This is the place where we were free..



Såhär såg fredagen ut: Var hemma hos mig och tittade på film och käka ett helt paket chips med Malin. Sen drog vi hem till Malin och träffade även andra Malin. Stack sedan vidare till Alladin, nu med Julia, Lisa och Sushi. Sen ska vi inte tala om kvällens dramatik eller ska man kalla det för ett diva moment, kompis bråk eller tjafs ! Whatever ta det som ni vill.
Sen efter ca 1.5 timme på Alladin gick vi till cafe Vanilj där de andra satt. Satt o tjöta ett tag där, eller vi kallar det för flabba sönder oss. Damp moments. Aja lyckad kväll trots allt. Tack Julia, Lisa och Sushi :D

Julmys!

Jo, det var jävligt mysigt igår, det var julbak i massor. Lussebullar dit och pepparkakor hit. Glögg och tacopaj. Tack för en underbar kväll. Dock kunde jag inte riktigt glädja mig för allt detta och ni kan säkert förstå mig.Dessutom var jag förkyld och mådde inte helt bra.


Where did we go wrong?

But now the seasons changing
Everythings been rearranging and
your words just seem so cold
To busy to do the things we use to
It ain't the same anymore
Baby we can't deny
What we had it was right for so long
Where did we go wrong?
So let's try to replay all these magical days
'Cause we've been trough the grey
cancel stormclouds away

Ibland känns det som jag håller på att förlora dig. Så som du beter dig i vissa moment får mig att bli riktigt besviken på dig. Känns som vi håller på att tappa varandra. Det vill jag så klart inte, men jag är iaf den som inser verkligheten, du verkar däremot ta mig för givet. Tänk så försvinner jag bara en vacker dag. Tro inte att jag kommer stå ut med detta hur länge som hellst. Det gör jäävligt ont att skriva detta men det är sant. Tänk så blir jag påkörd av en bil imorgon? Tänk så dör jag i nån random spårvagnsolycka? Tänk så blir jag ihjälslagen på vägen hem eller misshandlad och våldtagen.. kommer du tycka mer synd om mig då?
Jag mår inte bra just nu.. men försöker hålla det inom mig så gott som det går. Dock kan ibland detta leende vara påklistrat. Iaf när jag är med dig..
Det känns så mycket lättare när vi inte umgås eftersom jag slipper tänka på all skit. Men när vi väl umgås så mår jag inte bra. Jag ser att nått inte stämmer. Något är inte rätt. Igår brast allt inom mig. Jag hade så mycket olika känslor inom mig och kunde inte hålla igen. Jag grät i typ 1 minut men sen fick man dra igen dragkedjan och låtsas som inget hade hänt och försöka se glad ut hela kvällen, när man faktist inte var det.
Jag hoppas verkligen inte att vår vänskap blir förstörd eftersom jag behöver dig. Du har funnits här för mig i ca 1.5 år och jag vill inte att allt ska gå åt spillo.

**** Kills slowly

Jag vet ej om jag vill skratta eller gråta. Mitt humör är lite halvt nere men ändå skrattar jag 24/7 för att inte tänka negativt. Det finns så mkt saker i mitt huvud just nu. 1 sak som snurrar runt i mitt huvud hela tiden och som alltid förföljer mig, var jag än vänder mig. I drömmarna, i verkligheten, överallt! Jag vet att det aldrig kommer bli bra. Jag tror att det är illusioner, för det kan inte vara på riktigt. Jag kan inte berätta för nån om detta..eller jag vågar inte ta upp det ännu en gång med mina närmsta vänner eftersom jag vet att de kommer stötta mig och säga att det inte är hela världen och att det löser sig och att sånt inte spelar roll men det gör det ju visst. Mina föreldrar e delvis inblandade..eller det är mest på grund av dem jag får dessa tankar. Jag önskar att jag slapp tänka så här på grund av dem men de är ändå mina föreldrar så det går inte riktigt ihop.
Jag kan relatera en hel del till vad vi snackar om på psykologi lektionerna som tex att det är Detet som drar mig till det, Överjaget som säger nej!! det är fel men det är ändå Jaget som avgör. Sanningen är ändå, att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
Jag vill slippa tänka så här, jag vill kunna gå fullt ut med detta men jag vet att det inte kommer att gå!! Jag blir så himla glad när allt är bra men sen så i bakhuvudet så snurrar det ändå runt: Vad sysslar du med?? vafan håller du på med?

