Fancy footwork

Vilken kväll det var igår. Det var helt jävla otroligt. Skumpa, jordgubbar, papparazzibilder, fina människor, vackra tjejer, stiliga killar, snygga bilar, glada miner, god mat, dans, hångel, smärta i fötterna, vin, fylla och massa annat fint. Sammanfattningsvis, den bästa kvällen jag någonsinn haft under de här tre åren.
Och allt har löst sig, jag fick de betygen jag ville ha och allt är perfekt nu, känner ingen ångest ingenting..bara lycka och ett sorts tomrum.
Mamma hämtade mig i natt, nångång efter 3. Jag kröp nästan fram till bilen, öppnade bildörren och däckade i baksätet. Fötterna kände jag knappt, så jävla ont hade jag efter att ha gått i mina 9 cm klackar från 18.00-03.00.
Jag kom hem runt 4 snåret och lyckades få i mig 4 bitar uppvärmd pizza, sedan däckade jag. Vaknade igen runt 10, bakis som ett svin och var tvungen att få i mig ännu mer mat.

You make me feel real good


Idag går jag och min tjej på bal! Hejs!!
Börjar bli riktigt nervös. Valand here we come!

why cant we just keep it together?


Jag är så jävla förväntansfull.  Imorgon är det äntligen bal. Jag har väntat på att få gå på bal i 3 år och nu är stunden äntligen kommen. Jag har haft fullt upp i skolan och har därför inte haft tid att skriva. Det har vart såå mycket den senaste veckan, upp och ner. Det har varit skratt, tårar, sorgliga stunder, goda och roliga stunder, känsliga stunder och helt flippade stunder. Vi har nu efter tre år kommit fram till att nästan alla lärare vi haft är otroligt dåliga, mest när det kommer till sin pedagogik och sätt att handskas med elever. Det är inte klokt och jag vill bara lämna Hvitfeldtska bakom migg, börja på ett nytt kapitel. Jag är så arg och besviken på sååå många lärare. Idag fick jag dock veta att jag fick Godkännt i fysik B, 150 p kurs!! och jag är galet nöjd att jag gav min lärare en stor bamsekram och sa tack tack tack typ ca 10000 gånger! Nu är det avklarat. Idrotten är jag nöjd med, stresshanteringen, historian med. Dock inte engelska C.. jag har aldrig varit såhär missnöjd med mitt betyg. Jag fick en chock när jag såg betyget, kunde typ inte prata. Kom dock hem och läste kriterierna och kollade på mitt betygspapper och min lärare var såååå orättvis, orationell och orimlig när hon satte mitt betyg, ärligt talat!! Men jag orkar inte bry mig, istället ska jag på bal imorgon i min prinsessklänning, åka med ett stort tjejgäng med Tommy som kör oss i en gammal chrysler från 60talet och se heeelt badazzzle ut!!
Hoppas ni inte har allt för tråkigt imorgon kväll. Jag ska iallafall ge gärnet! :)
katshiiing, puss kram

från och med du











i didn´t mean to break your heart............


Now How Did I
Just How Did I Become That Kind Of girl
To Look At a boyl And Lie Right In The Eye
My Momma Told Me  That Ain't Right
I'm Sorry
I Didn't Mean To Break Your Heart
I'm A Heartbreaker
Where he Go
I Got Some Things I Gotta Let Him Know
To Fix The Love Now It's Impossible

We Can´t Make It Work
We´ll just have to Throw The Love Down In The Dirt
You Probly Thinkin I'm A F***ing Jerk
Cause The Way I Let You Down It Made You Hurt
I Didn't Mean To Make You Hurt


i get that feeling when we are apart...without you.






Dagen i bilder. Jag hade en fin dag. Många fina människor överallt. Starka färger, glada miner, sol och massa lycka. Tillls...... jag får ett samtal. Och sedan har ett snack med min lärare. Då går det från 100 till 0. Jag hatar min jävla ryska lärare, jag har tappat respekten som fan.
I helgen blir det mer fysikplugg på G-nivå. Yes, ni hörde rätt. Jag failade provet...så går det. Måste klara det för helvete, annars går min värld under.


