I like to dance in celebration of the coming week.


-I like to dance in celebration of the coming week.

Jag längtar till helgen. Fetaste bilden. Jag dansa på bord och hade en ölhatt på mig och drack champagne direkt ur flaskan. Det var tider. Nu sitter jag och pluggar på en jobbig guidning vi har på fredag för gymnasie elever. BAJS!
PEACE BRO´s

Does killing time damage eternity?


Det börjar bli kallt, lågtrycket kommer in över västra sverige, vi fryser, nykära går på stan hand i hand, nära. Solen skiner vackert så jag tar på mig solbrillorna och traskar ut på göteborgs fina gator. Jag bara går och går dit fötterna tar mig. Jag tänker inte på någonting. Jag är på jakt efter en värmande halsduk, fastän jag egentligen behöver en värmande famn. Jag tänker inte på morgondagen, jag lever för idag. Nu är det bara 3 dagar kvar på Universeu, jag ska inte tänka på dem dagarna. De kommer gå fort. Jag kommer längta tillbaka när jag väl är tillbaka vid skolbänken igen. Då kommer jag sakna alla fina, lärorika stunder under de veckorna som gått.
Nu ska jag dricka upp mitt te och gå och läsa lite. Jag läser en del nuförtiden. Bland annat en bok om hur man äter rätt, Ett öga rött och massa universeums papper. Och juste! Jag läser Gogol, rysk författare. Ganska knas att läsa ryskt på svenska. Borde ta och läsa det på ryska istället. Har ingen ork. Imon blir det soligt, 13 grader.
Ska leta kläder.
PEACE!

Im a terrible person, but i´ve made up my mind



Dags för sängen nu! Ska läsa lite och vila mitt huvud som snart spricker pga huvudvärken. Jobbigt, men så är det. Imorgon är jag åter igen på Universeum. 4 dagar kvar. Jag ska fan ha count down. Inte klokt vad jag längtar tillbaka till skolan.
G-NIGHT! :)

I wake up every morning, with a big smile on my face!


Idag kom jag NÄSTAN sent till första lektionen, sedan hade vi klassfoto och för första gången på riktigt länge fick jag sitta ner. Fick självklart min ängel Lisa bredvid mig och vi höll hand (hur töntigt det än låter). Vi såg nästan lika fabulous ut som fröken Kate Moss. Sedan bad vi om en spexbild där hela nedersta raden gör släng kyssar. Är dock osäker på vilken bild som kommer få vara med i katalogen. Fick se bilderna sen och de blev riktigt bra. Sjukt nöjd faktist!!!
Nu sitter jag och pluggar på ett ny tema guidning vi ska ha imon. Snytbaggar, fiskar, ormar, blodiglar och bin. Det ska nog bli intressant! :)


MAHOGANY







Red Alert!!!!!!!!!!!!!! *






Heartbreaker, yes you are!


Igår var det krök. Segt dock, stack hem tidigt.
Idag blir det tjejmiddag hos L, jag e seg och vill hem tidigt igen. Har sjukt ont i halsen och känner mig oppep inför typ ALLT. Jag ska ändå vara fin fin fin ikväll! :D

FAKE ASS BITCHES, TRY TO WALK IN MY SHOES ONE DAY!

Idag stör jag mig som fan på alla fula, äckliga små idioter som tror sig så himla mycket och tror att de är så jävla bäst bara för att de kommer med ironiska skämt som ska vara så otroligt inteligenta och sofistikerade. Jag orkar inte med er arrogans och att ni ska se ner på folk hela jävla tiden. Bara för att jag och vissa andra människor jag umgås med har en viss humor som är lätt tillgänglig och skön, som alla kan skratta med i betyder det inte att vi är störa små ungjävlar som ingen förstår sig på. För det är ju det problemet ni verkar ha. Sedan stör jag mig på alla cepe barn som faller för grupptryck. Sånna som inte har en egen åsikt om något men om någon "viktig" person säger något så ska de såklart hålla med.
Jag orkar inte med alla patetiska små människor som kommer med fula trick hela tiden och tror de är så otroligt coola. Jag orkar verkligen inte med alla människor som gör livet så jävla fucking svårt. Kan ni inte bara ta livet med en nypa salt och sluta fucka upp precis ALLT! Det är så otroligt skönt att vara på universeum. Ibland vill man bara komma bort från livet, då passar naturen bra.. visst det är ganska konstgjord natur där, men ändå! Så otroligt skönt att bara stirra på en fisk i 10 minuter och tänka på allt och inget, bara man slipper tänka på all skit.
EXPLOOOODERA era fuckers!


I don´t wanna work today!


