Youth is starting to change now...


Åh vad jag längtar efter sommaren. Hade vart så himla fint med lite sol nu, så jag kan plocka fram mina ray bans. Jag längtar efter att bara kunna sätta mig på gräset med några vänner och chilla. Vasaparken, slottskogen, operan. Med thaimat eller glass.
Jag vill ha vår så jag kan plocka fram skinnjackan, pumps och ballerina skor. Jag vill ha den mer avslappnade atmosfären. Jag vill ha glädjen, sammanhållningen och lyckan. En dos av sol hade vart som ett lyckopiller för mig. Det är just vad jag behöver just nu!

 "In a couple of years,tides have turned from booze to tears and in spite of the weather,we could learn to make it together"


Denna månadens I <3


Balmains snygga kollektion med klorblekta jeans och uniform jackor.

Kedje brallorna från Vera Wang

Ännu mera uniform, mer som general jacka här

Jag älskar vida kjolar i kombination med höga klackar. Lite miu miu, last year. Jag gillar det fortfarande.

Jag gillar fransysk stilen med ballerina skor, hatt, marint och tajta jeans.


it´s not a secret, it´s partly true.


_______ is not your kind
She believes in magic and rhymes
You tried hard to make her fine
But she sleeps with acid

Do her parents know it's for real
When she asks them to be high
I don't know
But they sure will be aware of it

She smokes clouds every single night
Should be glad that she's alive
In her head she sees butterflies with pistols

 _______ is not your kind
She believes in ravers with dimes
You tried hard to see her eyes
But they're made for others

She runs to the club with some cash
And spends them all on pleasure
In her head there's some old drug
Taking care of her

Gets the very best of a man
And pays him with a laugh
Don't you see she's not a mystery

And all the love we've got in store




It's My Own Cheating Heart That Makes Me Cry



Wiie, jag är glad! Kemin är över, vilken lättnad.
När jag kom hem möttes jag av min drömkamera. Canon EOS 400D. Pappa får tydligen låna hem deras 3 kameror på jobbet så jag får leka runt med denna grymma kamera i helgen.

Träffade M efter skolan och kort efter det träffade vi Simon o gick runt på stan, köpte present till Erika o åkte till 4-gott. Sen  åkte vi buss. Mys.
När jag kom hem snackade jag med pappsen, han tyckte att Arvika lät som en bra idé, jag älskar att min pappa är en livsnjutare och kan hålla med mig om saker och ting. Men inget e säkert än. Samtidigt hade ju Hultan inte suttit fel. Killers kommer dit och massa andra sköna band. Men vafan? Chansen e stor att man får se ett av sina favoritband- The kooks på Arvika istället. Aja nog tjatat, jag vill inte ha för höga förhoppningar. Imon ska jag fika på espresso house o plugga. Kram!






Inspiration..



Yeah, you're cute and sexy but that won't take us very far

Lite måndagsmusik :



And I'd like to stay but I can't because I've been fooling around and I know

Tjena kompisar. Sitter och rå pluggar kemi. Fattar inte varför men jag är så mycket mer motiverad efter jullovet. Nu är det bevisat att det faktist hjälper med lov. Jag är dessutom jätte pigg och helt upprymd! Jag sitter värkligen med näsan i boken och koncentrerar mig på det till 100 % , utan att tänka på annan skit. Förut kunde jag sitta och vrida o vända mig på stolen, helt rastlös och då får man ju inte mycket gjort. Nu har jag i vilketfall som hellst läst om nukleofila substitutionsreaktioner, om fria radikaler, polyaddition, enzymer, kolhydrater, lipider, proteiner och fotosyntes.. dock så har jag a long way to go... fortfarande mycket mer kvar. Men jag är en god bit på vägen.

Dessutom har jag en ny studieteknik. Istället för att typ skriva av hela boken, och göra egna anteckningar på allt jag måste lära mig skriver jag post-it lappar som jag skriver sammanfattningar av varje sida på och fäster på VARJE JÄVLA SIDA. De kommer gå åt som smör, post it lapparna menar jag.. jaja, man får la punga ut lite om man vill lära sig nåt antar jag. Kändes meningslöst med alla långa anteckningar jag gjorde innan, mkt skönare med sammanfattningar, för då får man en överblick av varje sida och kan det bättre.

