är besatt. Kanske kan bli the soundtrack of my life. Eller kanske inte, något mer rockigt hade varit mer "mig". Jävligt vackert dock.

Boys night out!



Skön utekväll igår. Kontiki it was. Jag frös dock röven av mig på väg hem. Missade en vagn och nästa kom inte. Så jag fick en jobbig skelande indier on my back som förföljde mig. Ringde taxi men det var omöjligt att få tag i nån. Sedan kommer min räddning, i form av en servicebil från göteborgs spårvägar som erbjuder mig och den här jobbiga människan skjuts. Åh vad jag var tacksam. Jag hade fan ingen känsel i kroppen efter att ha stått ute i ca 1 timme. Fick även reda på att sista vagnen inte kom pga att föraren hade blivit misshandlad. När snubben berättade det började jag nästan gråta. Fyfan, varför finns det så onda människor här i världen. Jag förstår mig verkligen inte på människor som går och misshandlar oskyldiga helt randomly.
Jävla fittor.
God Natt! Nu ska jag sova.


Climate Change

Jag är lite trött på min tillvaro för tillfället. Jag känner för att klä ut mig och åka nån annanstans. Spela ett annat spel, leva enligt andra regler och uppleva något annat. Bidra med något, vad som hellst! Jag behöver er!

Baby, u and me could write a bad romance!



Bilder: notebookdoodles

I want your drama
The touch of your hand
I want you leather-studded kiss in the sand
I want your love

You know that I want you

And you know that I need you
I want it bad
Your bad romance

I want your loving
And I want your revenge
You and me could write a bad romance

Lick ur buttttt


Hej jag har haft ett par ångestladdade dagar. Jag hoppas det går bort snart. Nu kollar jag på entourage. Jag måste även lägga till att jag hatar ordet bästis och jag älskar uttrycket slicka röv. Anledningarna till detta är för att jag inte tror på hela best-friends grejen, antagligen för att människor har kommit och gått i mitt liv. Och slicka röv är ett så perfekt ord för en person som är väldigt på , dock på ett falskt och desperat sätt.
Två fin fina ord. Vad tycker ni?

Save your smile until tomorrow


Idag har jag tagit tag i plugget lite smått. Kännde att det behövdes. Har gjort en lista på allt som behöver göras de 2 kommande veckorna och det är följande:
*Läsa 3 ryska berättelser
*skriva ett historia arbete
*plugga biologi inför prov
*2 religionsseminarier
*Stresshanteringsläxa
*skriva en ryska recension
*Svenskatal
Sedan är jag klar med ryskan, svenskan, biologin och religionen och har bara stresshantering, engelska C, historia A, fysik B och idrott kvar. Alltså inte många kurser. Nu ska här kämpas!
Idag var jag på mattelektion igen. Det går riktigt bra faktist. Jag satsar hårt denna gången. Jag önskar att jag inte hade slöat på mattelektionerna tidigare och fattat allt detta för länge sen.
Nu ska jag pimpa min kalender. PUSS!

Let them paparazzi this you and me thing


Jag gillar inte spel, speciellt inte dubbelspel. Jag står inte ut med falska människor och jag gillar inte att behandlas som crap. Efter nyår insåg jag ett och annat när jag tänkte efter. Vissa människor är inte ens värda ett fejkat leende. Karma is a bitch. Behandla mig rätt eller få skit av mig. Så är det bara. Jag tänker inte kämpa om jag inte får nått tillbaka. Och jag är inte den som tål vad som hellst, om det är något som stör mig- säger jag till. Så sluta upp med idiotismen och bete er som fucking människor. Mogna sådanna dessutom.
Nu ska jag fortsätta lyssna på Prince och mysa.

2010!


Gott Nytt år IGEN!
Jag hade en fantastisk kväll/morgon?. Vi började med middag hemma hos L med girlsen. Fast det var ju inte maten vi fokuserade på utan det var självklart de färgglada drinkarna vi ordnade. Sedan bar det av till Kullavik på A´s fest. Partajade på bussen med några andra lika glada flickor. I Kullavik träffade vi folket, firade 12 slaget med fyrverkerier och champagne. W var bäst på att spruta skumpan. Det blev rätt segt så vi tog bussen in till stan igen och hamnade på Mariaplan hemma hos okänd människa. Vi var dock inte särskilt välkomna så vi tog med oss lite folk därifrån och gick till en annan fest i närheten. Denna var dock helt urspårad och totally out of control, bokstavligen. Det låg folk och spydde, köket var en riktig katastrof, vardagsrummets golv/matta var riktigt jävla smutsig med tanke på hur många skor som stampade där, toaletten var sönder, musikinstrument låg utspridda över hela huset, sängarna var förstörda. Ja, det var helt sjukt! Men det var en riktigt rolig fest må jag säga.
Ett tips: Ha aldrig hemmafest! Vi hade svinkul och det spelades riktigt grym musik. På väg hem fick jag stöd av W men lyckades ändå ramla med ansiktet i marken. Jag har en rejäl bula i pannan nu och små jack från gruset.
It was a blast. Vi hade sjukt roligt. Tack för en underbar kväll tjejer och killar. Jag hoppas på ett grymt 2010!

RSS 2.0