UPDATE


Älskar all detaljer. De svarta Martens bootsen, hatten, skinnjackan, den rutiga skjortan... men samtidigt känns det som detta är yet another modeoffer. Följ det inte som en jävla slav. Man ska plocka lite från allt och blanda själv.

Herre gud, jag måste skaffa kedjor så jag kan göra ett sånt halsband. Fyfan vad snyggt!

Denna klänningen alltså? Jag skulle slåss för att få en sån.

Jag älskar fortfarande slitna jeansshorts. Ska fortsätta köra på det i vår.

Skinnklänning och massvis med smycken. OHJA! Det kör jag på i vår och sommar.

CHANEL!





You got me shakin

Tjenis. Jag e mindre stressad idag faktist, fick väldigt stor lust att ha mer "fina" kläder på mig imon också eftersom jag har sunkat ner mig på senaste. Kollade Smhi och tydligen ska det bli +5 grader imon. Härligt härligt, ska nog ta fram en lite mindre vintrig kappa och så mina fejk raybans än så länge.
Som ni kanske märkte blev det en förrändring gällande headern och bakgrunden.. vad tycker ni? Hit eller miss?
Kände att det behövdes en uppfräshning, men det kan vara så att jag saknar den gamla designen för mycket och byter tillbaka, detta var bara ett litet experiment, vet inte om jag är särskilt bekväm med denna headern och allt.
Just nu sitter jag och dricker te. Känner mig extremt uppsvullen pga den goda maten och de extremt goda semlorna jag åt idag. Det är ju fettisdagen idag.
Dessutom fick jag reda på att naturprojektet inte var tills imon utan nästa vecka, så förvirrad som jag är hade jag skrivit upp det i min kalender men hade antagligen misstagit mig.
Imorgon är det sista psykologi lektionen och hurra för det. På fredag ska hemtentan in och jag kommer få slita som in i helvete imorgon och på torsdag. Damn!
Nu ska jag fortsätta läsa engelska boken- the catcher in the rye.
Puss på er

I ain´t rational

My o my, igårkväll var minst sagt händelserik. Som jag alltid säger, aldrig mer! Aldrig igen, men så gör jag det ändå och allt går snett. Fyfan vad dåligt jag mådde igår. Var hos R, kul i början, blev ännu  roligare mot mitten, slutet..jag där gick det neråt.
Sov hos L men vi satt uppe i 3.5 timma och pratade och åt korvsmörgåsar. Nu ska jag gå o läsa engelska och dusha. Hoppas ni har haft en fin helg. Pussar

Transatlantic


Hej mina vänner. Har haft en mycket seg morgon, fast med högt tempo. Städa rummet, fixa engelskan, byta sängkläder, diska och dusha. Nu sitter jag och målar naglarna. Jag slösade 1 timme på att sitta och redigera en bild för bloggen. Där försvann lite tid som jag egentligen skulle använda för att jobba med naturkunskapen. Jag måste torka håret, packa sovkläder och börja dra mig till L. Ikväll blir det krök hos R. Och jag sitter o tänker på hur jag ska klara denna vecka. Naturkunskaps arbete, Engelska bookreport och psykologi tenta. AHHH! Jag flippar och så har jag skuldkänslor för att det inte gick så bra på biologi provet. Hur ska det här gå?
Problem nummer två är vad jag ska ha för kläder på mig ikväll och det snöar fortfarande så jag orkar inte ha high heels ikväll. Får bli nått enkelt fast pimpat med smycken som vanligt. Oj jävlar, kom på att jag måste äta snart också!
Igår var jag med M, första gången på länge vi var med varandra, bara vi. Det var riktigt skönt. Jag har saknat det. Vi hade en fotosession tillsammans också. Här är en av bilderna M tog på mig, lite mystisk och suddig blev den.
Kommer mer bilder imon eller under veckan. Har som sagt så mycket att göra. Måste redigera de också om jag hinner.
Kramar Stacy <3

Oh, she´s only 17!



Oh she's only seventeen..... Whine whine whine, weep over everything.Bloody Mary breakfast busting up the street. Brothers fighting, when's the baby gonna sleep.Heaving ship too sails away. It's a culmination of a story and a goodbye session.It's a tick of our time and the tick in her head that made me feel so strange.So I could call you baby, I could call you, dammit, it's a one in a million .Oh it's the rolling of your Spanish tongue that made me wanna stay...

B.L.O.G.G.E.R.......


