What the fuck was i thinking

Hej mina kära vänner. I natt kom jag äntligen hem till götet och slapp höra stockholmskan, titta på fula brat-kids och åka tunnelbana. Stockholm var fantastiskt, Charlotte mötte upp oss på söder och vi gick raka vägen hem till henne med våra rullande resväskor, tog en te och gick sedan till ett libanesiskt ställe och åt en väldigt god meze som innehöll massa små kalla rätter. Super gott! Gick sedan och handlade frukost och gick hem och hade mys framför teven med tjöt och godis. Nästa dag begav vi oss ut till gamla stan där vi promenerade på de mysiga gatorna och shoppade varsinn riktigt snygg klocka i färgerna orange och gul. Senare på kvällen gick vi till en mysig bar som hette Nada där dj:n spelade rock och electro och vi hällde i oss några öl. Åkte sedan hem med tunnelbanan.
På tisdagen gick vi längst hela hornsgatan på söder och besökte alla second hand butiker där. Kom sedan ut på götgatan och fikade på ett supermysigt cafe med de finaste tavlorna av Jimi hendrix, rolling stones. Vädret var kanon eftersom det inte regnade nått men det var riktigt kallt, endast 2 grader. Sedan gick vi omkring i centrum, besökte bland annat t-shirt store och american apparel. Det gillade vi. Den kvällen lagade vi fantastiskt god middag med bulgur och kyckling sallad och blev kvar hemma eftersom vi var så trötta.
Nästa dag var vi åter igen ute på stan och orkade absolut ingenting eftersom det kändes som vi kunde hela stockholm utantill och hade sett vartenda jävla lilla affär där så vi träffade Lotten tidigt på stan och åkte hem, köpte take away sushi och kollade på mtv.
Sedan upptäckte vi att Name the Pet skulle Dj:a på ett ställe 2 stopp från oss så vi begav oss till Marie Laveau, en chillklubb med trevligt folk, billig öl, skön musik och Signe (bloggerskan) och Hannah (name the pet) som gästade dj båset. Jag och Lisa dansade bort all skit den kvällen och hade så jävla roligt. Har nog inte haft så kul på riktigt länge. Och det var för en gångs skull en BRA klubb, sköna indie kids, rökrum och bra musik. Kom hem runt 4 och vaknade 9. Sedan blev det stressigt med städning, snabb frukost och hejdå till Stockholm för både oss och Lotten som skulle till London. Så jag och Lisa vandrade omkring lite överallt. Kom till ett stort, trevligt och lugnt cafe där vi satt och läste och drack te. Senare begav vi oss till gamla stan där fick höra om en bra restaurang och när vi väl kom fram upptäckte vi att det inte bara var bra mat där utan restaurangen hade även en riktigt bra affärs ide och ett grymt koncept. Sedan promenerade vi till t-centralen, satt där i nån timme och skrattade och sedan tog vi 20.10 tåget till götet med x2000. Efter 3 timmar var vi hemma igen. KRAM på denna trippen alltså! :) Det behövdes så grovt!


Kommentera inlägget här

Släng iväg några fina rader här:

Smeknamn:
Kom ihåg mig nästa gång

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress(så att jag kan besöka dig med):

Skriv fina ord här:

Trackback
RSS 2.0