Automatic lover



Jahopp, har inte bloggat på 6 dagar. Ganska länge måste jag säga,men jag har haft andra viktigare saker för mig. Jag har tagit vara på sommarlovet till 100! Nu är det bara 5 dagar kvar tills skolan börjar och jag har ingen ångest alls...
Jag har umgåtts med underbara människor, shoppat, solat och haft det allämänt underbart. Jag har helt enkelt svävat på moln.
Igår låg jag och Lisen på en klippa i saltholmen och solade hela dagen. Vi låg och pratade ut om ALLT, mumsade på godis och åt mat. Sedan blev det tråkigt så vi började sjunga med massa låtar av Asher Roth som vi för nån konstig anledning börjat gilla ett tag sen. Tyvärr sjöng vi inte särskilt fint men vi rappade ganska bra, haha! Och vi fick nog sommarens sista solbränna. Ganska tragiskt. Ussssh!
Idag blir det antagligen Nrj in the park och fira M´s födelsedag och sedan ska de nog gå ut men jag skippar det, kan ju inte dricka på grund av att jag går på penicilin mot urinvägsinfektion som jag inte har lyckats bli av med sedan jag kom tillbaka från Arvika. Skit jobbbbigt :(
Nu ska jag dusha och sen ska jag nog lägga mig ner och läsa, om jag nu har ork.

Atmosphere, nattmusik!

There's good and evil in each individual fire
identifies needs and feeds our desires
as long as we keep our spirit inspired
she can bite her bottom lip all she wants

du fattar allt och ingenting


All den här tiden som jag vilat och velat
Vilat och väntat och kastat bort
Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka
 Att allt dåligt för med sig nåt gott

Bildbomb!


Innan Maggio

Sjukt mkt snyggare i verkligheten

Mina girls

Lisen och jag

Ölpaus + återförening med massa folk

Fab 4
 
Träffade även Malin och Malin

Haha dubbeldejt på G

Mja, vi hade det riktigt trevligt igår

Junior Boys

Träffa Kajsa från Arvika och dansade med en konstig snubbe hahaha


Veronica Maggio, Navid Modiri och gudarna & Junior boys! Alla tre var sjukt bra! Maggio var dock bäst och den enda beskrivningen som finns: jag fick rysningar genom hela kroppen och håret reste sig nästan av glädje och välbehag. Idag har jag varit duktig och pluggat, lite senare ska jag in och se Markus Krunegård med folks..det blev inte Maggio igen på Deep. Lär ju ångra det sen men vad gör det om 100 år!

PHoenix

Holy yeah! Det franska bandet Phoenix ska spela på brewhouse den 8 november! Fyfan vad glad jag blir
Här kommer några favoriter, den sista är däremot favoriten #1.
:) enjoy!



VAFAN!

åh jag blir så jävla arg. Att jag får veta massa skit nu efteråt, nu på sommarlovet. Jag har kommit över alla jävla snedsteg vi tog under året men det har tydligen inte vissa andra gjort eftersom jag har fått höra en del......

Won’t see it coming when it happens



So you gotta take the good with the bad, the happy and the sad
Or will you bring the better future then I had in the past
Cause I don't want to make the same mistakes i did
I don't wanna fall back on my face again and if i do, we better make it worth the fall

Would everything feel better if we took a holiday together?

Har ni någonsinn kännt för att ta bort ert facebook konto, er bilddagbok, blogg, msn, all musik, alla bilder..ALLT och börja om på nytt? Det känner jag för att göra idag. Förhoppningsvis känner jag inte likadant imon. Få mig på bättre humör, någon?

ingen blogglust idag

precis som rubriken lyder, jag orkar inte, bryr mig inte.

I see it better when the lights are on


Vaknade bakis som fan kl 6 typ. Drack te i L´s säng. Sen somnade vi om och vaknade igen runt 1. Låg i sängen fram tills runt 3 och stack sedan ut i det fina vädret. Åt en riktigt sen frukost i slottis och solade med rumporna i vädret. Åkte hem sen och låg i sängen resten av dagen. Fyfan! Men nu mår jag prima igen och imon är jag på ben igen. Ska ut och luncha med S och förhoppningsvis blir det även en sväng på stääään.
PEACE och PUSS!


GÅRKVÄLLEN


Yo!

Jag, Erik och Wille

Haha jag och mina hoes!