Jag har länge lovat er att ha med mer bilder i bloggen, det är svårt men jag ska få det att hända. Det är ju inte alltid man är på topp för foton. Men jag ska verkligen försöka, speciellt nu i vår.
Kom att tänka på en sak, snackade om bloggar på en svenska lektion denna veckan och vi kom fram till att det finns så himla många B bloggar men även de som är grymt bra med ett syfte eller med något de vill nå ut med.
Har jag egentligen något syfte med mitt bloggande? Svaret är att jag egentligen inte har något. Inget världsomfattande och viktigt iallafall. Jag skriver mest om livet och vardagen, ibland är den rolig och ibland är den inte speciell alls. Jag skriver mest för att få ut allt som samlas inom mig. Detta är nästan som min egna kurator. Bra va?
Sen är det är kul att se att läsarsifforna ökar, dock så är ni dåliga på kommentarer!
Skriv gärna vad ni gillar med bloggen eller vad ni vill höra mer om, jag peppas mer då :) eller ni kanske gillar den precis som den är. Snart ska jag även byta layout och lite senare även header om jag orkar. Behöver först lite mer fina foton.
Fortsätt läsa, kramar Stacy

Whatever!

People dissapoint you. Så är det bara. Jag har lärt mig så himla mycket om människor och deras aktioner. Många gånger agerar människor för att det ska leda till det bästa, men många gånger leder det även till det sämre.
Varför ska det vara så jävla svårt, varför kan människor inte bara prata med varandra, face to face- så här tycker jag.Istället går man runt och tisslar och tasslar och snackar skit och gömmer saker från varandra. STUPID
Alltså jag orkar inte det, oftast säger jag ifrån när jag tycker nått är skit, eller säger till personen VAFAN GÖR DU? Men ibland, så får man höra från andra håll om dumma saker och det tycker jag är för jävligt. Jävligt falskt och elakt att göra så när man har byggt upp ett förtroende för personen. Jag vill därmed påpeka att jag inte tycker om det, men jag kan inte påstå att jag inte gör det själv, för det gör jag ju. Alla är vi människor och alla gör vi fel, inget och klaga på. Så varför ska vi gå runt och låtsas som vi är de mest perfekta människorna i vår existens. B! Alla gör fel, alla begår misstag, alla snackar skit, alla går bakom ryggen på sina kompisar, alla förlåter varandra och det viktigaste- alla lär sig en läxa.
Detta är ju nästan som människokunskap, livet.
Ni förstår mig säkert, ha det bra!

BTW, denna veckan blir jobbbbbbbbbbig!

Love love love...

There'll be girls across the nation that will eat this up babe .I know that it's your soul but could you bottle it up and get down to the heart of it .No,it's my heart you're shit out of your luck. Don't make me tell you again my love love love love. I am aiming to be somebody.This somebody trusts with her delicate soul. So could you kindly shut up and get started. Aw please,little darlin'  you're killing me sweetly with love love love love. Started as a flicker meant to be a flame. Skin has gotten thicker but it burns the same. Still a baby in a cradle got to take my first fall. Baby's getting next to nowhere with her back against the wall. You meant to make me happy,make me sad. Want to make it better ,better so bad. But save your resolutions for your never new year. There is only one solution I can see here. Only gonna get get what you give away -Love.

..............................


Alltså jag har tänkt lite...
På ..vad ska man säga... The past..
Egentligen så tänker man sig såhär, om det nu är nått man  vill göra, hellre göra det och ångra det, än att inte göra och ångra det.
Det har slagit mig nu, på senare tid. Varför tog jag inte dessa chanser innan? Nu ångrar jag det lite, varför tog jag slut på så mycket, jag hade kunnat fortsätta, gått hela vägen ut, se var det hade kunnat ta mig. Tittade igenom massa gamla saker på externa hårddisken och hittade massa minnen... ska inte tas upp här men jag saknar vissa saker.
Tänk att jag fick höra de fina orden, se de fina sakerna och ändå kunde jag inte uppskatta det då. Nu tänker jag tillbaka och saknar det så mycket!!
ÅH jag vet inte vad det är med mig. Satt och spela gitarr, bara spelade och spelade.. fick ut all skit på det sättet. Jag saknar den gamla tiden :)
kram