Release me from this curse im in.
trying to maintain but im struggling.



Samba De Janeiro


Blir man inte på glatt humör av denna. Jag tänker mig typ en kille och en tjej som står och dansar..tropiskt klimat, börjar regna eller att nån sprutar vattnet, allt är hett o svettigt och alla bara släpper loss! Minimala kjolar, solbrända kroppar, sexiga killar och tjejer, starka färger, palmer och isblått hav.

It´s going forward..


Jag vill bara säga tack till alla! Tack för att ni läser och bryr er. Jag trodde aldrig att ens 1 ända person  skulle läsa denna bloggen eftersom mina förra bloggar har mer eller mindre floppat. Men nu är jag värkligen 100 % ärlig. Det kanske är ärligheten som attraherar läsare. Som ni ser har kurvan sett riktigt fin ut och som mest har jag haft 15 sidvisningar. Även det är ett stort steg. Frågan är ju bara vilka är det som läser egentligen? Vissa lämnar ju en kommentar då och då men ni andra? Vilka är ni? Känner vi varandra? Vad gör min blogg så intressant för just dig? Vad vill ni att jag ska skriva mer om? Berätta för mig! Jag vill veta hur jag kan förbättra mig och få er mer intresserade. Lämna gärna en kommentrar!
Hoppas ni har det fint, kramar!

In the summer time..

okej, enough med massa skit inlägg med töntiga musiklyrics. Nu ska det komma äkta vara!
Iaf, jag hatar måndagar! jag hatar hatar hatar hatar måndagar.. iaf för det mesta. Idag är en sån där hata hata hata dag! Jag sitter alltid och hoppas på bra saker inför måndagen men allt blir bara så skit. Fuck asså! Det ända som gjorde dagen lite bättre var att det började snöa, igen!! :D
Nu har jag inga förhoppningar på morgondagen alls! Fan jag börjar hata vintern, visst jag älskar snön..men stämmingen blir så dåligt när det är vinter. Okej, vi skrattar 24/7 men ändåååååååå!
Ge mig fucking sommar så jag kan bli glad igen!


Don´t know how to act, better to fall back



I'd give anything,
go anywhere when it comes to your love,
but the question that's burning in my heart is whether it's strong enough.
If you want me to stay, there's something we gotta do.
Honesty is a must,
I've got to trust
if I'm not with you
Hey


We´ve been trough this before..

You intoxicate me
I can barely breathe


Fuck technology!

Tjenis mina vänner! Jag har typ värsta problemet på tankarna just nu! Jooo, min ipod e SÖNDER!!!!!!!!! eller aa, inte helt pajad utan bara 1 hörlure funkar!!
Jag har ju dessa sen innan: 
och jag blev så himla sur när jag trodde att de hade pajat! Iaf så köpte mamma ett par till mig idag och de var as balla, men så funkade inte den ena hörluren ännu en gång, så de fick lämnas tillbaka. Sedan åkte vi och köpte ett par andra och det fick bli skullcandy igen men nu av nyare modell som såg ut såhär:
så typiskt mig med rosa hörlurar. Iaf så funkade inte hörluren här heller!!!!!! alltså bara ena hörluren, samma som på alla andra. Vafan tänkte jag, så jag provade alla mina "söndriga" hörlurar på en gammal mp3 och alla funkade! ALLA!
Jag e så hiimla arg, jävla ipod! Nästa gång får det bli iphone tror jag, inte min ide, det är mammas och pappas. Bara bra för mig ju!
Aja hoppas ni har bättre relation till era elektroniska devices! puss på er!

I don't know just what to do

Senses telling me you're looking
I can feel it on my skin
Boy I wonder what would happen
If I trip and let you in
Don't get shook by my aggression
I just might be the one
Let's skip this conversation
Just whine your body up
Boy keep doing what you're doing get me hot
Winding up your body you don't have to stop
My temperature is rising, want you more than before
It's an animal attraction, whine your body up


Skogsindustri ?


