Because all they know is how to put you down


But then all they know is how to put you down
When you're there, they're your friend
But then when you're not around
They say, "Oh, she's changed"
Oh we know what that means
Well it means they're just jealous
But they'll never do the things
That they wish that they could do so well

I saw my girl with the golden touch
Give me a taste but not too much
I never listen to the words of fools
Well, well, hey, you
You won't get it that way
But don't ask for too much
You're gonna need your golden touch


Beutiful life


stureplan.se




But then all they know is how to put you down

Fy vilken tristess jag upplever just nu. Sjukt tråkigt har jag haft idag. Hjälpte inte att det öste ner heller. Har vart socialt inkompetent i 2 dagar och jag känner att det är dags att få lite frisk luft imorgon. Frisk och samtidigt väldigt ofrisk luft. Har precis dushat och smörjt in mig i den godaste body-lotionen som luktar typ godis. Mums! Det är nästan så att man vill slicka upp de. Heheh
Nån som har lust o fixa till vädret åt oss alla. Jag vill ha sol! Ge mig sol sol sol. Det är typ 1 månad kvar tills skolan börjar och jag kommer få ångest om jag inte får lite sol, lite D-vitamin, värme, pussar, kramar, bad och brunbrända ben.

Bild från Maj, förra året!

Missförstå mig inte, men hon e sjukt snygg!




Bar Rafaeli, snygg snygg snygg!

Firande!











ohhh she´s only 17!


Hej hej hej hej! Idag mår jag bra! Har degat hela dagen med film n stuff. Och hjälpt mammi laga mat så vi slipper göra allt imon. Knas att va 17 och imorgon är man plötstligt 18. 1 års skillnad men ändå så jävla stor förrändring. Förhoppningsvis till det bättre.

Sometimes!


Jag visste att det fanns en låt som kunde få mig på bättre humör ..nånstans i min ipod!
Hittade lyricsen:

Sometimes it's gonna be days like this
Sometimes it's gonna be rain like this

Sometimes you're gonna feel pain like this
Sometimes you gotta work hard for it
Because when u feeling low
And u cant get no lower
That's when u know your close
Sometimes u gotta work hard for it

Woke up in the morning It's another cloudy day
But that never mattered too much to me
'Cause it's still a new beginning
And I know I got it in me
Had my share of ups and downs
But now I know I can do anything

Some people think I'm aggressive
'Cause I know what I want
But that never mattered too much to me

Show me some body with no goal
Show me some body with no control
'Cause life is for living
So go and get it

When times get rough remember:
Sometimes it's gonna be days like this
Sometimes it's gonna be rain like this
Sometimes you're gonna feel pain like this
Sometimes you gotta work hard for it

Pepppaa upp!



Jag tror vi börjar bli stammisar på espresso på kungsgatan. Snart vet dem väl att jag vill ha stor vanilj latte och hallonmuffins/grov scone med creme cheese.
Ganska gott må jag säga. Det har blivit en hel del fika de senaste veckorna pga vädret. Det jävla regnet förstör allt :)
Men det funkar om man har fina vänner omkring sig.



FÖÖÖRJÄVLIG DAG!!!

Det regnar fett mkt och då blir man nere som fan. Idag är en sån dag man inte vill, orkar eller har lust med någonting. Man sitter här och tycker synd om sig själv och världen i allmänhet! Man känner sig ensam, dum , ful, jobbig , äcklig osv fastän man vet att man inte är det. Det är i sånna stunder jag börjar tänka på det jag har som jag kan vara nöjd över istället för att se på det jag inte har, det jag vill ha eller det jag inte är nöjd med vid detta tillfälle som jag vanligtvis är nöjd med.
Just nu sitter jag och tänker på att jag har ganska fina ögon. Detta har jag inte tänkt på innan men efter att ha hört dett ett flertal gånger det senaste året har det fastnat lite. Det är ganska kul att få höra sådanna saker om sitt utseende. Inte för att låta ytlig men man får ju en liten confidence-boost.
Men just nu känner jag mig så jävla deppig, nere och så ovääärd. Om 2 dagar fyller jag dessutom 18. Känns ganska förjävligt sådär två dagar innan.
 