Onödigt inlägg

Okej, det har vart en lång kväll och jag är trött. Känns som jag bara vill släppa ut allt här och nu. Började med att jag mötte upp S på järntorget,  så tog vi 9an och åkte till angered, det var stopp i hjälbo typ så vi fick vänta as länge. Vi skulle hämta dricka hos J. Sen åkte vi tillbaka och så skulle vi låsa in skiten vid stena line. Misslyckat.. fick springa upp o ner för trapporna men det var låst så vi kunde inte låsa in det, så S bar runt på en Lidl påse hela kvällen. Hade tänkt o dra till nått ställe på andra långgatan tror jag men det blev inte av och de andra sket i oss o var på vasa när vi ringde dem. Så vi åkte tillbaka till vasa, träffade dem äntligen på BK. Sen drog vi oss till bergakungen och det blev Bolt, 3d. Annorlunda men jävligt kul måste jag säga. Sen fick jag lite flipp på min morsa när vi var utanför huset vid bilen. Inget majore men ändååå.. så himla F**tigt.
Orkar inte snacka om det.
Iaf, nu e jag trött och jag vet inte. Känner mig bara konstig.
BLÄ förlåt.
Godnatt!

Casuality is not a strange thing

Bah, när jag bläddrar igenom bloggen  märker jag hur ytlig den har blivit. Eller det kanske den har varit hela tiden? Jaja, bara det inte går för långt. Jag är inte så ytlig av mig egentligen. Jag gillar också att gå runt i pyjamasbyxor och äta massor av transfetter. Det är bara det att jag inte skriver om det här.
Men ni ska veta att i denna stund sitter jag i stora Pj byxor, linne och osminkad fejs. Dricker kaffe och känner mig ensam och inlåst. Jag har inte träffat så många kompisar nu under lovet. Mest för att jag kännt för att det behövdes en paus från allt. I dag blir det dock ändring. Ska träffa lite folk i klassen. Imorgon ska vi ha myskväll hos S med gäng #2. På lördag ska jag hänga med gäng #1. Haha, där blev det en klar uppdelning av gäng också. Vi kan lika gärna kalla klassen  för gäng #3. Såååå!
Hoppas ni får en underbar dag! Ska dra och äta lite och kolla på mer Lipstick jungle. PUSSS!


Snygga Eva Mendez, casual men ändå gorgeous!

Lipstick Jungle



Ja mina vänner. Jag är fast i denna serie. Guuuud dessa kvinnor är framgångsrika och snygga. Och glömde jag att nämna?... alla fantastiska skor, kläder, smycken och väskor. Och vi ska inte ens prata om Kirby Atwood i serien. Nico Rileys boytoy som hon är otrogen mot sin man med. Han är gorgeous.

If you wade around forever, you will surely drown


Hej mina kära vänner! Idag har jag varit hemma. Sovit jäääätte länge, var så jävla trött efter igår. Köpenhamn ska jag definitivt åka till igen fast inte på vintern. Det snöade och sedan blev det regn och det var kallt och ruskigt.
Idag har jag bara sutti hemma och tittat på lipstick jungle, hela första säsongen och lyssnat på red jupsuit apparatus. Sedan tog jag en liten promenad ut mot havet. Behövde tänka och få lite frisk luft. Super, speciellt med koss lurarna jag köpte för nån vecka sen. Super sköna och vilket ljud alltså!
Varför tvekade jag ens om att köpa dem förut?
Nu ska jag börja titta på andra säsongen av lipstick jungle, sen blir det lite biologi om jag orkar. Puss påå er!

Copenhagen




Ja, gårdagen var minst sagt intressant. Cpiga saker hände men det var kul. Shoppade lite, fanns inte så mkt fint om jag får säga det så. Vi vandra mest omkring. Det var cepe kallt och mamma blev sjuk efter morgondagens 15 minuter. De där 15 minutrarna alltså, fyfan det får jag berätta om en annan dag.
Nu ska jag iallafall plugga lite och äta. Får se om jag orkar ta mig in till stan lite senare. KRAAAM!

Im on a mission,and it involves some heavy touchin..



bilder:  Vogue

LE LOVE




Bilder: LeLoveimage.blogspot.com

Love love love.. Fint va? Men ack, det händer ju inget!


SNYYYGGGG!



Your sex is on fire..

Yo bros!
Idag har jag vart i stan med Sushi. Träffades vid domkyrkan o fikade på le pain francais ..Om det nu e felstavat så skyller jag på att jag har tyska. Iallafall, fick höra massa från C-klassens tyska resa osv. Gossipade lite oså. Sen stack vi vidare ut på stan. Jag köpte ett pannband och ett armband och Sushi bestämde sig för att satsa på ett par beige chinos. Skit snyggt!
Jag tänkte egentligen gå på ett jympa pass kl 11 men jag försov mig. Vaknade 10, men jag skulle ju åka hemifrån kl 10. Aja, det blev inget med det. Tränade ju i lördags.
Sedan kom jag hem o tittade på film och chillade. Såg världens cepigaste film, Teeth. Im ni har är rädda att förlora er penis, titta inte  på denna  film. HAHA!
Klockan är nu 20.27 och jag funderar på om jag ska gå o titta på en till film eller läsa boken jag läser just nu "Kärlekens ondska" av Molly Katz. Wiiiiiiiiie
Aja ha de bäst kompisar

Double nature...