Var ju på nån grej i aulan i onsdag, skogsindustri handlade det om. Togs en hel del bilder och här har vi dem.Ligger uppe på deras hemsida. Vi fick ju vara regeringen, Sushi var Maud och jag var Carl Bildt. Leo, Samir, Sushi,Lisa, Jag och Jasminka på bilden!

Do it!

Bläää, vaknade 7 imorse och kände att halsen gjorde ap ont! Så nu har jag bara degat hela dagen o tittat på mtv. Har massa läxa o göra också, svenska, engelska, ryska och hade tänkt att plugga matte. Nu orkar jag dock inte göra nått av det.
Ska däremot vinterpimpa min kalender lite. Printa lite bilder ock pyssla till det ordentligt. Den gamla pimpningen känns för somrig nu.
Och sen när det blir ännu kallare vinterdagar kan man alltid byta ut den vintriga mot den lite somrigare för att se fram emot sommaren lite mer och för att få bättre inställning till vintern.
Åh fan , jag har hört att vissa redan fått ut intresseanmälan om att åka till Rotenburg igen och jag vet inte SKA JAG ÅKA? Det var en riktigt rolig upplevelse och det var riktigt trevligt att slippa skolan och all skit i 1 vecka. Jag kan påstå att jag nästan bara har bra minnen därifrån.
Det dampigaste var när Erikas tysk sa att hans mammas mat var bättre än min tysks. Hahah kommer ihåg när vi gick på vår gata och jag o erika o magda snackar svenska, så ropar några tyska killar från ett öppet fönser : Pratar ni svenska? HAHHAHA.
Jag saknar fan Rotenburg. Men det var jobbigt att ha en tysk hemma hos sig. Sen är frågan: ska man välja en kille eller tjej? Tänk så får jag en sån där jobbig brud igen?? Vill ju ha en lite spralligare, lite roligare och lite intressantare person.


I´ve been dying to say this to you..

Hej sötisar! Har ju inte hållt er uppdaterade sen i måndags? eller?
Iallafall så har veckan gått bra. Jag mår typ toppen. Jag tänker bara för mycket på den kommande veckan. Jag tänker alltid på hur det ska bli i förväg. Ska inte hoppas på för mkt. Det har blivit lite av mitt motto. Allt blir så mkt bättre då.

I torsdags var jag och malin och mammsen på göteborgs operan och kollade på Boheme. Den var skit bra, fast lite tasskigt slut med tanke på att hon dör på slutet. Höjdpunkten var ändå när vi stod på 3:e våningen och tittade ut över hamnen, plötstligt ser vi att det snöar! eller rättare sagt haglar. Underbart! Jag har längtat efter lite snö faktist!
Sen kl 10 så gick jag o mamma från operan till kungstorget medans snön bara föll, underbar kvällspromenad på stan fick man oxå.

I dag har varit en hur mysig dag som hellst. Skolan var ok, jag är helnöjd med mitt biologi prov men jag vet att jag kommer göra typ minst 100 gånger bättre ifrån mig nästa gång. Hahaha
Var med Malin på stan en snutt och så stötte vi på Lisa o Julia hela tiden som vi hade sagt hej då till flera gånger.

Senare på eftermiddagen hoppade jag på vagnen till linne och satte mig på bussen där jag mötte upp Malin. Gick till Liseberg nämligen. Super mysigt med julstämning och allt. Drack varm choklad och åt skit god souvas. Blev lite kallt men det mysigaste var ändå när det började snöa!
Sen fick vi sms från lisan som skulle på vattenpipscafe med sushi o julia. Aahh, det får bli nästa fredag istället. Nån som vill hänga med?
I vilket fall som hellst så blir det alladin eller cello nästa vecka. Chill



Måndag 17/11

Det du ser är inte alltid som det ser ut, det du hör är inte alltid som det låter.

Så himla sant. Jag har tänkt lite, ibland gömmer man sina riktiga känslor under ytan. Det kanske är självklart för andra att man mår underbart bara för att man ser glad ut, men så är det ju inte alltid.
Hade min första psykologi lektion idag och det var roligt. Ska bli kul o lära känna lite nya människor och lära sig ämnet eftersom det verkar vara väldigt intressant! Läraren var bra och gruppen var mysig. Det kommer säkert bli lyckat det här!