Jag har sjukt ont i armar, lår och mage. Jäkla träningsvärk, antar att man vänjer sig till slut. Man måste ju lida lite för att se snygg ut, men inte bara det! Att må bra i allmännhet! Nu när jag kommit igång med träningen så har jag blivit mkt piggare, börjat sova mer och bättre och för att inte glömma.. jag känner mig så het. Inte för att skryta ala Blondinbella, men ändå. Jag känner mig bra helt enkelt.   :)
Annars har dagen gått bra, lite sur i början för nån konstig anledning, men det gick över. Idrott mellan 11-12 nuför tiden. Hade boxning idag och jag gav värkligen ALLT! Allt jag kunde ge och det kändes så jävla bra att få ut alla agressioner, inte för att jag har så mycket ilska inom mig längre, men ändå. Skönt var det iaf. Måste prova på ki box på friskis snart.

Idag fick vi nytt schema, slutar inte kl 5 på tisdagar längre utan 16.20. Börjar dagen med lite Deutsch imon, sen matte, engelska, 2 timmars svenska och sen fysiklektion. Dock ingen matte imon. jippie.

Every time you walk away

If I only knew how to explain this .. this is one way!


Every time you walk away or run away
You take a piece of me with you there

Oh it seems like I’m walking right to your door
With my hearts still resting, looking for something more
Are you ever going to see everything you mean to me?

I’m trying very hard to believe
Nothing feels right when I’m left here on my own
Left last night It seemed like I waited too long
Are you going to ever see everything you mean to me?

I’m trying very hard to believe
Come back to me
You smile and you make my life complete

Dreams should last a long time........

I'll tell you what you wanna know,
But boy you better listen close.
People gonna tell you lies,
Don't let it come as a surprise.

Hej mina vänner. Jag börjar med att säga att de e mkt på gång just nu. Så klart så pratar jag om skolan. Allt annat är nogorlunda löst. Igår var jag med malin hos veterinären, sen träffade jag en killkompis. Sen var det hem o slappa.
Idag vaknade jag runt 10, åt frukost och bara slappade. Sedan åkte jag in till stan o träffade S för lite jympa! Wohoe, men det dåliga var att jag knappt kände pressen, det var as tråkigt! Jag menar visst, det var roligt men det hade vart roligt om hon hade pushat oss lite mer, liksom squeeezat varje jävla svett pärla ur oss. Nu har jag dock ont i låren och ryggen.
Nu sitter jag och lyssnar på The Killers och äter kanelbullar, det har jag gjort mig förtjänt av.
Imorgon blir det slit, ryska, kemi och psykologi. Wish me luck!
Ha en underbar lördag, pusspuss

THE KILLERS!!!

The Killers mania. Ja , denna helgen har jag vart fast i The Killers.
Top 3 - Hot Fuzz
1. Glamorous rock n roll
 
2. Mr brightside
 
3.Andy you´re a star
 
Top 3 Sawdust ( och jag tar inte med sam´s town för att jag tycker att The Killers har gjort bättre skivor som är mer värda att nämnas)
 1. Daddy´s eyes (dålig kvalitet)
 
2. Showplay ( Joy Division cover)
 
3. Tranquilize ( Featuring Lou Reed)
 
Top 3 Day and Age
 1. Joy Ride

2. Losing Touch
 
3. Can´t stay
 

VECKANS MUSIK LISTA

Hej kompisar! Denna veckan har varit ganska fullproppad. Har försökt med att varva mellan plugg och vila så bloggen har inte vart nån prioritering.
Im back now and thats what matters!
Här kommer lite sköna låtar som får mig på bra  humör nu i vintermörkret och som piggar upp när det är stressigt i skolan
Better than ezra- Juicy (grovt skööön låt)

Depeche mode- personal jesus (en klassiker)
 
The similou- all this love (Den göteborgska electronic duon jag älskar )
 
Ratatat-Wildcat (mkt udda men het låt)

Markus Krunegård - jag är en vampyr (en artist jag trodde jag aldrig tidigare hört, men snälla jag har bara lite dålig koll, mer p3 åt folket)
 
Uppdaterar inom er mer inom musikfronten en annan gång!