Fysiken är över och jag har börjat leva lite..kanske i Borås?


snygga tjejer på skolgården

Igår blev vi befriade från fysiken. Otroligt skönt, i 3 timmar var vi sedan utomhus och lekte. Tänkte inte på fysiken alls och bara andades
Idag var jag ledig så jag och mamma åkte till Borås och knallade omkring där. Otroligt mysig och liten stad.

Kan bli min framtida höskola? I want it so bad.

Jag vill nominera min mamma till världens ballaste mamma. Yepp yepp!



HAHAHA


Showing me a better way and all that my love can bring







Långhelg har det varit minsann, men jag har inte haft tid för att uppdatera. Jag har varit galet upptagen med fysiken. Under fredagen tog jag mig dock ut, till valhalla för att vara specifik. Simmade, solade och relaxade. Sedan blev det plugg inkl. gossip i 4 timmar. Alltså mindre än 4 timmars plugg :)
Men iaf, kul dag. Sedan bar det av mot frissan. Mitt hår var i katastrofalt skick och jag måste se respektabel ut under balen som är om 11 dagar. Färgning blev det också, något mörkare färg. Jag är nöjd och jag tror det kommer bli en fin kontrast till min fina klänning. Shit pommefrittes vad jag längtar! Men nu måste jag fokusera, på elektriska fält. Wish me luck!

come on closer. wanna show you what i plan to do. u sit back now.








Ungefär så har min vecka sett ut. Jag har sovit, ätit både äcklig och god mat, umgåtts med den finaste flickan i världen, pluggat, läst och haft det allmänt mysigt till levande ljus.
Nu dricker jag te och pluggar fysik. Och lyssnar på Jem förståss. Lyssna på henne ni med. Ni kommer inte ångra det!

be aware its just your mind, you can stop it anytime. save me




I've gotta stop my mind
Working overtime
It's driving me insane
It will not let me live
Always so negative
It's become my enemy

Save me

Why would I think such things
Crazy thoughts have quick wings
Gaining momentum fast
One minute I am fine
The next I've lost my mind
To a fake fantasy

And none of these
Thoughts are real
So why is it that I feel
So cut up and so bad
I need to take control
Coz my mind is on a roll
And it isn't listening to me


Save me

Mirror mirror on the wall
Who's the dumbest of them all
Insecurities keep growing
Wasted energies are flowing
Anger, pain and sadness
Panic sets in in a second
Be aware it's just your mind
And you can stop it anytime



face it, we are all fuck ups





Jag är förvirrad, okoncentrerad, ledsen, glad, lycklig, optimistisk, pessimistisk, förväntansfull och en aning olycklig.
Det är blandade känslor och allt är så jävla förvirrande.
Jag längtar så otroligt mycket tills studenten. Jag vill klara allt jag har kvar och har kämpat så mycket för. Jag vill börja om på nytt, jag vill resa bort och glömma allt. Visst hade det varit skönt om man varje kväll suddade ut allt och vaknade med ett utsuddat minne varje morgon? Då hade man inte behövt grubbla på gårdagens problem utan istället skapat nya problem för dagen som man sedan glömde bort existerade.
Jag vill börja om på nytt när det gället många saker. Jag vill försvinna från denna skolan och från alla människor där som ofta har hjälpt mig att glädjas över livet och även de som har fått mig att utveckla ett hat för vissa saker i livet. Jag vill lägga alla misstag bakom mig och börja leva ett liv med människor jag själv väljer att umgås med, inte med människor som jag umgås med för att jag måste. Jag vill även börja leva ett liv med människor jag har haft i mitt liv men som sakta men säkert försvann ur mitt liv. Jag vill tänka över livet och min livssituation, för det har jag oftast inte tid för. Jag vill börja värdesätta och prioritera saker. Jag vill se över det jag faktist har i livet och inte tänka så mycket på det jag inte har. De enda gångerna jag faktist lyckas tänka, känna och ta in saker och ting är när jag är för mig själv, när jag går långa promenader. Utan destination. Det är då jag alltid lyckas hamna vid havet. Då är det bara jag och vattnet. Havet med sitt eget liv, med sina egna problem, egna faror. Där livet också har sina motgångar. Där lycka, glädje och sorg också existerar. Det är likadant överallt, vart man än vänder sig. Det är bara att göra det bästa av situationen, göra på det man tror är bäst för en,göra det man tror på, vända ryggen åt folk som inte är värda att lägga ut energi på och glädjas åt det man faktist har i livet.
=)

Peace and love , DEL TVÅ!


