You know that I want you And you know that I need you (‘Cause I’m a freak bitch, baby!) I want it bad


Okej jag är så jävla trött och helt jävla trög. Jag mår ganska pissigt, speciellt efter en kväll som gårdagens. Det blev nog några drinkar för många. Jag pallrade mig dock upp imorse och L hade sovit över, när hon gått sov jag vidare och sedan runt 14.00 började jag plugga. Det blev biologi. Sjukt tråkigt, men måste man så måste man. Imorgon ska jag nog stanna hemma för att vila upp mig. Det behövs. Var inte i skolan i fredags heller. Jag sover typ inget om nätterna och mår allmänt dåligt hela tiden. Men jag tror det kommer bli bättre snart.
Igår hade firade vi J´s 18-årsdag. Det var riktigt trevligt. Började med middag och förkrök och slutade med blvd. Just när vi kommer fram så säger vakten att de slutat med gästlistan, jag tjatar mig till gratis inträde ändå och vi går in och skakar rumporna av oss. Träffade en hel del gamla kompisar och bekanta så det var mycket trevligt. Åkte hem när det hade stängt och däckade efter 2 mins eftersom man hade dansat sig svettig, fötterna värkte av klackskorna och helt nykter var man inte heller.
Rolig kväll iallafall, nu planerar jag att ta ett uppehåll. Och jag lovar, jag ska hålla mitt löfte denna gången. Jag ska inte gå ut fram tills jullovet är det tänkt. Att gå ut och ta några öl/vin räknas inte. Men jag ska sluta vela omkring på avenyn varje helg, detta bådar inte gott. Jag känner mig som en riktig alkis. Snart hittar ni väl mig på brunnsparken, liggandes vid fontänen med en flaska öl i ena handen och en systemet påse i andra.

Kommentera inlägget här

Släng iväg några fina rader här:

Smeknamn:
Kom ihåg mig nästa gång

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress(så att jag kan besöka dig med):

Skriv fina ord här:

Trackback
RSS 2.0