Har pluggat massvis med fysik och ytterst lite tyska. Men det fixar jag, jag gillar ju tyska och det borde ju inte vara så svårt.
Nu är jag riktigt trött, vill ha en riktig slapp helg med film o serie maraton ...men vi får se hur det blir med det. Sen verkar det som att jag ska gå till Göteborgs operan på torsdag o se Boheme. Ska bli kul med en liten kulturell aktivitet som man inte gör så ofta. Vill bara härifrån, från skolan, från skiten, från datorn, bort från allt ! Inte tänka på nått!

Imorgon är den jobbigaste dagen i veckan, Tisdag! Ingen svenska dock så det blir skönt! För övrigt mår jag rätt bra idag och är rätt glad, som vanligt!
Hoppas ni har det lika fint!



Im sorry, u should read this..

Hey you should come here with me,
Im not gonna bite you, maybe excite you if i really like you
so lets make it, take it easy, wont be sorry boy, believe me!
Now i got you listening, im what you´ve been missing.
How you spend your time? how would you spend mine?
I know you can see that this thing dont come twice
You only got one chance, whatcha gonna do with it?
So whatcha gonna do with it?

Rolling down my face

Herre jävlar! Kolla in studieplanen nyss, äntligen fattade jag att den ligger på skolplatsen och inte på pingpong! Märkte att jag fick MVG i Ryska A, helt jävla crazy! Jätte glad, that made my day typ.
Idag var jag i skolan i typ 2 timmar, hade biologi prov och de gick la sådär. Sedan stack jag, Lisa o sushi till svenska mässan. Där träffade vi Malin o Madde och sedan förståss resten av gänget; Malin,Sara, Erika o Olivia. Drog runt o snodde godis från alla. Hann dessutom ställa en massa frågor och det var superkul. Nu känns det mkt bättre, allt det där med att studera vidare. Vet precis vad jag vill hålla på med , fast inte vilken inriktning!
Sedan stack vi 3 till 14 kvadrat och köpte med oss thai som vi tog med oss o käka i nordstan. As gott, min favorit kyckling med ris och cepestark sås med limeblad o massa annat gott!
Det var tänkt att vi skulle ut ikväll på partey hos en killkompis men det kändes inte rätt. Tror inte ens jag får gå ut ikväll. Bäää.

Fyfan vilken vecka det har varit, Kemi och biologi prov,tjaffs, missförstånd, tårar och skratt. Helt jävla underbar kombination, inte sant?
Jag hoppas att allt blir bättre nästa vecka men jag ska inte hoppas på för mycket, det kan lika gärna gå hur fel som helst! Och faaan vad jag inte känner nån uppskattning från nån just nu. Isåfall bara från folket i klassen, för när man är med dem glömmer man alla problem och allt känns så himla mycket bättre.
Jag känner speciellt inte nån uppskattning från DIG, känn er inte träffade men en person vet precis vem jag snackar om! Tänk om, du säger att du inte menar nått, att du visst bryr dig, att du inte vill att det ska bli såhär. Men du visar ju det för fan inte ett skvatt! Du fortsätter gång på gång göra samma skit mot mig! Jag pallar inte mer.. det är du som bestämmer och medans du bestämmer vem som är viktigast för dig, kanske jag bara lägger ner allt och slutar bry mig om dig över huvudtaget! Du ska veta, att du aldrig har sårat mig så här..

Protect the skin your in


Åh jag dör lite. Satt inne på Marc Jacobs hemsida för några dagar sen och jag var bara tvungen att spara massa saker på datorn. Älskar t-shirten men vill ha den där det står "protect the skin your in". Älskar armbanden eftersom de har massa balla betydelser på grekiska eller latin eller vad det nu är!
Väskorna är to die for, specc fransväskan.
Jag är helt inne i fransar just nu! Helt sjukt fint. Love it.
Jag är så himla sugen på att åka till köpenhamn på jullovet. Hade vart as nice, specc för att MJ affären finns där. Weheey!