Lyssna på Julian Casablancas, ni kommer inte bli besvikna. Jag ska nog gifta mig med honom i framtiden om jag får chansen. Men först ska jag se honom på P&L. Lycka!
Kolla första videon, helt jävla störd, men Casablancas gör den så fucking bra. Utan honom hade den vart kass som fan! Den andra låten är bara för jävla bra, den gör mig glad, ledsen, sentimental och lycklig på en och samma gång.
Puss

I have no more time for you to hurt my feelings.

I feel like I'm on a high
A new beginning that is my life
I'm turning to the rythm of the night
I am allright

The music is making me growing
The only thing that keeps me awake is me knowing
There's noone here to break me or bring me down
And noone here to hurt me or fool around

I have no more time for you to hurt my feelings
Done enough to prove I'm all that I believe in
We are at the end ,no more stupid lies


Baby, why don´t you need me when i make me so damn easy to need

Jag är inte den som gillar att proppa i mig massa onyttigheter men idag hade jag en sån dag. Det blev glass, marabou hjärtan och massa schweizer nöts choklad. Ush, äckligt om man tänker efter.
Idag lämnades term paper in och jag är så stolt för det blev ett riktigt fint arbete kan jag tala om för er. Fick korta ner det en aning, hade ju tänkt att skriva om hela rock historien med alla genrer men det fick bli 50,60 och 70 tal. Iofs är 70/80 tal mer min grej men skit samma. 50,60 talet hade ju massa bra artister som Elvis och Beatles, Little Richard, Muddy Waters och Chuck Berry. 70 talet hade ju Led Zeppelin, Kiss, Alice Cooper, Deep Purple osv.
Måste dessutom läsa klart The dirt snart, men nästa vecka har jag ju slutprov i fysik B och det känns fördjääävligt. Hinner nog inte göra mkt annat än att plugga i veckan. Förhoppningsvis kanske man kan ta nån paus i helgen. För övrigt så är jag ledig onsdag, torsdag, fredag + lördag, söndag! Fysikplugg till max.




 


Love the way you can make me dance From miles away




So, please, show me that smile
Make me laugh for just a little while
Then breathe me one breath
I only need one to fill the emptiness


Don't call my name I'm not your babe I'm not your babe


She's got both hands
In her pocket
And she wont look at you
Won't look you at
She hides through love
She got a halo around her finger
Around you

Don't wanna kiss, don't wanna touch
Just smoke one cigarette and run



But she´s always avoiding falling in love


Okej, efter att ha legat hemma i två dagar i streck gjorde jag comeback i skolan. Jag hade trots allt inte haft några lektioner på 4 dagar så det känndes en aning konstigt. I vilket fall som helst så kom jag tidigare för att plugga i tysta rummet för att sedan möta upp G för att göra det sista jävla provet. Han var sen. Som vanligt! Han är den mest virriga lärare jag någonsinn har haft under min 12åriga skolgång. Vem fan blandar ihop klockan 9 och 10? Det är två helt olika klockslag. Vem fan glömmer bort att man stämt träff, exempelvis utveckligssamtal? Hur fan kan man glömma sånt?
Inte okej G! Snart slipper jag iallafall dig. När provet var gjort mötte jag upp mitt favoritpar för att bege oss till Vasa för att hänga på espressohouse´s uteservering. Sedan fick vi även besök av några andra. Mysigt!
Resten av dagen har jag skrattat bort med mamma. Vi har kollat på gamla bilder och skrattat åt dem alla. Jag var ju en riktig jävla clown när jag var liten(är jag inte det fortfarande?). På varje bild gör jag grimaser, är utklädd, visar alla tänder jag ägde på den tiden(mjölktänder) och ser allmänt rolig ut. Den roligaste bilden måste ändå ha vart en från nyår för läääänge sen då jag hade min fula rosa overall på mig och stod och höll i ett champagne glas i ena handen och höll i någon vuxens ben med andra handen..det roliga med fotot var att jag såg ut som om jag hade blivit skjuten i magen eller något. Jag såg ut som en vettskrämd kanin.Jag gillade och gillar fortfarande inte raketer/smällare kan jag tala om för er. Jag gapskrattade i flera minuter. Fina magtröjor hittade jag också, spice girls motiv, spinkiga ben och 90 tals stuk över allting. Vilken nostalgi känsla jag fick.
 