Tredje dagen på universeum avklarad. Var ganska slappt hela dagen och vi fick sovmorgon och började 09.45 istället. Sedan fick vi klä en provdocka med gore-tex kläder och hitta en bra position för den. Resten av dagen var vi allmänn guider och gick igenom en annan tema guidening med handledaren. Det är sjukt roligt där men dagarna går så segt och man blir sjukt trött. Kom hem och fick igång loggboken också, hade ju inte skrivit allt på nätet utan på ett word-dokument eftersom jag inte visste vem min handledare var.
Längtar tills imon för då blir det party. Jag längtar efter att få klä upp mig lite extra fint. Man tröttnar ju på att gå runt i samma röda universeum t-shirt och blå flece hela dagarna, speciellt om man heter Anastasia och gillar att byta kläder, smycken, accessoarer och skor varje dag. Jag är sjukt trött på converse, nike sneakers och allt annat som heter vita- sport skor. Imorgon blir det svart/guldia adidas men jag är ju så fruktansvärt trött på SNEAKERS! Jag vill ha lårhöga stövlar, kilklackar, mocka stövlar eller mc boots!!!! Det ända man kan leka med är fejjan, kan inte nån måla mig till indian..eller en fisk kanske! :P
Jag har lust att riva lite i min röda t-shirt och hotta till den. Pimpa den helt enkelt. Typ som: pimp ma universeum tröja typ!
Aja nu ska jag gå och koppla av lite efter en hård arbetsdag bland fiskar, grodor och ormar.
PEACE!

Intensiv vecka? hell yes!


Dag 3 på universeum avklarad. Jag är ganska trött, nu ska jag sova. sovmorgon imon. Gonatt!

We can´t fight our desires

Idag var vi på universeum. Det hela skulle börja kl 13.00 men jag och flera andra kom dit kl 8 istället haha! :) så jag och L köpte frukost och satte oss i ett fönster i skolan. Jag märkte att det är kallare än vad det har varit de andra dagarna och nu är det lätt värt att ta på sig en fet halsduk.
Det gick jätte bra på universeum. Imorgon börjar vår första guidening kl 9 och varje guide kommer ha 5 barn/elever så det är ganska lugnt. Trodde det skulle vara jobbigare saker men vi ska till exempel leka med vatten, visa en brusraket, visa fiskar, snacka om blodiglar och låta dem klappa en och snacka en del om energi och temperatur. Det viktigaste målet är att barnen ska tycka det är kul och jag gillar ju att vara rolig så det passar ju mig! :D
Taggad inför imon, nu ska jag kolla på 90210 och sedan läsa lite om temat "smart energi" inför imorgon. Wish me luck! :)

Don´t bring flowers when im dead




Den här killen är så otroligt grym att jag inte hittar ord för honom. Den 3e oktober kommer han till Sticky Fingers och jag ska lätt gå! :)

Håkan i bilder





Det var magiskt men ganska tragiskt, eftersom det var håkans sista spelning på väldigt länge. Men som min goda vän sa: "det var ett avslut på vår tonårstid, vem vet vad vi gör nästa år". Och nästa år kommer det inte vara samma sak. Vi vet inte vart vi hamnar, vilka vi är eller vad vi vill i livet. Jag blev nästan lite besviken när jag åkte hem. Det var verkligen inte samma sak som de andra åren, men det beror väl på att man har förrändrats en del sen dess.

Some people make it, some could´nt do it!


Bakisbild från tyskland
Typ så mår jag nu! Allt e fucking förjävligt. Stress stress stress på hög nivå, iaf när man e hemma. I skolan är allt perfekt men sen så kommer man hem och får ett jävla bombnedslag med böcker, papper, inlämningar, anmälan att fixa, viktiga papper att skriva ut och masssa annat bajs att tänka på. Imorgon har jag nån jävla muntlig prövning för att kunna få ett betyg i matten! Cepe säger jag bara. Sedan har jag ryska kl 4 och då har jag säkerligen redovisning och recenssion att lämna in och jag vet inte ens säkert vad det är jag ska skriva om. Jag har läst boken men hon brukar alltid skicka hem mig och vill att jag ska göra om det jag suttit och kämpat mig med så mycket. På fredag kommer det bli till en början, förjävlig dag...men framåtkvällen ser jag fram emot tradition, svett, tårar...vilket bara kan innebära Håkan Hellström på Liseberg. Jag får fjärilar i magen när jag tänker på hur underbart det kommer bli.
Love, Stacy!