Can´t escape life


Jag orkar värkligen inte!! Jag kommer snart sprängas av ilska. Jag förstår inte hur man kan göra såhär! Helt jävla förbannad blir jag. Mina ben skakar och hjärtat bultar jätte snabbt, jag kan knappt skriva, så jävla arg är jag!
Hur fan kan man kalla detta för vänskap när jag gång på gång blir sviken.
Jag bryr mig fan inte längre om att vara populär, jag vill helt enkelt ha rad jätte fina, pålitliga vänner man faktist kan lita på..och ibland så känns det att de vännerna jag har inte räcker till.. att det bara är på låtsas, att det är en jävla stor lögn! Alltihop..
Jag tror aldrig vi har bråkat om sånna här seriösa saker, men det är inte mitt fucking fel! Jag tar upp det jag har problem med och just nu är du problemet. Varför kan du inte bry dig om mig nån jävla gång?! Jag gör allt för dig, jag lever typ för dig men du bara sviker mig.
Jag tänker inte ta mig in på detaljer här på bloggen för jag tycker bara det är onödigt. Men jag tycker värkligen att du ska tänka om för snart kanske du förlorar mig. Det är inte första gången jag säger det så tänk på det!
Ja vad mer ska jag säga.. jag har slösat ca 1 timme på onödigt tjaffs och nu sitter jag och skakar. 1 timme av min tid åt att plugga biologi har gått. Jag vill bara skolka skolan och typ sova bort dagarna, men så funkar det inte. Får helt enkelt bita ihop och låtsas som ingenting.
Jag vill bara gråta men det kommer inga tårar.
Jag har gått runt o mått dåligt ett bra tag nu och jag vet inte om det blir bättre snart. Jag vill ha en turnaround i mitt liv. Jag behöver en förrendring, för så som jag mår är inte hälsosamt! Visa din uppskattning, för ibland känner jag mig värdelös!

Love is testing me but still I'm losing it


Acceptable in the 80´s


Omg, Anna o Lisa introducera mig denna låten. Fyfan, jag är fast. Så jävla bra! Varje gång jag hör den vill jag bara ställa mig upp o röra på höfterna och dansa med musiken!
Enda låten som får mig riktigt glad just nu, med tanke på att mitt humör e lite upp och ner just nu. Så om ni faktist bryr er och tycker det är intressant så vill jag berätta att jag inte mår sådär jätte bra vid vissa tillfällen och ibland kan jag må prima. Det beror helt enkelt på vilka jag är med och om jag glömmer bort all skit! De är då jag faktist skrattar och beter mig som om inget har hänt! Fast egentligen så vet jag ju inte ens om vad som har hänt, det bara är såhär!
Anyways, i´ll write a more specific update later.. LATER!

You´d better get up and get something going!

Come to think about it
it´s silly really
when you´re thinking about it
even less you seem to know
come to think about it
it´s silly really
when you fumble about it
even less you seem to know
it´s so silly silly silly silly silly

Kan denna bild möjligtvis bevisa att jag mår bra igen, att jag är glad?? Tur att man inte såg igenom denna gång!  hahaha!

Disco heat

Hoho vilken helg! Att allt kan gå från att vara super bra till botten? Allt allt sedan kan gå från botten till toppen. Äsh det löser sig, det gör det alltid! Det är mitt motto i livet liksom. Allt fixar sig liksom, vare sig man tror dt eller ej. Nu sitter jag och pluggar kemi och engelska glosor. 100 ord för Audrey, jag är lite sen med dem men det är sånt man får fixa helt enkelt. Dessutom är min engelska inget o leka med så jag tror jag kan dem :D

Här kommer min lista på helgens mest sönderspelade musik:
-Per Gessle- Silly Really
-Calvin Harris - Acceptable in the 80´s (tack Lisa)
-Darin feat Cat Deluna- breathing your love

Alltså vad fan är detta? Inte likt Anastasia alls! Sån här musik gillade jag inte innan sommaren. Tänk att man kan gå från att vara ett stort Led Zeppelin och Rolling stones fan till att börja lyssna på per gessle o darin? Men som sagt, saker kan förrendras på ett ögonblick. Dessutom har det blivit ganska positivt eftersom jag har blivit en musik allätare. Dock hatar jag fortfarande hiphop stort. Förlåt Silvia XD

Ännu en gång, förlåt att jag e sen med bilderna men det kommer! Måste ju prioritera. Just nu är det kemin och engelskan. Ta hand om er kompisar, pusspuss!