Im coasting on a dream, this one is for u and me


When life brings trouble
You can fight or run away

I have no struggle
Relax watch me float away
I'm coastin' on a dream
This one's for you and me

When life do you well
Stay focused

True indeed it's a fact
When those hard times come, love will bring you right back

Now some pop bottles, some chase models
As if it's all live, primetime, the Apollo
Mighty big pill, too many can't swallow
The pain got 'em trippin' off things feelin' hollow
Weight in my brain
Spittin' my slang
Cuz I don't wanna I dont wanna go insane
I'm forward on my mission now I'm deep in the game


wash away yesturdays problems


Ungefär såhär har jag mått idag. I två dagar har jag befunnit mig i dvala. Jag har legat i min säng och stirrat på teven och allt onödigt den hade att erbjuda. Promenader blev det också, långa sånna. Med musik i öronen. Atmosphere på hög volym som vanligt. Ångestdämpande. Framkallar välbehag. Ger mig njutning. Får mig att kaxa till mig. Men sedan när det blir för mycket övergår jag till Def Leppard, Mötley Crue och Led Zeppelin. Ger mig styrka. Får mig på topp igen. Då känner jag att det är jag och världen igen. I can rock the world.
Så är det. Imorgon ska jag till skolan, var ju ledig hela idag. Då blir det prov och fysiklektion. Tråkigt som fan.
Nu ska jag dusha bort gårdagens problem.
Pusshej

Fredag den 30/1

Fredagen började med att alla samlades på Hvitfeldtskas parkeringsplats för insjungning av våren. Sedan fick vi ta del av olika aktiviteter som t.ex. dansuppvisningar, föreläsningar om projektarbeten, lyssna på tal, besöka olika språkcafén och vara allmänt sociala. I slutet av dagen skulle våra kära vänner Annis, Melissa, Samir och David springa Hvitfeldtska loppet för vår klass. Det gick riktigt jävla bra och vi kom på 8e plats. Alltså springer vi ut som klass # 8 på studenten!!!! Riktigt bra kämpat med tanke på hur många klasser vi e på skolan.

Vi fixade flaggor och skyltar så att vi kunde agera som hejarklack.






Lite senare mötte vi upp Daniel, Madde, Madde, Felicia och Fabian. Blev dock splittring lite senare så jag och Madde mötte upp William och Lisa för att se på kortegen. En aning jobbigt och kallt i regnet.


Några timmar senare.....









And someday, oneday, when the credits roll She'll hold a pocket full of gunplay for the ignorant souls

She spends her whole day in a theater
Livin her time in the life that she would prefer
she stirs nothing, comes & goes she wishes
Surroundings oblivious to her whole existence
But if they only knew
About the thoughts that she can't seem to stop from comin through
Comin' across
At a loss for dialouge
Walkin through the fog
With her eyes closed & her mind gone
And now she lives in the films that she sees
And daydreams that she kills us repeatedly
I'm impressed with the tolerance she brandishes
If it was me, I would snapped from
the sheer overanxiousness of waitin for
the day she strolls through Muddy Waters
And slaughters sons & daughters and bloodies mothers and fathers
Lovely little *case*study castaway cutie masturbating in back of that matinee movie
And someday, oneday, when the credits roll
She'll hold a pocket full of gunplay for the ignorant souls
Then we'll know what depth awake touches sleep
Make me walk the thin line between shallow and deep


RSS 2.0