IPOD nano :)


Ja, I helgen kom jag hem med en sån här bebis. En ny ipod nano 16 gig , så klart i ROSA! :)
Den var efterlängtad...har gått runt med en fjuttig 2 Gig mp3 från philips de senaste månaderna. Inte kul kan jag säga, nu kan jag äntligen lyssna på min vanliga musik igen. Nu gäller det bara att hitta en ny laptop oxå.
Nu sitter jag och skannar massa papper och kvitton till mamma och kämpar mig med ipoden. Rensar musik, överför musik, byter namn på låtar och fixar bland mappar n stuff.. Snart klart! :)

GLAAAD!

okej, förkylningen släpper inte. Känns som jag kommer få sitta hemma i flera dagar i sträck för att kunna bli frisk. För övrigt så mår jag bra och är pigg och glad.
Förresten! Jag fick ett mejl av Peder i I Are Droid och jag är sjukt glad. Han tackade för peppen efter spelningen i Arvika! Fantastiskt alltså. Dessutom fångade ju L ett plektrum (osäkert vems det var). Fyfan vad glad man blir av sånna här saker!

Bilder: rockfoto.nu

bild: Tagen av mig under spelningen

Colgate, Smile BIATCHHH!


Haha, det var några snubbar som kom fram och tog kort på oss i slottskogen. Syftet var att samla in 10 000 leenden på 10 dagar. Jag fick ett mejl på facebook där det stod att vi låg bra till på deras top 100 lista. Jag tycker vi lyckades ganska bra. Det hade kunnat bli en affish för nya Colgate eller Pepsodent reklamen. Brilliant smile! :)
PEACE!

Oh, im coming all the way!


Ohh you got me shaking 'to that moan you made last night
Ohh my body's aching from that naked summer light
Oh my mind's setting you on ,It's just a game we play
High heels have got me falling down on my knees
Ohh the button's pushed and I am ready for the purple fall
Ohh I'm all addicted yo the sound of a certain call

Megan!




Alltså, jag gillar ju snygga tjejer. Inte så att jag känner attraktion gentemot snygga kändisar utan mer som att jag inspireras av dessa vackra kvinnor. Megan Fox är en av dem, håller ni inte med om att hon är fantastiskt snygg?
PEACE!

10 days



Vi firade lite födelsedagsbarn i slottskogen igår. Fint var det, det blev en rejäl överraskning för våra två b-day barn. Äntligen har de fyllt 18. Dock är jag fortfarande 17. Det suger verkligen!!! Jag vill fylla 18 nu, jag vill gå ut lagligt och känna mig vuxen. Jag vill inte att min mamma ska säga åt mig vad jag får och vad jag inte får göra.

10 dagar kvar



att välja glädje

All förändring börjar med mig själv.
Jag är inte samma människa som jag var igår.
Som jag tänker och förväntar mig- så tycks det bli.


Jag har börjat läsa "att välja glädje". Jag vill ha förändring, uppnå nått vackert i mitt liv och börja tänka glada tankar. Ja, jag mår jävligt bra just nu. Jag tänker glada tankar och ler och skrattar för mig själv ibland. Ändå vet jag att det kan vara bra att läsa denna boken inför framtiden.
Att välja glädje, Kay Pollak

Dusk and summer


She told you bad things you wished you could change in the lazy summer
And she told you, laughing down to her core, so she would not cry as she lay in your lap
She said "nobody here can live forever, quiet in the grasp of dusk and summer"

Tala om för er dåvaaaa!



Hej jag vill bara tala om för er att jag ska ta tag i bloggandet. Delvis för att det är mentalt lugnande och delvis för att jag tycker att det är kul. Sedan vill jag även tala om för er att jag är otroligt glad idag trots att jag är småförkyld och krasslig. Men snart kommer det bättre tider, mer sol och fler leenden och fina skratt. Hoppas ni har haft en underbar sommar hittills och att ni kommer ha 6 ännu bättre veckor framför er. Jag ska ta tag i lite arbete jag har att göra under lovet, bland annat läsa ut en bok och plugga in universeum stuff. Imorgon fixar jag med boken och i framtiden tar jag resten. Sedan behöver man inte ha skuldkänslor över att man har kul! Puss på er, gonatt!


Think about it baby


if we try ,we can make it better. what have we got to lose?

Festivalångest


Några festival favoriter! Jag saknar det som en liten apa



BAAACK!!!


Hej tjejer! Nu är jag tillbaka från Arvika och har vart det i ett par dagar. Mår förjävligt just nu med tanke på att jag har stans förkylning och har lyckats få urinvägsinfektion. Det är penicilin som gäller just nu och mycket teve tittande.

RSS 2.0