Julia, den enda som posar!

just dance!


Väldigt lyckad kväll fastän det inte var mycket drag alls. Alla trevliga människor gjorde det dock till en underbar kväll! :)

I just want to live on my desire

Guten Morgen på er! Guud vad jag njuter av det fina väder. ÄNTLIGEN är det shorts som gäller. Har suttit och stekt min kropp i sololja på altanen i ca 1timma nu så jag tar en liten paus så jag inte får solsting typ. Enligt smhi så ska det vara 30 grader idag.
Har suttit och lyssnat på musik och läst lite ur min skittråkiga bok. Det får bli en annan snart. Har inte läst nån bok på en hel månad! Förra sommaren läste jag fan 5! Whatever. Ska ut och få min sista dos av schtek innan jag dushar, fixar mig och drar in till stan för att träffa tjejerna. Sedan blir det party hos L ikväll! På med klackarna bara! Vi drar ett streck över alla höst kläder och slänger på oss något som visar lite mer hud och jag skippar nog mina nördbillz och kör på raybans istället! PEACE!

Aint no sunshine when it rains

Ser ni? Vad var det jag sa? DET ÄR SOL UTE! Igår var det skittråkigt väder och jag var pretty down så jag tog mig en sväng in till stan för att träffa lite girls. Fick en finfin födelsedagspresent och fikade på Frank´s.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Hade lite planer men jag orkar typ inte så jag ska försöka övertala mammi att åka runt och kolla på en ny laptop till mig. Jag är riktigt sugen på en HP men vi får se :)
Imon ska vi nog till Lisa #2 på fest. Skulle vara överraskning för J men vi kunde inte hålla oss. Jaja, nu ska jag ut och njuta av solen.
PEACE!

Bild : knightcat

i feel it all!

Haha, jag satt och bläddrade lite i bloggen och såg ett mönster. Vafan har hänt på senaste? Det går neråt! De senaste inläggen har vart så jävla DEPPIGA! Vad är problemet? Jag har ju inte direkt vart deppig utan glad och sprallig som jag alltid är. Men det känns som jag bara skriver här när jag mår dåligt eller vill skriva av mig. Jag borde börja skriva när jag mår bra och berätta om alla positiva saker istället. Men då har man ju inte tid att sitta och skriva här om hur fucking bra man mår, utan istället skriver man när man mår sämre. Äsh, det får bli ändring på det där. I vilket fall som helst så längtar jag tills imon eftersom det ska tydligen bli bättre väder.

WTF?


Jag hittade nog världshistoriens roligaste och fulaste bild från Arvika som jag var tvungen att censurera hahaha! Jag bjuder på denna! Enjoy!
Nu ska jag dra och kolla på film. Imorgon blir det reunion med lite folk tror jag.

Medelhavsvärmen verkligen påväg hit???


Helllooo boys n girls. Jag tror att goda nyheter är på väg hitåt. Alltså fint väder. Jag är ju väderflickan #1 och gillar att hålla mig uppdaterad genom smhi´s hemsida. Jag borde bli typ meterolog, eller heter det så? Jo det gör det väl!
För övrigt så jobbade jag igår. Första gången under detta fina sommarlov. Tror inte det blir nått mer dock, det vara bara för att de var så jävla mycket folk pga jävla fucking U2! Träffade iaf upp L och fick äntligen träffa J igen! Sen mötte vi upp M och fikade på Vanilj, typ mysigaste cafét i stan. Satt där tills det stängde. Sen fick vi för oss att vi skulle ha pizza och det var typ sent så allt var stängt så vi gick runt på andra långgatan runt halv 11 och leta pizza ställe. HAHA, allt var så klart stängt så det fick bli japanskt/kebabtallrik. YEAH! Sen satt vi uppe och kolla på en grym film och somnade sent. Idag har vart så jävla segt, har aldrig haft en sån här seg dag. Tiden bara swiiisssha förbi och man hann typ inte göra ett pisss!
Whatever, nu ska jag sova. Jag får typ ångest. GONATT!

I see something that money can´t buy

Jag har lust att klaga lite- jag har så jävla ont i ögonen. Det svider som in i helvete och tårarna bara rinner. Skit hemskt! Jag vet inte vad det är.
Nu ska jag lyssna på lite Miike Snow och Phoenix PEACE!


RSS 2.0