And all they know is how to put you down


Mössutprovning i aulan idag. Nu är det bara 8.5 månader kvar och jag längtar. För övrigt så tar jag vara på min gymnasietid och gör vettiga saker. Försöker uppdatera varje dag nu men vi får se hur det blir med det, jag kanske kommer ta mina pauser. Förhoppnings inte! :) Gonatt alla fina människor där ute som läser detta! :)

U don´t understand that smile on my face


Hej sexy asses! :) Jag mår helt okej idag, förvirrad, har mycket att göra, lite halvt stressad, uppspelt, sliten, trött men ändå jävligt pigg på samma gång.Har jag ägnat mig åt religion och historia denna helg. Det har alltså inte blivit nått fysik-plugg.. får ta och börja med det nu. Ska dock läsa ut min ryska bok först. Helt otroligt att jag har börjat ägna mig åt så mycket tid åt "småläxor" eller vad man ska kalla det. Eller jag blir liksom jävligt förvånad att jag lägger ner så mkt koncentration och tid åt läxor jag hade skummat igenom och gjort i sista minut förut. Jag vill bara att denna veckan ska gå snabbt som fan så jag får allt inlämnat och gjort och sen blir det party!
Har ju tagit en liten paus med det där denna veckan och bara legat hemma och haft det mysigt, tagit igen massa skolarbete och vilat upp mig eftet tyskland. Nu är jag back on track igen. Fan fan fan vad bra allt ska bli! :)

Don´t be a star, it´s such a drag


Shaaa, har suttit hemma och pluggat dagen lång. Somnade med religion boken i handen, sov i typ en halvtimma. Sen fick jag sitta, notera sitta, och plugga istället. Ush, jag har så jävla mkt att göra. Religion, historia, ryska, svenska och så har jag fysik prov på fredag. Men helgen har vart underbar ändå, tog en mysig fika nu på kvällen. :)
Föresten paddlade vi som små grisar i fredags, på delsjön! Och vandrade i 2 timmar. Det var fuckelicious nääjs med träning och jag tror jag fick dagen-efter-muskler om man nu kan få sånna, men hela jävla kroppen hade värk idag! :D NÄÄJZ

TJockis! FUCK U!


Hej kött! Jag mår prima bra, var ute och paddlade med alla naturklasser idag. Gick lite segt i början men när jag satte på motorn inom mig gick det fantastico! :D
Äntligen är det helg och jag ser fram emot en chill, myshelg.
Mitt humör är växlande, mina tankar flyger omkring huller om buller och förstör för mig. Men im staying positive och förhoppningsvis försvinner det igen. Jag tror det är chokladen som förstör för mig- jag har ätit för mkt choklad i tyskland och inte blivit av med den vanan än! Ändring på det snart kan jag säga och så måste jag börja träna fucking snart, jag mår illa av att se på mig själv nuförtiden.

Ganska jävla bra mår jag!

Jag tror jag är ganska lycklig ändå. För några månader kändes allt hopplöst, allt! Jag ville bara ha sommarlov för all framtid, inte komma tillbaka till skolan, inte leva, inte andas, , inte le, inte känna ett skit. Bara hålla för ögonen och inte vakna upp. Detta året har vart upp och ner. Men jag mår riktigt jävla bra just nu och jag har vissa personer att tacka. Det är de som gör att jag vill att mitt hjärta ska fortsätta slå i all framtid, eller iaf så länge det bara går. Sedan finns det en annan viss person som får mig att le varje dag.
-Joy

Das geht ab

Hej alla trogna och tålmodiga läsare. Hoppas ni fortfarande är med mig. Jag har haft fullt upp med att börja skolan, plugga inför matte prov, vara i tyskland, shoppa i Frankfurt och festa i Rotenburg och sedan kom man hem och var trött och schleten efter en vecka i öl-landet. Men nu är jag back on track igen!
Idag var min riktiga skoldag efter tyskland. Fick massa papper och anteckningar som jag behöver läsa på för att komma tillbaka till samma nivå som de andra. Jag tror jag dessutom har fått två nya favoritämnen, nämligen religion och historia. Jag har ju inte tyska längre så jag byter ut tyskan mot 2 andra.
Det känns lite konstigt att vara tillbaka i skolan igen med tanke på att de andra redan kommit in i det hela och jag och L ligger lite efter.
Sedan har jag en till god nyhet som iofs är gammal, men jag fick mvg i engelska b! Jag som trodde att jag hade fått vg! :)
Okej, tillbaka till nått helt annat-Tyskland! Det var sjukt jävla bra. Det var jag, Lisa och Hilda som hängde tillsammans. Vi hade sjukt trevligt. Fikade på Starbucks, shoppade smycken, festade i en lada mitt ute i ingenstans, lyssnade på tysk musik, var i stadens enda nattklubb där det luktade kossa utanför, drack öl på kvällarna, rökte 4 cigaretter i rad osv osv... Sedan får man inte glömma att vi var otroligt kulturella av oss oxå, vi besökte nämligen 3 jävla konstmuseum, var på koncentrations läger och besökte Goethes hus.
Min tyska var otroligt nice eftersom vi fick så bra kontakt när hon var här hos mig. Hon bodde ensam i en lägenhet på nedervåningen av hennes mammas hus så vi kunde komma och gå som vi ville. 
Jag gjorde mig av med en del pengar på you know what, men det var det värt och nu har jag ett ordentligt spritförråd. :) Det gillar vi va!
Här får ni en låt vi dansade och sjöng till under fredagskvällen:

RSS 2.0