Looked at yesterday for where the hell it went

My intension was to stand on my feet
But i had to lay down i was feeling beat
From a race i really thought i could win
I was beat before i even had a chance to begin

How could i ever believe i'd do fine
Against my invincible opponent and no finishing line

Jag känner ingenting, värkligen ingenting. Visst, det finns en sorts lättnad inuti mig, att det blivit som det har. Tänk så hade allt varit annorlunda? Jag trodde ju det skulle bli perfekt, men innerst inne vet jag att det inte var så och det skulle aldrig bli det heller. Jag är nästan glad att det blev som det blev.
Jag är nöjd med vår tillvaro, det gör mig ganska glad.  Hoppas bara det fortsätter för jag vill inte förlora någon som dig.
Tack


Idag har jag haft en rätt så OK dag. Lång var den däremot. Gick rätt så snabbt iofs. Nu vet jag inte vad jag ska säga. Jag blir förhoppningsvis av med Ryska bokpresentationen imon och går och tränar. Längtar till morgon kväll. <3

Nu ska jag berätta om blyga människor!




"De flesta tror att blyga människor är grå möss med glasögon som kryper längst väggarna och gömmer sig i hörnen.De står ändå för vilka dem är, men sånna som ställer sig rakt i rampljuset med paljetterna på är den värsta blyg sorten. Sån är jag"

WHYYYYYYYYYYYYYY?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjenis mina vänner. Skönt med helg. Igår var jag i stan med mammi en stund. Köpte lite smågrejer,hitta inte så mycket kul. Idag har jag tagit det lugnt, pluggat kemi men somnade med boken i handen i 3 timmar. Sen vaknade jag av att de var så fruktansvärt varmt. Mitt rum är nästan en bastu för att jag sätter på elementen på högsta värmen. De e ju så sjukt kallt ute så man får ju passa på att värma sig.
Åt sushi igår till lunch, åh vad jag har varit sugen på det <3
På kvällen var Lotten här med sina föräldrar. Länge sen sist. Super mysigt var det. God middag och fika. Idag åkte hon ju iväg till Argentina, helt ensam och ska vara borta i 3 månader. Hel lässkigt, hoppas hon kommer hem hel iaf. Då får vi ses mer.

Bah , jag måste få detta ur mig. Min pappa sa en vacker dag att AC/DC kommer till sverige, tråkigt nog Stockholm. Kollade på biljetter oså men orka åka till stockholm, dessutom är biljetterna är slut. Iaf så det blev det inget mer med det. Igår så sitter vi i bilen och lyssnar på bajsiga bandit rock som jag mestadels hatar för att de spelar samma jävla musik hela tiden. Iaf så säger programledaren när en Ac/Dc låt är slut: här var rocklegenderna som även kommer till Göteborg (VA? tänker jag) , Ullevi (ÄNNU mer VA?? WTF?!) Varför har  ingen talat om det här för mig? Jag har ju inte ens vetat om det!!!!!!!
Kommer hem  och tittar på ticnet och så klart så e biljetterna slutsålda. Så det får bli att vi går till ullevi samma dag och ser om nån vill sälja biljetter till oss.
På Stones konserten 2007 så fanns det ju folk utanför som vi kunde köpa biljetter för 500 spänn från , istället för 1300 som vi betalade. Iofs hade vi sittplats men det var ju så himla onödigt. Hade hellre velat ha stå. Iaf får hoppas på att jag inte e bortrest, sjuk eller har sommarjobb den dagen. 21 juni gäller det iaf. Vill gärna se Angus Young och resten av gänget :)


And now I’m feeling so stupid


Oh baby why can’t u see your making such a fool of me
And I don’t want u lovin’ anybody else.
Oh baby why can’t u see id wear my heart out on my sleeve
And I don’t want u lovin’ anybody else

I will try, to find ,something else to tell you
Something to tell, I’m your friend
And now I’m feeling so stupid
Lonely days by myself

I wont compete, to see
That this is all this nonsense
Oh how love sick I can be
Oh baby why can’t u see your making such a fool of me
 And I don’t want u lovin’ anybody else.

