Veckan som gått! =)

Vill bara dela med mig lite. Har haft en helt okej vecka faktist. Jag trodde det skulle bli ett helvete att komma till skolan denna veckan men det gick fort och jag fick en hel del gjort.
Biologi provet gick bättre än förväntat med tanke på att jag började plugga dagen innan! HURRA!
Igår hälsade jag på min sjukling L som ligger hemma med körtelfeber. Buhu, mysigt. Tog med mig lite godsaker och uppdaterade henne om allt som har hänt på senaste tiden. Vi åt våfflor med sylt och glass och skrattade rumporna av oss att jag nästan satte i halsen. Så typiskt mig.
Jag drömde även världens sjukaste dröm. Jag drömmer nästan aldrig nuförtiden, men i förrigår...
Jag drömde att jag var nånstans långt ute i skogen i en gammal nedlagd skola, i en brun och äcklig idrottshall med bruna fotbollar och slitet golv. Idrottshallen var minimal och i förrådet intill bodde min "pojkvän" som drog in mig i förrådet och kom med massa kärleksförklaringar. När jag sedan kommer ut från hans "förråd" så står alla tjejer som jag precis har spelat fotboll med och bara glor på mig. Detta var ett gäng tjejer som jag någon gång i mitt liv har bråkat med, och det är en stor skara kan jag tala om för er. Sedan när jag ska öppna dörren till idrottshallen skriker de: Nej, öppna inte!! AKTA DIG FÖR SKOGSGUBBEN! Men såklart tror jag inte på dessa backstabbers till tjejer och öppnar dörren ändå. Inget där. Jag öppnar igen. Och ner från taket hänger det en "skogsgubbe" med ett gevär som skjuter luft mot mig och skriker: DÄR ÄR BORDELLMAMMAN!Snabbt som fan stänger jag dörren, drar på mig hvitfeldtska tshirten över huvudet och springer omkring på skolan i löparbyxor, bh och tshirt över huvudet och alla skogsgubbar går runt på skolan och letar efter "bordellmamman". Sedan vaknar jag.

Kommentera inlägget här
Postat av: Anonym

wtf :D

2010-01-31 @ 21:22:25

Släng iväg några fina rader här:

Smeknamn:
Kom ihåg mig nästa gång

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress(så att jag kan besöka dig med):

Skriv fina ord här:

Trackback
RSS 2.0