Censur


Sexigt eller hur? Censur! Man såg igenom min klänning och det var inte lite man såg. Tur att vi bara var tjejer hahah!
Jag tänkte inte på det först men sen såg jag på kameran att man såg hela låret och min sexiga muskel o allt!
Det var ju tjejmiddag hos mig igår med Malin,Malin,Sara,Olivia,Anna,Lisa och Erika! Super mys, bilder kommer senare

love like you´ve never been hurt



As we grow up,we learn that even the one person that wasn´t supposed to let us down, probably will. You have your heart broken, probably more than once, and its harder every time. You will break hearts too, so remember how it felt when someone broke yours. You will fight with your best friend and maybe even fall in love with them. You´ll blame a new love for things one old did. You´ll cry because time is passing too fast and you´ll eventually lose someone close to you. So take many pictures, laugh too much and love like you´ve never been hurt because every 60 seconds you spend angry or upset is a minute of hapiness you´ll never get back.

Tisdag 04/11

Hej hej hej! Idag är jag typ super glad. Fatta vad humöret kan förrendras på 1 dag. Slutade dock rätt sent idag, vilket är för jävligt men jag hade ju sovmorgon så jag ska inte klaga.
Håller på att läsa engelska boken och jag pallar värkligen inte! 3 timmars bokanalys på torsdag. Det känns som jag kommer få läsa en sammanfattning av boken istället. För den är värkligen svår. Varför valde jag just Jane Austen??
Äsh till nått helt annat, jag måste berätta att jag älskar min klass. Den här klassen är värkligen 1000 gånger goare än min gamla!

Ibland så gör vi bodyart på Sushis kropp o då kan det se ut såhär. Haha

ARGHHHHHHHHHHHHHH

Tja tja tja! Idag har vart en helt ok dag. Trodde det skulle bli roligare att komma tillbaka till skolan men allt var bara skit! Det gick inte helt som jag ville och jag måste läsa den jävla engelska boken. Och smart som jag är har jag fått låna en cepe bok av malin som tar 1000 år att läsa. Jag har hittills läst 60 sidor, och det på ca 3 timmar lr nåt.
Åhhh så jävla pissed. Hoppas er dag har vart bättre än min.
Imon har jag sovmorgon tills typ 12.30 vilket känns as gött. Känns som jag inte fått sova ut heeelt på lovet. Ska nog vakna tidigare o läsa den jääävla boken!
Förlåt, anger management. Men hey, det är det bloggen är till för.  Läs inte vidare om du inte gillar det.
Hihi , nu ska jag dra vidare o se på My name is Earl.

Bar Refaeli


Bilder : barrefaeli.co.il

Ni måste bara erkänna att israeliska Bar Refaeli e skiiiiit snygg. Jag avundas typ. En av mina favvo modeller.

Höstlov!

Wohoe! sitter och pluggar kemi just nu, riktigt tråkigt kan jag säga. Men vad ska man göra. Dessutom har jag ångest SOM ALLTID! Lovet har gått jätte fort och man har nästan inte märkt att det har vart lov. Sen har man inte fått så mkt gjort, då menar jag skolvis. Annars har jag träffat många gamla kompisar. Träffade ju min äldsta kompis i onsdags, hade inte sett henne sen i sommras typ och så träffade jag och Malin Jonathan samma dag. Satt bla på cafe java ett bra tag.
Sen i torsdags träffade jag och malin tjejerna från gamla klassen och vi fikade på cafe vasa. Sen på fredag gick jag o malin på tjejmiddag/halloween fest ju. På lördagen kanske jag skulle på fest med Joakim men det blev liksom inte av.
Nu får jag fan ta o bota ångesten o forstätta plugga!


Stay tuned on acompletely.blogg.se

pusspuss

Halloween parteyy!


Igår blev det halloween firande hemma hos Julia. Det var värkligen super mysigt och vi träffade super trevliga tjejer.Nästa fredag är det dags igen, denna gången hemma hos mig med vanliga gänget!

im feeling like its getting hot


I may be your sweet stop
take me to your candy shop


Fresh start

Jaha, nu har jag gått och skaffat en ny blogg. Denna blev inte riktigt lika bra men jag ska jobba mer på headern och layouten när jag har tid. Jag kände att jag gick in på för djupa ämnen i den andra och jag försökte för mycket för att den skulle bli bra. Denna ska jag bara ha för att skriva av mig och för att hålla er läsare uppdaterade.
Hoppas ni gillar det :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0