I'm probably just some stupid kid

Dear M I've got a letter I would like to send
It's lacking strings of words with punctuation at the end.
Should I trust this dialect?
To convey the right effect?

Dear M I've got some things
I'd like to set in pen
I would have used a pencil but lead's just not permanent.
Should I trust my printer's ink?
To express the things I think?
Every page I tried my best to think of something to contest
With inside jokes and all the folks could have much more to say

Dear M this envelope will represent my heart
I'll seal it, send it off and wish it luck with its depart.
This stamp will be every action that carry my affection
Across the air and land and sea
Should I trust the postage due?
To deliver my heart to you?

Give you all I can
I hope this helps you see
Signed
Sincerely me.

GOTTA GET IT BACK TO YOU, A BACKUP PLAN TO REACH YOU!

Sometimes I think I am out of my league
And then sometimes I think I can dream
Sometimes I wish I could be the one fish
That you choose out of all in the sea

I've been assuming everything
Hoping you'll soon mean everything
Now it doesn´t mean anything........I feel nothing

I want to sleep in a land that never wakes up

"I´ve been trough alot of shit this year, but im gonna keep my head up like my nose is bleading"


Hahahhahaha , det ända jag kan göra är skratta. Lågstadie över det hela. Får jag bara fråga, what´s the name of the game we´re playing? Jag orkar inte med era jobbiga lekar, jag har bättre saker för mig. Fuck U ! skaffa ett liv
Idiotism.
Ja så beskriver man situationen bäst. Hoppas ni mår bättre.
Jag har haft en piss dag.  PISS!!
Jag mår dåligt. Hejdå


You're Crashing, But You're No Wave




Nattligt blogginlägg, inehållande bilder på The Stones. Yes,tråkigt nog. Men vad ska man göra,  det är ett av mina favoritband.
Tänk att leva på den tiden. I england. 60 talet, 70 talet. Jag hade vart stans psykbrud i vilket fall som hellst. Fast det är jag ju ändå. Bli inte rädda nu.
Puss

Några av de senaste bara.....

Hahaha, snackade med R på FB. Bland annat om fest och tjejmiddagar.
Såhär lät det enligt honom:

"typ tjejer, någon som tror hon kan laga afrikansk mat, chit chat, film, pappas vin och sedan flum och vips frontpage fejsbook?"
Här kommer iaf bilder från de senaste middagarna jag kommer ihåg.







Welcome to the city!!

Det dåliga är att The Hills säsong 4 är slut, men nu har Whitney Port fått en egen show. The city. Kollade på första avsnittet igår. Nu har jag dessutom läst ut hela ryska boken, nästan! 5 sidor kvar! Detta ska firas med några avsnitt av 90210 och missade Gossip Girl avsnitt.

Whitney Port, från  The Hills och numera The City

I needed you by my side, but you are nowhere to be found

Okej jag blir tvungen, har inte uppdaterat på typ 3 dagar. Jag har egentligen ingen lust att sitta här och beklaga mig över mina egna problem. Jag vill hellre reda ut allt innan. I vilket fall som hellst så är jag förvirrad just nu. Riktigt förvirrad. I´m questioning if our frendship is real,or if you´re just faking it.
Jag orkar inte vara inne på msn , därför ägnar jag mig åt att läsa. Visst, läsa en hel ryska bok på word, på datorn som är runt 70 A4 blad är inge kul, men det tar mig iallafall bort och jag slipper tänka på annat.
När skolan börjar igen ska jag ta upp detta, just nu orkar jag inte göra nån big deal out of it. Jag tänker helt enkelt bara njuta av de sista dagarna av lovet. Idag är sista slapp dagen dock.
Imorgon ska jag träffa L och sen ska vi på tjejmiddag hos J. På tisdag blir det lite plugg och sen ska jag träffa Joakim. Sen runt  6 ska jag träffa S och det blir spinning på friskis.
Ha det bäst!

" Walking through time looking for an answer. How can it be this way? What have I done? I just can't help but wonder,how everything could change."

RSS 2.0