Born a believer, I walk alone,can´t find a place where I feel home .Well I´m crazy, but I am sane .I´m guilty, but not to blame.This is my nature, who I am. If you don´t like it, here I stand .I wanna keep it, though I eat it .Shove it in my mouth I can't control my evil .Have a bigger bite.I love you baby, though I hate you.Cause' I'm a Double Nature!
Now a heretic, I have become. I've lost my faith in god and man .I am a demon, free from sin .But there´s no angel who lets me in .My wheels are rolling, they´re rolling fast .Straight outta hell, away from my past .Now here´s a warning, some final words.Turn me down, and you´ll burn, burn...
I am awaken, I never sleep .My eyes are bleeding, I´m a freak .I´m short of patience, don´t mean no harm .I´m just a girl with a burning heart...

And theres no no way out





They ripped my heart out long time ago
I wanna break out but im paralized
He said its all your state of mind
I told myself I believed it
But who was I kidding
Out of these eyes I could see it
But its all a lie
The end is near I can feel it....

Vogue



We´re gonna make it if we try


Tjena babies.
Idag var jag på intervju med min nya chef. Jag ska tydligen få komma in några dagar under våren och jobba med min kontaktperson bredvid mig, så att jag lär mig jobbet osv. Ska bli spännande.
Annars har dagen varit bra, vart o kollat lite på mobiler. Fan vad sugen jag e på en lite "större" mobil,alltså typ en handdator alá blackberry, iphone eller samsung omnia. Jaja, jag ska iaf inte köpa mobil på ett tag men sugen är jag iallafall.
Imorgon åker jag nog med M till Varberg och så ska vi poppa in till Ullared.
I helgen har jag tänkt mig träning och på tisdag bär det av till Copenhagen. Tog o köpte en dagstur med mammi så att man får nåt o göra under lovet.

Always where i need to be


Tjena pojkar och flickor. Idag kom jag hem från skolan väldigt tidigt, rättare sagt jag var hemma kl 14.00. Helt jävla sjukt!
I vilket fall som hellst fortsatte jag med psykologi inlämningen, den är ju trots allt tills imon och jag är så glad att jag tog fram anteckningarna, nu förstår jag varför vi har antecknat allt detta som jag hela tiden trott vart onödigt.
Slapp dag måste jag säga, endast 2 lektioner men tyvärr med långa mellanrum. Imorgon har jag en lektion och sen ska jag åka hem och dega, sen måste jag in till skolan igen och gå på ryskan kl 16.45. Har även prov i det imon, sjukt jobbigt, men jag pluggar imorgon under dagen.
Nu ska jag vila lite och läsa en bok. Boken jag läser just nu heter "Konsten att vara snäll" och är rätt psykologisk . "Snällhet är det största vi kan erbjuda vår omvärld- och oss själva". Boken handlar i stort sett om vad äkta snällhet innebär och ja, hur man kan tillämpa detta i vårt vardagsliv. Jag kan ofta känna igen saker vi gått igenom på psykologin och tycker att den är hur intressant som hellst! Oj oj , kom på att jag måste välja IV-val inför nästa år, anmäla mig till högskoleprovet och skriva ett CV. Och juste ja, ringa optikern också.
På torsdag, min första helt lediga dag ska jag nämligen träffa min anställare, alltså en liten intervju för sommarjobbet. Spannend!
Uppdaterar er snarast, hörs tills dess!
xoxo


Erika, 18!



Idag är det den första februari, vilket betyder att det är 4 månader kvar till sommaren. Underbart. Jag har planer på gång. Men vill inte avslöja något ännu. Denna helg har vart fin, det började med tjejmiddag och fest hos E, M sov över hos mig samma kväll. Morgonen därpå tittade vi på sex and the city och tog det lugnt, jag tog det lugnt hela dagen. Det behövdes, skolan sliter på ens krafter. Idag har jag inte gjort så mkt alls, bara varit helt enkelt. Det ända produktiva jag har gjort är jympa pass på friskis.

Den där Moss, Kate Moss!




Denna kvinna e sjukt snygg och mitt tangentbord strular.

RSS 2.0